search
Wordt Gina Carano vervangen in 'The Mandalorian'?
Series / Nieuws

Wordt Gina Carano vervangen in 'The Mandalorian'?

Lucy Lawless zou volgens de nieuwste geruchten misschien wel de rol overnemen.

Fans casten regelmatig acteurs en actrices voor hun favoriete serie of favoriete rol. Zo dromen sommigen ervan dat actrice Lucy Lawless een grote rol krijgt in de serie The Mandalorian. Precies daar reageert Lawless op.

In februari werd Gina Carano ontslagen van de Disney+-serie The Mandalorian, nadat ze een hele rits tweets de wereld in slingerde waar Disney niet blij mee was. Toen werd ook besloten dat ze niet meer terug hoeve te keren, wegens "denigrerende" berichten over culturele en religieuze identiteiten.

Lucy Lawless?
Tijdens een interview met de Britse Metro vertelde Lawless het volgende:

"Om eerlijk met je te zijn, had ik al gesprekken over een verschijning in iets Star Wars-gerelateerds en dat was niet The Mandalorian."

"Het zou mij in zekere zin pijn gedaan hebben, want dan hadden ze mij niet ingehuurd, dat lijkt dan iets te..." Vervolgens brak ze haar eigen woorden af. "Ik zit maar te gissen hier, maar in zekere zin zou het niet helpen denk ik, want als ze de ene fangroep tevreden willen stellen, hoe doe je dat dan bij de ander? Begrijp je wat ik bedoel?"

Zeker is dat officieel Lucasfilm niet van plan is om Cara Dune opnieuw te casten. Je kan de eerste twee seizoenen van The Mandalorian streamen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen