search
Netflix lanceert trailer tweede seizoen 'Sexy Beasts'
Series / Nieuws

Netflix lanceert trailer tweede seizoen 'Sexy Beasts'

Ondanks tegenvallende cijfers heeft Netflix duidelijk nog veel vertrouwen in de reeks...

De datingshow Sexy Beasts profileert zich als misschien wel de meest bizarre datingshow die we ooit hebben gezien. Ondanks tegenvallende cijfers voor wat het eerste seizoen betreft komt er toch een vervolg. Nu heeft Netflix de trailer van het tweede seizoen de wereld ingestuurd.

In de serie Sexy Beasts zien we hoe verschillende vrijgezellen gaan daten met elkaar. Dat is op zich niet zo vreemd, maar ze doen dit vermomd als dier of monster. Dat geeft de datingshow toch een unieke touch.

Tegenvallende cijfers
Het eerste seizoen van Sexy Beasts kon niet meteen rekenen op goede kijkcijfers. Bovendien is het zo dat ook de scores op gespecialiseerde websites tegenvallen. Op IMDB krijgt de reeks bijvoorbeeld slechts een score van 4,6/10.

Ondanks tegenvallende kijkcijfers en scores moet het gezegd dat Netflix duidelijk wel nog het nodige vertrouwen heeft in de datingshow. In ieder geval komt er met zekerheid nog een tweede seizoen, want daar heeft Netflix nu de trailer van de wereld ingestuurd. Deze is hieronder te bekijken.

Het tweede seizoen van de datingshow Sexy Beasts verschijnt op streamingdienst Netflix op 7 oktober 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen