search

Ons nieuws van zondag 3 oktober 2021

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix
Series / Featured

Nederland keek deze 3 series massaal op Netflix

Nederland is nu ook helemaal fan van de serie Squid Game gezien de top 3.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wederom een nieuwe week met een nieuwe top drie op Netflix. Twee series bleven staan en er kwam een nieuwe serie in de top te staan.

Het gigantische succes van Squid Game leidt heel duidelijk tot een toestroom van kijkers. Sinds de serie genoemd is als mogelijk de grootste Netflix-serie ooit, is er ook veel aandacht geweest in de media. En dus staat de show nu op plek 1 in de top drie. Sex Education zakte daardoor een plaatsje terug en de serie The Chestnut Man is nieuw in de top drie.

De top drie
Goed, we zetten de top drie series op een rij:

1. Squid Game: In deze serie worden Koreanen die arm zijn en om geld verlegen zitten ontvoerd. Ze krijgen een aanlokkelijk aanbod: ze krijgen veel geld, als ze maar kinderspelletjes spelen. Verliezen is gelijk aan sterven. Een vrij bittere pil, maar als je geen hoop hebt?

2. Sex Education (seizoen 3): Otis gaat door in dit derde seizoen van een van de grotere hits die Netflix gemaakt heeft.

3. The Chestnut Man: Een heuse Scandi-thriller van Netflix, wederom gebaseerd op een boek en een serie die draait om een moordenaar die kastanjes achterlaat op de plekken waar hij lijken dumpt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video kwam deze week met een knallende nieuwe serie
Series / Streaming-diensten

Prime Video kwam deze week met een knallende nieuwe serie

Het blijft toch best rustig op streamingdienst Amazon Prime Video.

Elke zondag zetten we de nieuwe toevoegingen die streamingdienst Prime Video van winkelgigant Amazon heeft gedaan voor je op een rij.

Ook deze week doen we dat en helaas valt het nieuwe aanbod enigszins tegen. Als je veel nieuws verwacht had, moeten we je sowieso teleurstellen nu, want er werd slechts 1 toevoeging gedaan en dat is een aflevering van een wekelijks terugkerende serie.

Dit is er nieuw
Goed, laten we beginnen met de nieuwe serie:

The Walking Dead: World Beyond (seizoen 2): Een groep tieners in een gemeenschap die is afgeschermd van de gevaren van de post-apocalyptische wereld, ontvangt een bericht dat hen aanspoort hun veilige thuishaven te verlaten en een lange reis door het land te ondernemen om hun vader te redden.

De aflevering heeft ook al een synopsis: "Hope's toewijding aan de toekomst wordt op de proef gesteld, wat een mogelijke reünie ook meteen onzeker maakt. Iris en Felix ontmoeten een nieuwe groep. Grote onthullingen worden gedaan."

De serie krijgt in totaal nog tien afleveringen en is dan helemaal gedaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix lanceert trailer tweede seizoen 'Sexy Beasts'
Series / Nieuws

Netflix lanceert trailer tweede seizoen 'Sexy Beasts'

Ondanks tegenvallende cijfers heeft Netflix duidelijk nog veel vertrouwen in de reeks...

De datingshow Sexy Beasts profileert zich als misschien wel de meest bizarre datingshow die we ooit hebben gezien. Ondanks tegenvallende cijfers voor wat het eerste seizoen betreft komt er toch een vervolg. Nu heeft Netflix de trailer van het tweede seizoen de wereld ingestuurd.

In de serie Sexy Beasts zien we hoe verschillende vrijgezellen gaan daten met elkaar. Dat is op zich niet zo vreemd, maar ze doen dit vermomd als dier of monster. Dat geeft de datingshow toch een unieke touch.

Tegenvallende cijfers
Het eerste seizoen van Sexy Beasts kon niet meteen rekenen op goede kijkcijfers. Bovendien is het zo dat ook de scores op gespecialiseerde websites tegenvallen. Op IMDB krijgt de reeks bijvoorbeeld slechts een score van 4,6/10.

Ondanks tegenvallende kijkcijfers en scores moet het gezegd dat Netflix duidelijk wel nog het nodige vertrouwen heeft in de datingshow. In ieder geval komt er met zekerheid nog een tweede seizoen, want daar heeft Netflix nu de trailer van de wereld ingestuurd. Deze is hieronder te bekijken.

Het tweede seizoen van de datingshow Sexy Beasts verschijnt op streamingdienst Netflix op 7 oktober 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel wil mogelijk soft-reboot 'Daredevil' mét Netflix-acteurs
Series / Nieuws

Marvel wil mogelijk soft-reboot 'Daredevil' mét Netflix-acteurs

Ondanks alle geruchten hebben we tot op heden nog geen link gezien met de series van Netflix.

Alweer even zijn de rechten van de personages die Netflix heeft gebruikt in de The Defender-seriereeks terug bij Marvel Studios. Het is zelfs zo dat de Disney-dochter de acteurs in die series kan vragen om de rollen opnieuw te spelen.

Nu komt er via Daniel Ritchman (via Knight Edge Media) het gerucht dat Marvel Studios zijn zinnen heeft gezet op een soft reboot van Daredevil, de eerste serie in de reeks Netflix / Marvel-series die verschenen van 2015 tot en met 2019.

Soft reboot Daredevil
Volgens het gerucht, dat je waarschijnlijk met een korreltje zout moet nemen, zou Marvel enkele van de acteurs terug willen vragen. Het is overigens nog onduidelijk of Marvel Studios zou werken aan een serie voor op Disney+ of een film voor in de bioscoop.

Ook zouden in de serie enkele andere van de personages uit de andere samenhangende series te zien moeten zijn. Die series zijn Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Punisher en de team-up serie The Defenders.

Er gaat ook nog altijd het gerucht dat Vincent D'Onofrio's Wilson Fisk en Charlie Cox' Matt Murdock te zien zullen zijn in het dit jaar te verschijnen Spider-Man: No Way Home. Time will tell...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory'-ster had knallende ruzie
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory'-ster had knallende ruzie

Actrice Mayim Bialik had keiharde ruzie met Neil Patrick Harris, vertelt ze.

The Big Bang Theory-ster Mayim Bialik blijkt behoorlijk ruzie gehad te hebben met Neil Patrick Harris. De twee begonnen tegelijk hun carrière, als tieners in de jaren negentig.

Bialik kreeg een kleine rol in de medische dramaserie Doogie Howser, M.D. met Harris in de hoofdrol en omgedraaid verscheen hij in de sitcom van Bialik, Blossom. Maar hoewel de twee snel vrienden werden, bleef dat niet zo.

Flink ruzie maken
Bialik besloot een pauze te nemen van haar tijd als actrice, en ging naar school. Haar comeback was in de serie The Big Bang Theory seizoen 3, toen ze haar debuut maakte als het personage Amy Farrah-Fowler.

De twee blijken flink ruzie gemaakt te hebben. Harris stopte haar toen zij zei dat ze niet op wilde staan nadat Harris Rent gespeeld had. Bialik realiseerde zich dat er iets mis ging, en sprong daarom op om mee te klappen met de staande ovatie. Maar dat ging niet goed.

"Als je vriend in het stuk zit en iedereen aan het einde klapt, en jij tegen je vriendje zegt: 'ik wil hier niet voor opstaan', en dan omhoog kijkt en je ziet dat Neil Patrick Harris naar je kijkt, heb je een slechte dag."

"Hij zei, en ik maak geen grap: 'Waarom zei je dat je niet op wilde staan?' Het was verschrikkelijk. Het was echt slecht."

Je kunt The Big Bang Theory streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hawkeye' van Disney+ gaat comicfans gelukkig maken
Series / Foto's

'Hawkeye' van Disney+ gaat comicfans gelukkig maken

De serie Hawkeye laat zien dat het hoofdpersonage een comic-accuraat pak krijgt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nieuw promomateriaal voor de serie Hawkeye laat iets zien waar fans van Marvel Comics vermoedelijk behoorlijk enthousiast van gaan worden.

Jeremy Renner keert straks terug als Clint Barton in een serie met als thema de feestdagen. We zien hem Kate Bishop, die actief is als de Ronin, opleiden tot een betere held, eentje die op zichzelf kan staan en dus niet de naam Ronin hoeft te dragen.

Heel comic accuraat
Via Marvel News, een fanaccount op Twitter, krijgen we twee nieuwe artwork-beelden van de serie.

Die zijn behoorlijk comic-accuraat.

Marvel Studios en Marvel Comics was de afgelopen tijd nog heel druk met het wat terugbrengen van de exorbitante kostuums van de helden. Maar nu zien we wel weer een behoorlijk comic-accuraat design voor de held Hawkeye.

Hieronder kan je zien hoe de look eruit is komen te zien:



Je kunt de serie Hawkeye in de loop van november streamen op Disney+. Er komen in totaal zes afleveringen. Verder is dit de laatste serie van Marvel Studios die dit jaar op streamingdienst Disney+ verschijnt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel Studios beledigt zijn grootste schurk ooit
Series / Nieuws

Marvel Studios beledigt zijn grootste schurk ooit

Thanos wordt flink beledigd in een nieuwe aflevering van de serie What If...?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gaat Marvel Studios niet net iets te ver in zijn beledigingen van de schurk Thanos? In de achtste aflevering van What If...? zien we een paar gebeurtenissen rond Thanos die wel heel erg teleur stellen.

De aflevering die de titel What If... Ultron Won? heeft, zien we dat Thanos met zijn kruistocht om de Infinity Stones te verzamelen niet zo heel ver komt. In plaats van de uitkomst waarin hij alle stenen wist te verzamelen, overlijdt Thanos doordat een enkele knap vanuit Ultron hem letterlijk doormidden hakt.

Een dode Thanos
What If...? had al meer momenten met Thanos waar fans niet helemaal blij mee waren.

In de tweede aflevering van What If...? bleek hij bijvoorbeeld geen genocidale krijgsheer te zijn. In plaats daarvan was hij een betrouwbaar lid van de club van T'Challa. Voor fans was de grote slechterik daarmee bepaald geen goede meer, want waarom zou hij ineens zo zwak zijn en ineens een goeierik?

Nu zet de serie What If...? de trend van tegenvallende momenten met Thanos door. Het is ook wel een beetje apart, dat Thanos met maar liefst vijf Infinity Stones niet weet te winnen van Ultron.

Dat terwijl hij toch echt een van de sterkste schurken in de geschiedenis van het MCU is. Dat bleek bijvoorbeeld wel toen Thanos het met twee handen op z'n rug won van de Hulk.

Je kunt alle acht afleveringen van What If...? zien op Disney+. Volgend jaar brengt men ons een tweede seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple cancelt een van zijn meest opvallende series
Series / Nieuws

Apple cancelt een van zijn meest opvallende series

Mr. Corman met Joseph Gordon-Levitt van Apple TV+ komt nu al tot een einde.

Mr. Corman, een dramedy die gemaakt is door Joseph Gordon-Levitt, zal geen tweede seizoen krijgen van streamingdienst Apple TV+.

De serie volgt een ontevreden leraar van een basisschool, die helemaal niet zo gelukkig is met het leven. Hij blikt terug op zijn mislukte carrière in de muziek en probeert daarmee om te gaan. Gordon-Levitt was de maker, schrijver, regisseur, hoofdrolspeler en uitvoerend producent.

Geen nieuw seizoen
Het eerste seizoen van Mr. Corman telde tien afleveringen, die tussen augustus en eerder deze maand uitgegeven werden op Apple TV+.

Deadline meldt nu dat Apple TV+ besloten heeft om niet verder te gaan met de serie. Er komt dus geen tweede seizoen, ook al werd de serie behoorlijk prima ontvangen door critici en door het publiek.

Maar Mr. Corman deed het niet zo goed als andere grote komedies van deze zomer.

Om die reden heeft Apple TV+ dus besloten om maar geen nieuw seizoen te bestellen. Ondanks de prima cast, die naast Levitt ook bestond uit Arturo Castro, Debra Winger, Shannon Woodward, Logic, Juno Temple, Hugo Weaving en Lucy Lawless.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix wordt weer aangeklaagd
Series / Nieuws

Netflix wordt weer aangeklaagd

Netflix heeft te maken met een rechtszaak rond de serie Squid Game.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Squid Game is enorm populair over heel de wereld. Sterker nog: Netflix liet al weten dat het mogelijk de populairste serie die het ooit heeft gemaakt kan worden.

Reuters stelt dat het toegenomen internetverkeer een keerzijde heeft. Een Zuid-Koreaanse internetprovider, SK Broadband, heeft besloten Netflix voor de rechtbank te slepen. Volgens hen is het niet meer dan redelijk dat Netflix een deel van de kosten van het toegenomen verkeer compenseert.

Moet Netflix betalen?
Netflix heeft laten weten dat het de claim van SK Broadband zal bestuderen en het gesprek aan wil gaan. De streamingdienst wil bekijken hoe het zit met de kosten en kijken wat allemaal een oplossing kan zijn, en tegelijk voorkomen dat de kijker hieronder te lijden heeft.

In Zuid-Korea is Netflix het tweede grootste bedrijf als het op internetverkeer aankomt. Google is de grootste. Bedrijven als Amazon, Apple en Facebook zijn ook erg groot en dragen allemaal financieel bij voor het verkeer dat zij genereren.

Eerder al stelde SK dat Netflix zou moeten betalen, waarop de streamingdienst in de rechtszaal liet weten dat het aanbieden van internetverkeer simpelweg een dienst is die SK aanbiedt en dat Netflix daarom niet mee hoeft te betalen. Een rechtbank in Seoul was het daar niet mee eens.

Netflix is bij die zaak in hoger beroep gegaan. Squid Game is op Netflix te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-hit 'The Umbrella Academy' maakt een belangrijke sprong
Series / Featured

Netflix-hit 'The Umbrella Academy' maakt een belangrijke sprong

The Umbrella Academy krijgt een grote rol voor Hotel Oblivion in het derde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe teaser die recent werd vrijgegeven laat zien dat het derde seizoen van The Umbrella Academy Hotel Oblivion laat zien. Dat is in de comics een belangrijke locatie.

The Umbrella Academy is gebaseerd op een comicreeks van Gerard Way en Gabriel Bá. In februari 2019 lanceerde Netflix een televisieserie op basis van de comics; en die serie bleek eigenlijk al gauw een van de meest populaire titels in het aanbod van Netflix te zijn.

Hotel Oblivion
De serie The Umbrella Academy draait om de Hargreeves-familie: zeven adoptiekinderen, elk met superkrachten, die allemaal geboren zijn onder mysterieuze omstandigheden. Ze zijn getraind door Reginald en komen bij elkaar als hij dood gaat.

Aan het einde van het tweede seizoen bleek dat de tijdlijn veranderd was. En we weten dankzij de titels van het derde seizoen dat de serie Hotel Oblivion bevat.

In de comics is dat een schepping van Reginald Hargreeves. Van buiten ziet het eruit als een luxe hotel, maar in werkelijkheid verkeren daar een heleboel schurken die verslagen zijn door de Umbrella Academy. En eigenlijk is het meer een martelkamer, want het eten heeft geen smaak, er worden alleen maar surrealistische cartoons vertoond op televisie en buiten ziet het er apocalyptisch en wreed uit.

Dat de serie Hotel Oblivion laat zien, belooft heel wat voor het nieuwe seizoen! De eerste twee seizoenen van The Umbrella Academy staan al op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer komt een klassieke Batman-schurk naar het Arrowverse!
Series / Nieuws

Weer komt een klassieke Batman-schurk naar het Arrowverse!

Batwoman heeft een belangrijke rol voor Killer Croc in het derde seizoen!

Killer Croc komt naar het Arrowverse in het aankomende derde seizoen van de serie Batwoman. Waarmee er een nieuwe iconische Batman-schurk debuteert in de serie.

Dat Killer Croc zijn debuut maakt in de serie blijkt uit de synopsis voor aflevering 2 van Batwoman seizoen 3: Loose Teeth. DIe luidt als volgt:

"Als een nieuwe incarnatie van moeraskruiper Killer Croc uit Gotham weer opduikt, en het aantal lichamen zich opstapelt, wordt de samenwerking tussen Batwoman en Alice meteen op de proef gesteld. Maar Alice is niet de enige ongewenste indringer in het leven van Ryan, als Jade Jet verschijnt in Wayne Enterprises en de nieuwe CEO van het bedrijf wil ontmoeten."

Killer Croc
We kregen al een hint dat Killer Croc te zien zou zijn in het nieuwe seizoen van de serie.

Aan het einde van het tweede seizoen van Batwoman raakten meerdere trofeeën van Batman, waaronder de tanden van Killer Croc, verspreid in Gotham River. En daarna spoelden ze aan, waarmee ineens alles klaar stond voor verschillende schurken uit de comics om te verschijnen in het Arrowverse. Zo zagen we al hints naar Mad Hatter.

En nu weten we dat Ryan het op gaat nemen tegen een nieuwe Killer Croc!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krysten Ritter over hartverscheurend 'Breaking Bad'-moment
Series / Nieuws

Krysten Ritter over hartverscheurend 'Breaking Bad'-moment

Actrice Krysten Ritter vertelt over haar grote momenten in Breaking Bad.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Krysten Ritter werd behoorlijk emotioneel van de onthulling uit het vijfde seizoen van Breaking Bad over de dood van haar personage Jane.

Ritter speelde de rol van Jane Margolis in negen afleveringen van seizoen 2 en 3. Zij was het vriendinnetje van Jesse Pinkman en drugsverslaafd. Al snel bleek dat ze gelukkig zouden kunnen zijn, maar Walt liet Jane op een avond stikken in haar eigen braaksel.

Emotioneel moment
Het was een belangrijke stap voor Walter White richting het worden van een schurk, precies zoals de titel beloofde.

Ritter vindt het, zo vertelde ze tijdens een interview met The Hollywood Reporter, dat ze het vreselijk fijn vond dat Walt in het vijfde seizoen toegaf dat hij Jane had laten overlijden. Het was een krachtig moment:

"Ja, ik vond dat echt een emotioneel moment. De hele serie, waaronder het complete verhaal van Jane, was meeslepend. En het feit dat ze zo'n grote aanwezigheid had en dat in dit cruciale moment naar haar gerefereerd werd, was behoorlijk krachtig."

Netflix biedt alle seizoenen van Breaking Bad aan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 enorme kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen
Series / Featured

3 enorme kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen

Gave series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie series die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Squid Game | Bing nu! | 1 seizoen

Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven. Volgens Netflix is de Zuid-Koreanse serie nu al een van de best bekeken series op Netflix.



Sex/Life | Bing nu! | 1 seizoen

Het wilde seksuele verleden van een vrouw botst met het heden, waarin ze een getrouwde moeder is, als de bad boy-ex over wie ze nog fantaseert, terugkeert in haar leven. Het debuutseizoen trok maar liefst 67 miljoen huishoudens.



La casa de papel | Bing nu! | 5 seizoenen

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Het vierde seizoen werd bekeken door 65 miljoen huishoudens.



Nog meer kijkcijferkanonnen: Bridgerton, Stranger Things en Tiger King | The Witcher, Emily in Paris en You | Sweet Tooth, The Queen's Gambit en Lupin | Fate: The Winx Saga, Shadow and Bone en You
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter'-posters hebben een wel heel briljante slogan
Series / Posters

'Dexter'-posters hebben een wel heel briljante slogan

Dexter: New Blood staat dan eindelijk om de hoek, maar zijn we er wel klaar voor?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nieuwe posters die zijn vrijgegeven voor de serie Dexter: New Blood onthullen dat de Dark Passenger weer helemaal terug is.

De serie krijgt deze maand nog een negende seizoen, of voor Showtime gewoon een 'event series'. Michael C. Hall keert terug voor de tien aanvullende afleveringen en Clyde Phillips (die oorspronkelijk eind seizoen 4 vertrok) is ook terug om de boel te leiden.

Tien jaar later
Dexter: New Blood speelt zich tien jaar na de seriefinale af. Dexter leefde toen als houthakker in Oregon, nadat hij zijn dood in scène had gezet.

De revival wordt behoorlijk anders dan wat we tot nu toe van Dexter gezien hebben. Dexter Morgan woont nu in een visueel en geografisch behoorlijk andere locatie in de staat New York. Reken dus maar op een grauwe locatie, waar hij woont onder de naam Jim Lindsay en een heel andere gemeenschap van mensen om zich heen heeft.

Maar Dexter draagt nog altijd zijn verleden met zich mee. Twee posters die zijn vrijgegeven hebben een wel heel briljante slogan: Long time no spree. Duidelijk is dat Dexter er echt weer zin in heeft om aan het moorden te gaan. Hieronder de twee heerlijke posters:



Je kunt de acht seizoenen van Dexter zien op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Iedereen kan dood in 'The Walking Dead: World Beyond'
Series / Nieuws

Iedereen kan dood in 'The Walking Dead: World Beyond'

Er staat wel heel veel op het spel in seizoen 2 van The Walking Dead: World Beyond.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het einde is nabij voor de Endlings in The Walking Dead: World Beyond. Het tweede en laatste seizoen van de televisieserie is van start op AMC en rondt het epische verhaal van de Endlings af, precies zoals gepland.

In de serie volgden we al de vier Endlings: de zussen Iris en Hope Bennett en hun vrienden Elton en Silas, terwijl zij op een reis gaan door de Verenigde Staten. Ze zoeken naar de enige man die de wereld kan redden: wetenschapper Dr. Leo Bennett, die gevangen is genomen door de Civic Republic Military.

Iedereen kan sterven
In het nieuwe seizoen is niemand veilig, stelt acteur Nicolas Cantu, die de rol van Elton speelt.

Volgens hem is de verwachting van elke acteur die in The Walking Dead speelt dat 'ie dood gaat. "En dat gevoel had ik al in het eerste seizoen. En toen we met seizoen 2 begonnen dacht ik: 'Dus dit is het laatste seizoen. Kom op, mensen gaan nu echt denken: ben ik het? Wordt het iemand anders?'"

Alles staat straks op het spel in het tweede seizoen van The Walking Dead: World Beyond, de serie die gemaakt wordt door Matt Negrete en Scott Gimple samen.

Je kunt de serie in Nederland volgen op The Walking Dead: World Beyond.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Reist 'Stranger Things' terug in de tijd met seizoen 4?
Series / Featured

Reist 'Stranger Things' terug in de tijd met seizoen 4?

Stranger Things van Netflix lijkt het nu helemaal anders te gaan doen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De teasers van het vierde seizoen van Stranger Things hintten al op de terugkeer van Dr. Brenner en het bestaan van meer testsubjecten in het Hawkins Lab. Ook zagen we Eleven vastzitten in het lab en een mysterieus moordhuis dat verbonden is aan het Upside Down.

De serie baseert zich in het aankomende vierde seizoen onder meer op de film Back to the Future en zou heel goed expliciet verbonden kunnen zijn daaraan, middels tijdreizen. We leggen je in dit artikel uit waarom.

Tijdreizen in Stranger Things?
Details over het vierde seizoen van Stranger Things zijn nog altijd geheim. Maar Netflix is sinds februari 2020 druk bezig met teasen van het nieuwe seizoen.

De belangrijkste teaser is dat Eleven weer terug is bij Dr. Brenner, en dat we meer testsubjecten van hem te zien krijgen. Ook zien we het Creel House in de teasers.

Elk daarvan legt interessant genoeg nadruk op klokken, vooral van die bijzonder mooie grote klokken. Je zou daarmee bijna denken en verwachten dat het nieuwe seizoen zich baseert op tijdreizen.

Wellicht dat het Creel House, dat volgens de meest recente trailer verbonden is aan het Upside Down, straks ook een connectie met tijd blijkt te hebben?

De eerste drie seizoenen van Stranger Things zijn allemaal te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'True Blood' brengt zijn cast weer bij elkaar
Series / Nieuws

'True Blood' brengt zijn cast weer bij elkaar

HBO komt met een speciale True Blood postcast en brengt castleden terug.

Er zijn meer dan zeven jaren verstreken sinds de HBO-serie True Blood tot een einde kwam. Castleden Deborah Ann Woll en Kristin Bauer van Straten herenigen nu voor de podcast Truest Blood.

De twee actrices gaan de serie weer opnieuw bekijken, voor het eerst sinds deze debuteerde. Bovendien wordt de podcast geproduceerd door Janina Gavankar, die ook te zien was in de televisieserie.

True Blood-cast weer bij elkaar
Truest Blood is niet alleen de eerste keer voor de hosts dat ze de serie True Blood weer kijken. Dat geldt namelijk ook voor hun co-sterren en crewleden die de serie met hen terug gaan kijken.

De podcast wordt verder gemaakt voor HBO Max en is duidelijk verbonden aan de serie via de drie castleden.

Volgens HBO kijken fans de serie True Blood al jaren terug en is het daarom tijd om hen te laten vergezellen door enkele van de castleden. Meerdere cast- en crewleden keren terug voor gastverschijningen in de podcast.

Voor ons blijft het natuurlijk vooral de vraag wanneer Truest Blood hier te beluisteren valt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende Teen Wolf-reünie in 'Superman & Lois'
Series / Nieuws

Opvallende Teen Wolf-reünie in 'Superman & Lois'

Superman & Lois brengt twee Teen Wolf-acteurs weer bij elkaar in tweede seizoen.

Het serie-universum dat zich op de Amerikaanse tv-zender The CW afspeelt wordt steeds groter en groter. Het begon met Arrow en ondertussen zijn we aanbeland bij Superman & Lois, uiteraard een nieuwe serie over de sterkste superheld uit het DC Universum.

Het eerste seizoen van Superman & Lois startte in februari dit jaar en er wordt ondertussen gewerkt aan het tweede seizoen. En het is opvallend dat er nu twee acteurs zijn aangetrokken uit de serie Teen Wolf.

Superman & Lois komt met Teen Wolf-reünie
Het blijkt namelijk dat zowel acteurs Ian Bohen en Tyler Hoechlin gecast zijn in de DC-serie. Boden is de nieuwste toevoeging. Hij gaat namelijk Lt. Mitch Anderson spelen.

Het personage wordt beschreven als de metaforische "new sheriff in town". Zijn wereldbeeld valt uiteen in twee visies: degenen die u dient en degenen die u dienen. Hij vindt het niet leuk dat Superman buiten dat paradigma bestaat en probeert de Man of Steel officieel onder zijn gezag te brengen."[/i]

In de serie zien we ook rollen voor Tyler Hoechlin (Clark Kent/Superman), Elizabeth Tulloch (Lois Lane), Jordan Elsass (Jonathan Kent), Alex Garfin (Jordan Kent), Erik Valdez (Kyle Cushing), Inde Navarrette (Sarah Cushing), Wolé Parks (John Henry Irons), Adam Rayner (Tal-Rho), Dylan Walsh (General Sam Lane) en Emmanuelle Chriqui (Lana Lang Cushing).

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze legendarische film moet zowaar een tv-serie worden
Series / Nieuws

Deze legendarische film moet zowaar een tv-serie worden

Butch Cassidy and the Sundance Kid staat op de rol om naar het kleine doek te gaan.

Het vertalen van films naar tv-series gebeurt aan de lopende band. Soms gaat het goed, soms blijft de poging bij een niet opgepakte pilot. Dit keer is het de beurt aan een tv-serie over Butch Cassidy.

Stone Village Television heeft volgens The Hollywood Reporter de rechten verworven van de filmrechten van het boek Butch Cassidy: The True Story of an American Outlaw van schrijver Charles Leerhsen. Meerdere partijen zouden de laatste periode te maken hebben gehad met een biedingsoorlog.

De serie zou door Stone Village Television zelf gefinancieerd worden en er zou een miniserie ontwikkeld gaan worden met een hoge productiewaarde. Er wordt nu gezocht naar een tv-zender of streamingdienst die de serie uiteindelijk weer zou willen overnemen.

Butch Cassidy and the Sundance Kid
De serie zou zich op een internationaal publiek moeten rechten, al zou er ook een sterk Latijns-Amerikaans component in moeten komen. Het verhaal zou zich afspelen in de States, in Latijns Amerika en eindigen in Bolivia.

In Butch Cassidy and the Sundance Kid uit 1969 speelden Paul Newman en Robert Redford de hoofdrollen. De western verzilverde vier van de zeven Oscarnominaties.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oelala! Pikante 'Cruel Intentions' komt naar TV
Series / Nieuws

Oelala! Pikante 'Cruel Intentions' komt naar TV

De film Cruel Intentions wordt een tv-serie voor op de online zender IMDb TV van Amazon.

In 1999 verscheen de film Cruel Intentions met onder meer Sarah Michelle Gellar (foto), Ryan Phillippe, Reese Witherspoon en Selma Blair. De pikante film krijgt nu een tv-serie die op IMDb TV van Amazon moet gaan verschijnen.

Het nieuws komt via Deadline en de serie speelt zich naar verluidt af in Washington, D.C. en nog steeds zouden twee stiefbroers en -zussen bevatten die meedogenloos zijn in hun pogingen om aan de top van hun sociale kring te blijven. Vanaf daar nemen de zaken echter een wending.

"Nadat een bruut ontgroeningsincident het hele Pan-Helleense systeem bedreigt, zullen ze alles doen in hun macht doen om hun reputatie te behouden. Zelfs de dochter van de vice-president van de Verenigde Staten zou zelfs verleidt moeten worden," luidt de beschrijving van Deadline.

Cruel Intentions naar IMDb TV
Het script wordt geschreven door Phoebe Fisher en Sara Goodman en zij basseren het avontuur op de roman Les Liaisons Dangereuses van auteur Choderlos de Laclos.

De film uit 1999 kreeg uiteindelijk nog twee vervolgen. In 2015 startten de plannen om de films te vertalen naar het kleine scherm.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.