search
De bizarre hoeveelheid zoenpartijen die in 'Sex Education' zitten
Series / Nieuws

De bizarre hoeveelheid zoenpartijen die in 'Sex Education' zitten

De drie seizoenen van Netflix' Sex Education bevatten heel veel gezoen.

In Sex Education draait heeft over het algemeen over maar één ding. Het gevolg is dat er ook de nodige zoenpartijen zijn. Netflix heeft nu een video online gezet waarin alle zoenen, kussen en andere smakkerds voorbijkomen.

Recent verscheen op Netflix het derde seizoen van Sex Education van bedenker Laurie Nunn. De streamingdienst onthulde niet veel later dat de activiteiten op 'Moordale Secondary School' verdergaan in een vierde seizoen.

Iedere kus in Sex Education
Van Otis en Ruby, tot Otis en Maeve, tot Otis en Ola, tot Otis en Lily... Beleef met onderstaande video Every Single Kiss In Sex Education elke kus (opnieuw) in de drie seizoenen van de Netflix-serie Sex Education.



In Sex Education is de moeder van de onzekere Otis een therapeute. Hij heeft dus alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen. Er zijn rollen voor onder meer Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling en Alistair Petrie.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen