'Grey's Anatomy' brengt legendarisch personage terug

Grey's Anatomy brengt legendarisch personage terug

De serie Grey's Anatomy brengt straks Kate Walsh terug en dat wordt gaaf.

Jim Pedd, 2 oktober 2021 om 15:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ellen Pompeo geeft vast een hint van wat we mogen verwachten van actrice Kate Walsh, die straks te zien is in het achttiende seizoen van de serie Grey's Anatomy.
De langlopenende ABC-serie heeft een vrij opmerkelijk 17de seizoen achter de rug, waarin hoofdpersoon Meredith Grey in een coma lag en veel castleden afscheid namen, maar ook oude bekenden terugkeerden.

Grey's Anatomy-terugkeer
Kate Walsh zal in het achttiende seizoen terugkeren als Addison Montgomery. Zij had een van de meest memorabele entrees in de serie als de echtgenote van Derek. Ze bleef twee seizoenen in de serie en kreeg daarna een spin-off, Private Practice.

Walsh was meermaals met een gastrol te zien in Grey's Anatomy. En nu keert ze terug voor diverse afleveringen van seizoen 18. Daarover zei Pompeo: "De schrijvers proberen het uit te zoeken en ik probeer zo min mogelijk druk op hen te zetten. Dus ze hebben veel werk te verrichten. Meer kan ik ook niet zeggen. Iedereen moet gewoon gaan kijken!"

Wel heeft ze het heel erg naar haar zin: "Kate is zo leuk! Ze is verhuisd naar Australiƫ, dus ik heb haar niet veel gezien of met haar rondgehangen." Daar is nu verandering in gebracht!

Je kunt Grey's Anatomy streamen op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Kate Walsh, Ellen Pompeo

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws