'The Walking Dead' spin-off over Negan besproken met Jeffrey Dean Morgan

'The Walking Dead' spin-off over Negan besproken

Het stevige personage uit The Walking Dead zou zomaar een eigen show kunnen krijgen.

Bram de Groot, 4 oktober 2021 om 13:31

Na het elfde seizoen van The Walking Dead gaat de show waarschijnlijk verder met losstaande avonturen over enkele personages. Eén daarvan zou over Negan kunnen gaan. Dit blijkt uit een artikel van TV Line.
TV Line sprak recent met acteur Jeffrey Dean Morgan over de toekomst van zijn personage in de franchise. Het lijkt erop dat hij alle opties openhoudt.

Doodgaan kan natuurlijk ook nog!
"Er zijn dingen met mij en de netwerkmensen besproken," vertelde Morgan in het interview. "We zullen zien. Ik bedoel, Negan zou nog steeds onder de groene zoden kunnen belanden [voordat seizoen 11 eindigt], dus dat kan een probleem zijn. Tenzij het een prequel is."

Morgan merkte ook op dat hij denkt dat er nog steeds verhalen te vertellen zijn met Negan als hij kijkt naar de manier waarop het huidige seizoen van The Walking Dead. "Ik weet een beetje hoe het seizoen verdergaat, en we zetten hier en daar de deur open voor meer Negan-verhalen."

Voor er een Negan spin-off verschijnt, dan moet seizoen elf van The Walking Dead uiteraard zijn afgerond en dat ze pas ergens midden 2022 zijn. De show staat op Disney+.Bron: TVLine

Lees meer over: The Walking Dead, Disney, Norman Reedus, Lauren Cohan, Jeffrey Dean Morgan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws