search
Bekende juridische misdaadserie 'Law & Order' keert terug!
Series / Nieuws

Bekende juridische misdaadserie 'Law & Order' keert terug!

NBC heeft besloten om de ooit zo populaire serie terug nieuw leven in te blazen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Geheel onverwacht heeft NBC bekend gemaakt dat haar ooit zo succesvolle juridische misdaadserie Law & Order een gloednieuw seizoen krijgt.

We kunnen dit nieuws best als opvallend bestempelen. Het twintigste seizoen van de reeks verscheen namelijk in het jaar 2009, zomaar even 12 jaar geleden.

Nu staat het licht dus op groen voor een gloednieuw seizoen. Door NBC werd ondertussen ook bevestigd dat het klassieke gesplitste formaat zal worden voortgezet. De reeks zal dus ook voor het nieuwe seizoen bestaan uit de politie die de misdaad onderzoekt en de officieren van justitie die over zullen gaan tot vervolging.

Geliefde personages
Ondanks het feit dat er op moment van schrijven nog geen castinglijst de wereld werd ingestuurd is de verwachting dat het nieuwe seizoen enkele geliefde personages terug zal brengen. Het gaat daarbij dan onder meer om Jack McCoy (gespeeld door Sam Waterson).

Inmiddels is de verwachting ook dat er binnenkort contact zal worden gelegd tussen de producenten van Universal Television en Wolf Entertainment en de voormalige castleden van de reeks. We zouden dus zomaar eens heel wat bekende gezichten terug kunnen zien opdraven!

Wanneer het nieuwe seizoen van Law & Order precies moet gaan verschijnen is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen