Deze 'The Mandalorian'-schurk wordt nog dreigender in seizoen 3

The Mandalorian-ster Giancarlo Esposito belooft een dreigende terugkeer van Moff Gideon.

Bram de Groot, 19-09-2021 15:24

De grote schurk in het eerste en zeker tweede seizoen van de Star Wars-serie The Mandalorian is overduidelijk Moff Gideon, het personage van Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito. In seioen drie keert hij terug.
De opnames voor het derde seizoen moeten snel gaan starten zodat we deze in 2022 nog te zien krijgen. Esposito teaste zijn terugkeer in gesprek met Variety tijdens de uireiking van de Emmy's. "Ik kan me voorstellen dat je het gebeurt," zei Esposito toen hem werd gevraagd of we hem in het volgende seizoen van The Mandalorian zullen zien.

"Ik denk dat we Moff moeten zien om het verhaal voort te kunnen zetten en om te zien wat het effect is van het grote brein dat Moff heeft," voegde hij toe. "Dus ik zou het bijna kunnen garanderen, maar er is nooit een garantie..."

Het was duidelijk dat de acteur met de media speelde, aangezien hij snel duidelijkheid verschafte. "Natuurlijk zul je me zien. Ik bedoel, ik ben genomineerd voor Moff Gideon. Ik bedank Jon Favreau, ik bedank Dave Filoni en Disney en Kathleen Kennedy."

The Mandalorian verschijnt in tegenstelling tot de eerste twee seizoenen niet aan het einde van het jaar. Dit keer krijgen we de spin-off The Book of Boba Fett. Seizoen drie van de hoofdserie lijkt ergens midden 2022 te gaan verschijnen, of mogelijk zelfs eind 2022.

Overigens zie je ook onderstaande twee personages terug. Ze staan op de cover van een artbook voor het tweede seizoen.

Bron: Twitter

Lees meer over: The Mandalorian, Boba Fett, Dave Filoni, Baby Yoda, Seizoen 2, Giancarlo Esposito, Robert Rodriguez

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix