Eindelijk boekt 'The Mandalorian' vooruitgang met seizoen 3

Eindelijk boekt 'The Mandalorian' vooruitgang

The Mandalorian seizoen 3 schijnt nu eindelijk begonnen te zijn met de opnames.

Jim Pedd, 2 oktober 2021 om 14:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van het derde seizoen van The Mandalorian zijn dan eindelijk begonnen. Het nieuwe seizoen over de avonturen van Din Djarin is sinds oktober 2020 in de maak, maar de opnames hebben lang op zich laten wachten.
Dat had vooral te maken met het feit dat de filmsets die men zou gebruiken bezet waren voor andere series, waaronder The Book of Boba Fett, een spin-off die vanaf 29 december op Disney+ te zien is en te boek staat als seizoen 2.5 van deze serie.

Derde seizoen The Mandalorian
Hoe dan ook zijn volgens Star Wars-fansite Bespin Bulletin de opnames van het derde seizoen van The Mandalorian nu echt begonnen.

Het derde seizoen is tot eind maart bezig met de opnames, die plaatsvinden zonder Pedro Pascal. Hij speelt nu namelijk de rol van Joel in de serie The Last of Us van HBO. Op zich is dat prima, want Pascal was ook in de eerste twee seizoenen lang niet altijd echt te zien als Din Djarin, vaak namen zijn stuntmensen voor hem waar.

The Mandalorian heeft nog geen releasedatum voor zijn derde seizoen. Duidelijk is wel dat we meer Force-gebruikers te zien krijgen; dat vertelde producent Dave Filoni: "Ik moet voorzichtig zijn, kan ook niks specifieks zeggen. Maar ik denk dat de Force sterk zal zijn. Laten we het daar maar op houden."

De eerste twee seizoenen van The Mandalorian staan op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Pedro Pascal, Disney Plus

Populair nieuws