search
'The Umbrella Academy': hier komt Reginald vandaan
Series / Featured

'The Umbrella Academy': hier komt Reginald vandaan

Netflix-serie The Umbrella Academy heeft een groot centraal mysterie dat we deels onthullen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In slechts twee seizoenen tijd wist The Umbrella Academy heel wat vragen op te zetten, waar we nog lang geen antwoorden op hebben. Zo weten we niet waar Reginald Hargreeves nou vandaan komt.

In de Netflix-serie leren we de familie Hargreeves kennen, die bestaat uit zeven geadopteerde kinderen. Zij werden tegelijk met 36 andere baby's op dezelfde dag geboren, op hetzelfde tijdstip, bij vrouwen die niet zwanger waren tot dat moment. Miljardair en wetenschapper Hargreeves adopteerde zoveel mogelijk van die kinderen, om er met zeven te eindigen. Die ontwikkelden superkrachten en werden door hem opgeleid tot de Umbrella Academy.

Buitenaards wezen
In seizoen 1 zien we een flashback naar een jonge Reginald, die momenten met zijn stervende vrouw deelt. Opvallend aan die scène, is dat deze zich helemaal niet op Aarde afspeelt. Vervolgens zien we hem aankomen in de Verenigde Staten, waar Reginald een oude paraplu-fabriek koopt.

Het tweede seizoen bevestigt dat Reginald niet van de Aarde komt. Hij bezoekt de Majestic 12 en onthult zijn werkelijke aard, om hen vervolgens allemaal te vermoorden. Hoewel we niet weten waar hij vandaan komt, is een theorie dat Reginald de overlevenden van zijn thuisplaneet allemaal naar de maan heeft gestuurd.

Daarom zou Reginald Luther naar de maan gestuurd hebben en zich bemoeid hebben met de ruimterace. Zelfs in de comics zijn al deze vragen rond The Umbrella Academy nog niet beantwoord.

Hopelijk brengt seizoen 3 er een paar. Je kunt The Umbrella Academy streamen op Netflix.



Aanbevolen artikelen