Populaire animatieserie 'Archer' krijgt dertiende seizoen

Animatieserie 'Archer' krijgt dertiende seizoen

Het einde voor de langlopende, populaire animatieserie is duidelijk nog niet nabij...

Geoffrey Ketels, 30 september 2021 om 13:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de populaire animatieserie Archer. De reeks krijgt namelijk met zekerheid nog een dertiende seizoen.
Het dertiende seizoen zal bestaan uit in totaal 8 nieuwe afleveringen. Deze nieuwe afleveringen zouden ergens in de loop van het komende jaar 2022 moeten verschijnen.

Helemaal als een verrassing komt het verschijnen van het dertiende seizoen eigenlijk niet. Eerder deze zomer liet FX Networks-voorzitter John Landgraf immers reeds optekenen dat hij optimistisch was over een terugkeer van de reeks.

Spionagewereld
In de serie Archer volgen we Sterling Archer terwijl hij zich een weg navigeert doorheen de spionagewereld. In het huidige seizoen moet zijn bende opgewassen zijn tegen een nieuwe bedreiging, namelijk een spionageconglomeraat dat bekend staat onder de naam IIA.

Bij ons is de animatieserie Archer ook op streamingdienst Netflix te bekijken. Daar werden tot op moment van schrijven echter nog maar drie seizoenen op toegevoegd. Wanneer je echter graag even kennis wil maken met deze gloednieuwe reeks kan je er dus beslist voor kiezen om dat te doen bij streamingdienst Netflix.

Lees meer over: Archer, serie, series, animatieserie, animatieseries, Netflix

Informatie over de serie: Archer

Populair nieuws