search

Ons nieuws van zaterdag 2 oktober 2021

Moordpop 'Chucky' slaat weer aan het moorden in de nieuwe trailer
Series / Trailer

Moordpop 'Chucky' slaat weer aan het moorden in de nieuwe trailer

De serie Chucky boekt duidelijk goede vooruitgang! Check hier de trailer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwe trailer voor de Chucky-serie die SyFy in de maak heeft, is een wel heel creepy teaser. Bereid je dus maar vast voor op een serie die heel wat moordpartijen heeft van 's werelds bekendste en meest dodelijke pop.

Halloween brengt ons nog de serie Chucky. De show is op SyFy te zien en zet de verhaallijn van Don Mancini, bedenker van de franchise, voort. De trailer maakt een ding heel duidelijk, namelijk dat Chucky heel wat slachtoffers gaat maken.

Chucky-trailer
Chucky is vanaf 12 oktober te zien op SyFy, en dus weer gemaakt door Mancini, die de verhaallijn al die jaren in leven heeft weten te houden.

Zijn serie pikt de draad op direct na de gebeurtenissen in de Netflix Original Cult of Chucky. Die eindigde ermee dat Chucky / Charles Lee Ray zijn voodoo-krachten wist te vergroten.

Ray slaagde er namelijk in zijn kwaadaardige ziel in meerdere Chucky-poppen te plaatsen en het menselijk lichaam van Nica Pierce te bezetten. En hij werd herenigd met Tiffany, die haar ziel ook splitste in een menselijke vorm en een pop.

De twee gaan vrolijk door met moorden en gaan het weer op heel wat slachtoffers voorzien hebben. Check hieronder de trailer:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
5 absolute topseries die iedereen gezien moet hebben
Series / Featured

5 absolute topseries die iedereen gezien moet hebben

Deze vijf ijzersterke series moet je eigenlijk wel gezien hebben.

Sinds er streamingdiensten bestaan verschijnen er steeds meer (kwaliteits)series die soms het productiebudget van films en/of een heel goede cast hebben. Hieronder vijf wel erg sterke series die je eigenlijk wel gezien moet hebben.

Breaking Bad (5 seizoenen, afgerond) | Kijk nu op Netflix

Een terminaal zieke scheikundeleraar probeert samen met een oud-leerling de toekomst van zijn gezin veilig te stellen door de productie en verkoop van crystal meth. Deze AMC-serie kreeg een prequel met het lopende Better Call Saul en een vervolgfilm met El Camino: A Breaking Bad Movie.

The Sopranos (6 seizoenen, afgerond) | Kijk nu op Ziggo

Maak in deze HBO-misdaadserie kennis met Tony Soprano: een doorsnee zakenman van middelbare leeftijd. Tony heeft een plichtsbewuste vrouw. Een niet bepaald plichtsbewuste dochter. Een zoon genaamd Anthony Jr. Een moeder die hij een rusthuis wil aanpraten. Een heethoofd van een oom. Een geheime maîtresse. En een zielenknijper waar hij met al z'n geheimen terecht kan, behalve dat ene wat ze al kent: Tony is een maffiabaas.

Friends (10 seizoenen, afgerond) | Kijk nu op Netflix

Deze populaire NBC-sitcom gaat over zes bevriende twintigers en hun komische avonturen op het werk, thuis en in de liefde in het Manhattan van de jaren 90. Met rollen voor Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer.

Stranger Things (3 seizoenen, lopend) | Kijk nu op Netflix

Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje. Het vierde seizoen verschijnt ergens in 2022.

Twin Peaks (4 seizoenen) | Koop op Bol.com

De ABC-serie van David Lynch en Mark Frost speelt zich af in een plaatsje aan de Canadese grens in de Amerikaanse staat Washington. Nadat de populaire scholiere Laura Palmer vermoord wordt aangetroffen, wordt FBI-agent Dale Cooper op pad gestuurd om de zaak te onderzoeken. In 1992 verscheen de film Twin Peaks: Fire Walk with Me en in 2017 verscheen een eenmalig revivalseizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde deze 5 series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde deze 5 series nieuw toe

Check hier alle toevoegingen die aan Disney+ gedaan zijn deze week.

Vier series voegde Disney+ deze week nieuw toe, evenals één aflevering van een nieuwe serie. Daarmee was het echt een hele prima week voor de streamingdienst, die lang niet altijd zoveel nieuws toevoegt. We zetten ze, zoals je van ons gewend bent, weer op een rij. Laten we er maar meteen in duiken!

What If...? (S01E08): Natasha Romanoff en Clint Barton willen Ultron vernietigen nadat er een ramp heeft plaatsgevonden.

Zeke & Luther (seizoen 1-3): Twee beste vrienden zijn vastbesloten 's werelds beste skateboarders te worden.

Drain the Oceans (seizoen 2): Wat bevindt zich op de zeebodem? Deze serie laat verzonken steden, gezonken schepen en schatten zien.

Find Me In Paris (seizoen 1 en 2): Een jonge balletdanseres uit 1905 komt in de 21ste eeuw terecht door een magische ketting. Haar vriendje wil haar terugbrengen, maar zij probeert vooral te overleven.

Private Practice (seizoen 1-6): Addison Montgomery gaat aan de slag voor een privékliniek in deze spin-off van Grey's Anatomy.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' brengt legendarisch personage terug
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' brengt legendarisch personage terug

De serie Grey's Anatomy brengt straks Kate Walsh terug en dat wordt gaaf.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ellen Pompeo geeft vast een hint van wat we mogen verwachten van actrice Kate Walsh, die straks te zien is in het achttiende seizoen van de serie Grey's Anatomy.

De langlopenende ABC-serie heeft een vrij opmerkelijk 17de seizoen achter de rug, waarin hoofdpersoon Meredith Grey in een coma lag en veel castleden afscheid namen, maar ook oude bekenden terugkeerden.

Grey's Anatomy-terugkeer
Kate Walsh zal in het achttiende seizoen terugkeren als Addison Montgomery. Zij had een van de meest memorabele entrees in de serie als de echtgenote van Derek. Ze bleef twee seizoenen in de serie en kreeg daarna een spin-off, Private Practice.

Walsh was meermaals met een gastrol te zien in Grey's Anatomy. En nu keert ze terug voor diverse afleveringen van seizoen 18. Daarover zei Pompeo: "De schrijvers proberen het uit te zoeken en ik probeer zo min mogelijk druk op hen te zetten. Dus ze hebben veel werk te verrichten. Meer kan ik ook niet zeggen. Iedereen moet gewoon gaan kijken!"

Wel heeft ze het heel erg naar haar zin: "Kate is zo leuk! Ze is verhuisd naar Australië, dus ik heb haar niet veel gezien of met haar rondgehangen." Daar is nu verandering in gebracht!

Je kunt Grey's Anatomy streamen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk boekt 'The Mandalorian' vooruitgang met seizoen 3
Series / Nieuws

Eindelijk boekt 'The Mandalorian' vooruitgang met seizoen 3

The Mandalorian seizoen 3 schijnt nu eindelijk begonnen te zijn met de opnames.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het derde seizoen van The Mandalorian zijn dan eindelijk begonnen. Het nieuwe seizoen over de avonturen van Din Djarin is sinds oktober 2020 in de maak, maar de opnames hebben lang op zich laten wachten.

Dat had vooral te maken met het feit dat de filmsets die men zou gebruiken bezet waren voor andere series, waaronder The Book of Boba Fett, een spin-off die vanaf 29 december op Disney+ te zien is en te boek staat als seizoen 2.5 van deze serie.

Derde seizoen The Mandalorian
Hoe dan ook zijn volgens Star Wars-fansite Bespin Bulletin de opnames van het derde seizoen van The Mandalorian nu echt begonnen.

Het derde seizoen is tot eind maart bezig met de opnames, die plaatsvinden zonder Pedro Pascal. Hij speelt nu namelijk de rol van Joel in de serie The Last of Us van HBO. Op zich is dat prima, want Pascal was ook in de eerste twee seizoenen lang niet altijd echt te zien als Din Djarin, vaak namen zijn stuntmensen voor hem waar.

The Mandalorian heeft nog geen releasedatum voor zijn derde seizoen. Duidelijk is wel dat we meer Force-gebruikers te zien krijgen; dat vertelde producent Dave Filoni: "Ik moet voorzichtig zijn, kan ook niks specifieks zeggen. Maar ik denk dat de Force sterk zal zijn. Laten we het daar maar op houden."

De eerste twee seizoenen van The Mandalorian staan op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ onthult de spannende trailer voor 'Just Beyond'
Series / Trailer

Disney+ onthult de spannende trailer voor 'Just Beyond'

Just Beyond is een nieuwe R.L. Stine-serie van Disney+ en check hier de trailer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
R.L. Stine heeft generaties van lezers weten te amuseren en angst aan gejaagd. En nu hebben we een eerste blik op de televisieverfilming van een van zijn recentere hits.

Disney+ heeft de eerste trailer voor de serie Just Beyond onthuld. Die is geïnspireerd op de gelijknamige comicreeks van Stine's BOOM! Studios-comics. Het eerste seizoen krijgt acht afleveringen met allerhande spannende verhalen.

Just Beyond van Disney+
De hoofdrollen in de serie zijn voor Mckenna Grace en Lexi Underwood. Zij zullen in meerdere verhalen te zien zijn.

Elke aflevering namelijk weer een nieuwe cast van personages, die op een reis van zelfontdekking gaan in een bovennatuurlijke wereld vol heksen, aliens, geesten en parallelle universa.

Just Beyond wordt geproduceerd door Seth Grahame-Smith, David Katzenberg en Aaron Schmidt van KatzSmith Productions. "Ik ben opgegroeid met de herhalingen van Twilight Zone en de originele Amazing Stories met mijn ouders," aldus Grahame-Smith, die om deze reden een serie in die stijl wilde maken. Hieronder kan je de trailer bekijken:



Vanaf 13 oktober is Just Beyond op Disney+ te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Umbrella Academy' hint eindelijk naar méér
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy' hint eindelijk naar méér

In 2022 keert de maffe familie uit de Umbrella Academy weer terug.

Misschien heb je onderstaande teaser al gezien op Netflix. Onder het kopje 'Trailers en meer' bij The Umbrella Academy staat de video namelijk al eventjes. De grafische weergave hint naar de komst van seizoen drie.

Het tweede seizoen van Umbrella Academy verscheen alweer in juli 2020. De coronacrisis laat de fans nu extra lang wachten op het vervolg. Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen verschijnt in 2022.

Seizoen 3 van Umbrella Academy
Na de twee keer tien afleveringen van de eerste twee seizoenen start het derde seizoen met de aflevering "Meet the Family" met een script van Steve Blackman en Michelle Lovretta.

De andere titels zijn "The World's Biggest Ball of Twine", "Pocket Full of Lightning", "Kugelblitz", "Kindest Cut", "Marigold", "Auf Wiedersehen", "Wedding at the End of the World", "Six Bells" en "Oblivion".



In het nieuwe seizoen zie je opnieuw rollen van onder meer Tom Hopper als Luther Hargreeves / Spaceboy / Number One, David Castañeda als Diego Hargreeves / The Kraken / Number Two, Emmy Raver-Lampman als Allison Hargreeves / The Rumor / Number Three, Robert Sheehan als Klaus Hargreeves / The Séance / Number Four, Aidan Gallagher als Five Hargreeves / The Boy / Number Five en Elliot Page als Vanya Hargreeves / The White Violin / Number Seven.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans van Netflix-hit 'Squid Game' draaien door
Series / Nieuws

Fans van Netflix-hit 'Squid Game' draaien door

Fans van de serie Squid Game boeken nu ook geld over naar een bankrekening uit de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Squid Game van Netflix zou zomaar eens de grootste serie in de geschiedenis van de streamingdienst kunnen worden. En dat leidt tot heel wat aparte reacties van fans.

In Squid Game zie je onder meer de bankrekeningdetails van het hoofdpersonage, Seong Gi-Hun. Die zijn echt en nu blijkt dat de afgelopen paar maanden daar geld op gestort is.

Geld storten
Regisseur Hwang Dong-Hyuk beantwoordde tijdens een recent interview allerhande vragen van journalisten. Hij vertelde dat er bewust gekozen is om een echte bankrekening te gebruiken.

"Ik heb gehoord dat de producent stortingen van 456 KRW krijgt van mensen die de serie gezien hebben."

"Om verdere stortingen te voorkomen, heeft het productieteam besloten om de account te sluiten, om problemen in de toekomst te voorkomen."

Eerder bleek ook al dat het telefoonnummer in de serie echt bestaan, en dat de Koreaanse staatsburger daardoor duizenden telefoontjes gekregen heeft. "Het spijt ons enorm dat we dat niet goed genoeg gecontroleerd hebben. Ik weet dat het productieteam haar best doet deze persoon te compenseren zoals het hoort."

Alle negen afleveringen van Squid Game staan op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-ster over haar plotselinge vertrek
Series / Nieuws

'Doctor Who'-ster over haar plotselinge vertrek

Waarom gaat Jodie Whittaker weg bij de serie Doctor Who? Ze vertelt erover.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De tijd van Jodie Whittaker in de TARDIS komt volgend jaar tot een einde. Eerder dit jaar hoorden we dat de actrice de serie Doctor Who in 2022 zou verlaten.

Ze tekende in 2017 voor de franchise. Toen was ze de eerste vrouwelijke Doctor van de franchise en tot nu toe speelde ze in twee seizoenen. Haar derde en laatste seizoen zit eraan te komen, en het werk is al begonnen aan het volgende tijdperk in de franchise. Zo huurde de BBC Russell T. Davies, die hielp de serie nieuw leven inblazen, in om terug te keren als showrunner.

Een vertrek
Whittaker vertelde tijdens The Line-Up Podcast dat ze nog niet begonnen is met het afscheid nemen van Doctor Who.

"Ik zit nog altijd tot over m'n oren in de opnames. Dus voor mij is het nog niet voorbij," vertelde Whittaker. "Je zit er gewoon in. Dus het goede is dat - hoewel aangekondigd is dat dit mijn laatste afleveringen worden - mijn tijd met de opnames nog niet voorbij zijn, dus ik heb het nog niet los hoeven laten."

Whittaker vindt het wel een bijzondere ervaring. "het is vreemd, want als ze aankondigen dat je de Doctor speelt, gebeurt dat al voordat je op de set bent geweest. Het is een grote aankondiging, heel emotioneel ook. En de contractie is eigenlijk dat je al aankondigt dat je gaat terwijl je nog niet weg bent."

De eerste tien seizoenen van Doctor Who staan op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twee 'Mortal Kombat'-acteurs gecast in samurai-serie 'Shogun'
Series / Nieuws

Twee 'Mortal Kombat'-acteurs gecast in samurai-serie 'Shogun'

De serie van FX is een reboot van de populaire miniserie uit de jaren '80.

We wisten al dat FX werkte aan samurai-serie Shogun, maar nu is ook de voltallige cast onthuld voor de nieuwe verfilming van James Clavells gelijknamige boek.

Justin Marks en zijn vrouw Rachel Kondo schrijven het verhaal over een botsing tussen twee ambitieuze mannen uit totaal verschillende werelden en een mysterieuze vrouwelijke samurai.

Cosmo Jarvis (Lady Macbeth) speelt de hoofdrol van John Blackthorne, een ruwe matroos die schipbreuk lijdt en in de vreemde cultuur van het feodale Japan terechtkomt.

Mortaaall Kombaaattt
Jarvis wordt vergezeld door twee acteurs uit de recente Mortal Kombat-film. Scorpion-acteur Hiroyuki Sanada speelt Lord Yoshi Toranaga, een briljante strateeg en machtige daimyo die als kluizenaar in Osaka Castle woont. Raiden-acteur Tadanobu Asano speelt een nog onbekende rol.

Andere acteurs in Shogun zijn Anna Sawai, Fumi Nikaido, Tokuma Nishioka, Takehiro Hira, Ako, Shinnosuke Abe, Yasunari Takeshima, Hiroto Kanai, Toshi Toda, Hiro Kanagawa, Néstor Carbonell, Yuki Kura, Tommy Bastow, Moeka Hoshi, Yoriko Doguchi en Yuka Kouri.

Clavells boek werd in de jaren '80 al eens succesvol verfilmd met een imposante cast die bestond uit namen als Richard Chamberlain en Toshiro Mifune.

De opnames van Shogun zijn inmiddels begonnen in Vancouver. Het is nog onbekend wanneer de serie zal worden uitgezonden door FX.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cultfilm 'Trainspotting' krijgt een spinoff-serie
Series / Nieuws

Cultfilm 'Trainspotting' krijgt een spinoff-serie

De beroemde film van Danny Boyle kreeg eerder een vervolg, maar nu komt er ook een serie!

Robert Carlyle, die de rol van de intimiderende Begbie speelde in de twee Trainspotting-films, heeft laten weten dat er zeer waarschijnlijk een tv-spinoff komt van de films.

Carlyle zagen we voor het eerst als Begbie in Danny Boyle's bejubelde cultfilm uit 1996 en daarna ook nog in het vervolg T2 uit 2017.

Het personage Begbie dook in 2016 echter ook op in Irvine Welsh's boek The Blade Artist. Hierin woont Begbie in Californië, maar leeft hij onder de naam Jim Francis. Door een tragische gebeurtenis moet hij terugkeren naar Schotland om zijn verleden te confronteren.

Begbie centraal
Volgens Carlyle is het nu de bedoeling dat er van dit verhaal een serie wordt gemaakt, aangezien het niet in één film past. Aldus Carlyle tijdens een interview met muziekblad NME:

"Irvine en ik hebben de laatste tijd uitvoerig gesproken met een aantal producenten in Londen over het voortzetten van het Trainspotting-verhaal. Zoals je weet was er een boek met de titel The Blade Artist, waarin Begbie centraal staat. We zijn nog in een hele vroege fase, maar het lijkt zeer waarschijnlijk dat de serie gemaakt wordt."

Aanvullend vertelde Carlyle dat ze hebben besproken om The Blade Artist te verfilmen als een zesdelige miniserie. The Blade Artist is een van vijf boeken van Welsh die gaan over de personages uit Trainspotting.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer een topweek: Netflix voegde deze 14 (!) series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Weer een topweek: Netflix voegde deze 14 (!) series nieuw toe

Het was een behoorlijk prima week op streamingdienst Netflix met al dit nieuws!

Het was heerlijk druk op Netflix deze week. En dus zetten we weer alle nieuwe toevoegingen voor je op een rij, net als elke vrijdag. Laten we er meteen in duiken:

Chesapeake Shores (S05E07): Evan blijft langer en brengt meer tijd door met de O'Briens. Sarah heeft verrassend nieuws voor Kevin. Bree moet een lastige boodschap overbrengen.

Supergirl (S06E13): Wanneer een magische totem tijdens een museumoverval in tweeën splijt, moeten Kara en Nyxly proeven afleggen om de volledige controle over het artefact te krijgen.

Riverdale (S05E18): Betty heeft moeite om het lyrische nieuwe normaal van Alice te begrijpen. Veronica en Archie nemen de volgende stap. Tabitha stelt Jughead voor aan haar ouders.

Ada Dapper, Wetenschapper (1 seizoen): De piepkleine wetenschapper Ada Dapper en haar twee beste vrienden zoeken antwoorden op grootse vragen en werken samen om te ontdekken hoe de wereld in elkaar zit.

The Circle (3 seizoenen): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

Baki Hanma (1 seizoen): Ter voorbereiding op het gevecht met zijn vader gaat Baki naar de staatsgevangenis van Arizona om het op te nemen tegen een beruchte gevangene met de naam Mr. Unchained.

Ask 101 (2 seizoenen): Terwijl vier buitenbeentjes en een modelleerling proberen hun lerares te koppelen aan een basketbalcoach, vinden ze vriendschap, liefde en de moed om zichzelf te zijn.

The Chestnut Man: Deze duistere misdaadserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Søren Sveistrup. We volgen daarin het onderzoek dat gedaan wordt naar een bizarre moordenaar die ervoor kiest om bij elk van zijn slachtoffers een handgemaakt poppetje van kastanjes achter te laten.

MeatEater seizoen 10, deel 1 (29 september): Jager, auteur, kok en natuurbeschermer Steven Rinella reist naar de meest afgelegen, mooiste gebieden ter wereld en zet wild uit de natuur op tafel.

Luna Park (30 september): In het Rome van de jaren 60 leidt een ontmoeting tussen een kermismeisje en een meisje van rijke komaf tot intriges, geheimen en nieuwe, onverwachte liefdes.

Love 101 seizoen 2 (30 september): Terwijl vier buitenbeentjes en een modelleerling proberen hun lerares te koppelen aan een basketbalcoach, vinden ze vriendschap, liefde en de moed om zichzelf te zijn.

Seinfeld (seizoen 1-9) (1 oktober): We zien de dagelijkse beslommeringen van de neurotische New Yorkse komiek Jerry Seinfeld en zijn net zo neurotische vrienden in New York City.

MAID (1 seizoen) (1 oktober): Na een gewelddadige relatie vindt een jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.

Paik's Spirit (1 seizoen) (1 oktober): Culinaire ster Paik Jong-won en beroemde gasten praten onder het genot van verschillende drankjes over het leven, eten en drank tijdens bedwelmende maaltijden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash'-ster is terug in 'Stargirl'!
Series / Nieuws

'The Flash'-ster is terug in 'Stargirl'!

Jay Garrick is straks te zien in de serie Stargirl en vandaag zien we hoe.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de serie Stargirl bouwde heel wat uiteenlopende personages op. En nu het tweede seizoen op het punt staat om te beginnen, is duidelijk dat het ensemble alleen maar gaat groeien.

In februari al hoorden we dat acteur John Wesley Shipp weer te zien zou zijn als Jay Garrick, a.k.a. The Flash. Eerder was hij in die rol te zien in de serie The Flash.

Nieuwe foto's
We hoorden al dat Jay Garrick een gastrol zou krijgen en zich bij diverse van de leden van de Justice Society of America zou voegen. En nu hebben we een nieuwe blik achter de schermen op de serie die laat zien hoe dit eruit zou kunnen komen te zien.

Shipp plaatste op Twitter een foto vanaf de set van de aflevering waarin we hem zien, samen met enkele leden van de originele Justice Society, waaronder: Pat Dugan (Luke Wilson), Rex Tyler / Hourman (Lou Ferrigno Jr.), Sylvester Pemberton / Starman (Joel McHale), Ted Grant / Wildcat (Brian Stapf) en Johnny Thunder (Ethan Embry).

Hieronder kan je de foto's die John Wesley Shipp plaatste zien:



Stargirl is in Nederland niet te streamen. Wel kan je de serie The Flash op Netflix zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' vindt een nieuwe vaste aanwezige voor seizoen 18
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' vindt een nieuwe vaste aanwezige voor seizoen 18

Seizoen 18 van Grey's Anatomy maakt weer mooie vorderingen blijkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Scott Speedman had een verrassende rol in de première van het achttiende seizoen van de serie Grey's Anatomy. En nu blijkt dat hij een 'series regular' is.

De populaire dramaserie is sinds 2005 te zien. Er zijn slechts drie acteurs die in elke aflevering te zien waren: Ellen Pompeo als Dr. Meredith Grey, Chandra Wilson als Dr. Miranda Bailey en James Pickens Jr. als Dr. Richard Webber. Elke seizoen weer hebben we heel wat verschillende acteurs en actrices gezien.

Nieuwe toevoeging
In de 16 jaar dat de serie op televisie te zien was, kregen we heel wat uiteenlopende acteurs en actrices die regelmatig terug keerden. En dat geldt dus ook voor Scott Speedman.

Hij was gedurende een aflevering van het veertiende seizoen van Grey's Anatomy te zien. Zijn personage, Dr. Nick Marsh, is transplantatie-chirurg, en had recent zijn eigen nier moeten laten transplanteren nadat hij tijdens een operatie het bewustzijn verloor.

Speedman voegt zich volgens Entertainment Weekly nu bij de vaste aanwezigen van het achttiende seizoen van de serie Grey's Anatomy. Hij had al een interessante band met Meredith, die nu voor het eerst in enige tijd weer single is. Dat biedt mogelijkheden, want de twee draaiden al vrij regelmatig om elkaar heen.

Je kunt Grey's Anatomy streamen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Book of Boba Fett' brengt mogelijk deze 'The Mandalorian'-actrice terug
Series / Nieuws

'The Book of Boba Fett' brengt mogelijk deze 'The Mandalorian'-actrice terug

Sasha Banks zou misschien een rol hebben in The Book of Boba Fett.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens de promotiecampagne voor het tweede seizoen van The Mandalorian werd gesproken over de rol van Sasha Banks. Zij zou Sabine Wren spelen, maar bleek uiteindelijk Koska Reeves te zijn. Een weinig centraal personage, maar toch een leuke toevoeging aan het bredere geheel.

Fans waren wel te spreken over de rol van Banks in de serie en zouden het ook duidelijk tof vinden als zij een grote rol krijgt in de toekomst van de franchise. Nu blijkt dat ze misschien wel een rol krijgt in de serie The Book of Boba Fett.

Terugkeer van The Mandalorian-ster?
Banks plaatste op Instagram een repost van de poster van The Book of Boba Fett. Hoewel dat nauwelijks een bevestiging of een echte tease is, is het wel een volgende stap in de geruchten die al rond gaan.

Fans zouden zodoende meer dan ooit kunnen denken en verwachten dat de actrice terugkeert na een rol in The Mandalorian.

De serie The Book of Boba Fett speelt zich af in dezelfde uithoek van het sterrenstelsel als The Mandalorian, dus echt schokkend zou die rol ook niet zijn.

Je kunt de eerste twee seizoenen van The Mandalorian streamen op Disney+. De serie The Book of Boba Fett begint op 29 december.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Seinfeld' moet geen revival krijgen want dat zou zielig zijn
Series / Nieuws

'Seinfeld' moet geen revival krijgen want dat zou zielig zijn

Jerry Seinfeld heeft echt geen zin in een revival en hij zegt ook waarom.

Jerry Seinfeld denkt dat het een beetje zielig zou zijn om een revival van Seinfeld te maken. De hitserie liep gedurende negen seizoenen en begon in 1989.

Centraal staan de dagelijkse beslommeringen van vier vrienden die in New York CIty leven. De hoofdrollen zijn voor Seinfeld als een fictieve versie van hemzelf, Jason Alexander als zijn neurotische en onzekere beste vriend, Julia Louis-Dreyfus als zijn ex-vriendin en Michael Richards als zijn gekke buurman.

Serie over niks
Vaak wordt Seinfeld omschreven als een serie die over niks gaat. Geen enkele aflevering had echt levenslessen voor de personages, persoonlijke groei of iets anders.

In plaats daarvan leek de serie zijn genoegen met name te halen uit de kleine aspecten van het dagelijkse leven.

Seinfeld wordt vaak gezien als een van de beste komedieseries in de geschiedenis. Maar als je zat te hopen op een revival, dan lijkt de kans klein. "Ik zou het een beetje zielig vinden. Het zou lijken alsof wij geen nieuwe dingen kunnen bedenken."

Een Reunion Special zoals Friends maakte zit er voor hem ook niet in. Gelukkig kan je heel Seinfeld nu streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom je de comedyserie 'Sex Education' moet kijken
Series / Nieuws

Waarom je de comedyserie 'Sex Education' moet kijken

Met veel humor en openheid worstelen de hoofdpersonen van 'Sex Education' zich door hun pubertijd. Maar waar gaat de serie eigenlijk over? En wat maakt hem zo goed!

Sex Education is een serie op Netflix over de zoon van een ruimdenkende sekstherapeute. Zelf is hij nogal onervaren, maar zet met de hulp van zijn vrienden een geheime seks therapie groep op voor leerlingen. In 3 seizoenen van elk 8 afleveringen schitteren in de hoofdrollen Asa Butterfield, Ncuti Gatwa, Gillian Anderson en Emma Mackey.

De serie gaat over de seksuele ontwikkeling van tieners op een middelbare school in Groot-Brittannië. En dat zijn niet zomaar tieners, zo divers en inclusief zie je het zelden op televisie. Over alle soorten twijfels, relaties en vragen wordt openlijk gepraat. Alles komt een keer aan bod; verschillende relaties, verschillende lichamelijke kenmerken, fetishes en alle soorten gender.

Otis (Asa Butterfield) is de zoon van een ruimdenkende sekstherapeute (Gillian Anderson). Zelf is hij een stuntelige onhandige puber, maar met een andere buitenstaander (Emma Mackey) en vrienden zet hij een seks therapie groep op in een oud toiletgebouw. Uiteindelijk gaat de serie vooral over de worsteling met onzekerheden op de middelbare school.



Acteurs
De serie heeft een cast met onder meer Asa Butterfield (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children), Gillian Anderson (The X-Files), Ncuti Gatwa (The Last Letter from Your Lover), Emma Mackey (Death on the Nile), Connor Swindells (Emma.) en Alistair Petrie (Deepstate).



Fans
Het eerste seizoen van Sex Education deed het zo goed dat het tweede seizoen al snel volgde. Over S2 waren fans wel iets minder te spreken. Seizoen 3 maakt het weer helemaal goed: "In de eerste minuut weet je al: Sex Education is de brutaalste tienerserie van het moment."

En nog meer goed nieuws, seizoen 4 is nu ook aangekondigd.
Op IMDb krijgt Sex Education een 8,3, op Rotten Tomatoes zelfs 96%!

Wist je dat...
- Sex Education al sinds het begin van hun opnames een speciaal team hebben om te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelde met seksscènes en bloot.

- De serie is een hommage aan de John Hughes films, zoals 'Pretty in Pink' en 'The Breakfast Club'.

- De meeste opnames zijn gedaan in Wales, maar de vormgeving is expres zo dat het er allemaal niet te Brits uitziet, zoals het ontbreken van schooluniformen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.