search
Netflix lanceert trailer van docu-serie 'Bad Sport' over misdaad in de sportwereld

Netflix lanceert trailer van docu-serie 'Bad Sport' over misdaad in de sportwereld

Volgens de omschrijving van de reeks zouden sport en true-crime erin samenkomen...

Geoffrey Ketels
Netflix heeft een trailer de wereld ingestuurd van de gloednieuwe docu-serie genaamd Bad Sport. Volgens de omschrijving zouden in de reeks sport en true-crime samenkomen. Klinkt veelbelovend. Toch?!

In ieder geval belooft Bad Sport een zeer bijzondere serie te worden. De sportwereld staat erom bekend vaak niet zo onschuldig te zijn als wordt verwacht. Matchfixing, bedreigingen en grof geweld zijn de wereld dan ook beslist niet vreemd.

Unieke kijk achter de schermen
De docu-serie Bad Sport bestaat uit in totaal zes afleveringen. In deze afleveringen worden een aantal grote schandalen uit de sportwereld belicht. Bovendien krijgen de kijkers ook een unieke kijk achter de schermen.

De trailer die nu door Netflix de wereld werd ingestuurd ziet er alvast zeer veelbelovend uit. Ben jij na het zien van de trailer ook van plan om deze toch wel bijzondere docu-serie te gaan bekijken? Dan moet je daarvoor nog slechts even geduld koesteren. Alle afleveringen van deze gloednieuwe docu-serie verschijnen op Netflix op 6 oktober 2021.

Aanbevolen artikelen