Deze verrassing heeft Marvels 'What If..?' morgen voor je

Marvel Studios brengt nu ook Ultron terug in de animatieserie op Disney+.

Bram de Groot, 28-09-2021 15:34

Afgelopen weken hebben de fans van het Marvel Cinematic Universe heel wat gave alternatieve avonturen gezien van voornamelijk de personages die de hoofdfiguren zijn in de 23 films van de Infinity Saga. Let op: SPOILERS!
Verleden week was het de beurt aan Thor. We zagen een alternatieve versie van het personage en deze "Party Thor" had meer zin om te feesten, dan uit te groeien tot de halfgod die we kennen. Aan het einde van de aflevering was er een hint naar aflevering acht.

Alternatieve Ultron in What If...?
Op een nieuwe poster die Marvel Studios heeft onthuld zien we de Ultron die we ook in de cliffhanger van verleden week zagen. Het is zeg maar de Vision-versie van Ultron. In What If...? lijkt de schurk wel het synthetische lichaam te betreden, iets dat niet lukte in de tweede Avengers-film Avengers: Age of Ultron uit 2015

Met de tekst "Ultron is coming 💥" hint Marvel naar de komst van het personage. De grote vraag is echter wie hij op zijn pad tegenkomt, want het lijkt er niet op dat het een Thor vs. Ultron-feestje wordt.

What If...? kijk je op Disney+. Volgende week verschijnt de negende en afsluitende aflevering van het eerste seizoen.

Bron: Marvel Entertainment

Lees meer over: What If, Marvel, Disney, Jeffrey Wright, Tom Holland, Chadwick Boseman, Benedict Cumberbatch, Michael B Jordan, Chris Hemsworth

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Recensie SkyShowtime-serie 'Fleeting Lies'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix