search
Marvel Studios beledigt zijn grootste schurk ooit
Series / Nieuws

Marvel Studios beledigt zijn grootste schurk ooit

Thanos wordt flink beledigd in een nieuwe aflevering van de serie What If...?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gaat Marvel Studios niet net iets te ver in zijn beledigingen van de schurk Thanos? In de achtste aflevering van What If...? zien we een paar gebeurtenissen rond Thanos die wel heel erg teleur stellen.

De aflevering die de titel What If... Ultron Won? heeft, zien we dat Thanos met zijn kruistocht om de Infinity Stones te verzamelen niet zo heel ver komt. In plaats van de uitkomst waarin hij alle stenen wist te verzamelen, overlijdt Thanos doordat een enkele knap vanuit Ultron hem letterlijk doormidden hakt.

Een dode Thanos
What If...? had al meer momenten met Thanos waar fans niet helemaal blij mee waren.

In de tweede aflevering van What If...? bleek hij bijvoorbeeld geen genocidale krijgsheer te zijn. In plaats daarvan was hij een betrouwbaar lid van de club van T'Challa. Voor fans was de grote slechterik daarmee bepaald geen goede meer, want waarom zou hij ineens zo zwak zijn en ineens een goeierik?

Nu zet de serie What If...? de trend van tegenvallende momenten met Thanos door. Het is ook wel een beetje apart, dat Thanos met maar liefst vijf Infinity Stones niet weet te winnen van Ultron.

Dat terwijl hij toch echt een van de sterkste schurken in de geschiedenis van het MCU is. Dat bleek bijvoorbeeld wel toen Thanos het met twee handen op z'n rug won van de Hulk.

Je kunt alle acht afleveringen van What If...? zien op Disney+. Volgend jaar brengt men ons een tweede seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen