search
Meer Willem Holleeder, Videoland kondigt vervolg op serie 'Judas' aan
Series / Nieuws

Meer Willem Holleeder, Videoland kondigt vervolg op serie 'Judas' aan

De streamingdienst zou verder ook bezig zijn met een reeks gebaseerd op de toeslagenaffaire...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Videoland heeft een vervolg aangekondigd voor de serie Judas. Deze reeks was gebaseerd op het verschenen boek van Astrid Holleeder over haar broer Willem. Bovendien zou de streamingdienst ook werken aan een serie welke is geïnspireerd op de toeslagenaffaire.

Het vervolg op de serie Judas zal samen worden ontwikkeld met Astrid Holleeder en zal worden gebaseerd op haar boek genaamd Familiegeheimen. In de nieuwe serie zullen Rifka Lodeizen en Gijs Naber terug te zien zijn als Astrid en Willem Holleeder.

Najaar 2022
Het is nog niet officieel aangekondigd wanneer we het vervolg op de serie Judas precies mogen verwachten. Alles wijst echter op een lancering in het najaar van 2022.

Naast bovenstaande zou RTL eveneens werken aan een serie die is geïnspireerd op de toeslagenaffaire. Voor dit nieuwe project wordt samengewerkt met Fiction Valley en La Claqueta. De serie zal het verhaal vertellen van de politieke affaire waarbij gezinnen volledig onterecht werden verdacht van het plegen van fraude met kinderopvangtoeslagen.

Ook wanneer deze nieuwe serie moet verschijnen werd nog niet officieel bekend gemaakt.

Aanbevolen artikelen