Disney+ maakt van Marvel-held een sukkeltje

Iron Man wordt nu de Kenny van het Marvel Cinematic Universe lijkt het wel.

Jim Pedd, 30-09-2021 07:53

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Schrijfster A.C. Bradley onthulde een interessant detail over Marvel-serie What If...?. Sommige fans vinden het wel heel opvallend dat Tony Stark vaak om het leven komt.
Het is niet zo alsof besloten is om Tony Stark elke aflevering weer dood te laten gaan. Maar de makers hebben zoveel vrijheid gekregen van Marvel Studios en Disney+, dat ze vooral de kans hebben om dingen te doen die ze anders niet voor mogelijk hadden gehouden. En dat is juist de charme van de serie.

Tony Stark
"Onze tiende aflevering was een lichter, vrolijker Tony Stark-verhaal. Ik zag dat we op Twitter heel wat commentaar krijgen omdat we Tony vaak dood laten gaan. Hij is onze Kenny geworden, en dat is echt per ongeluk", begon ze tegenover Entertainment Weekly.

"Het meest bevrijdende aan What If...? is dat we dingen mogen schrijven die je nooit in de films zal zien. Namelijk het doden van onze helden, laten eindigen van de wereld, en echt helemaal los gaan."

Precies daar geniet ze zo erg van tijdens het schrijven van de afleveringen. En ze belooft dat de finale van What If...? "alles biedt wat we beloofd hebben".

De serie What If...? is te zien op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Iron man, What If, MCU, marvel cinematic universe

Populair nieuws

Laatste serienieuws