Netflix-hit 'The Umbrella Academy' maakt een belangrijke sprong

The Umbrella Academy maakt een belangrijke sprong

The Umbrella Academy krijgt een grote rol voor Hotel Oblivion in het derde seizoen.

Jim Pedd, 3 oktober 2021 om 14:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een nieuwe teaser die recent werd vrijgegeven laat zien dat het derde seizoen van The Umbrella Academy Hotel Oblivion laat zien. Dat is in de comics een belangrijke locatie.
The Umbrella Academy is gebaseerd op een comicreeks van Gerard Way en Gabriel Bá. In februari 2019 lanceerde Netflix een televisieserie op basis van de comics; en die serie bleek eigenlijk al gauw een van de meest populaire titels in het aanbod van Netflix te zijn.

Hotel Oblivion
De serie The Umbrella Academy draait om de Hargreeves-familie: zeven adoptiekinderen, elk met superkrachten, die allemaal geboren zijn onder mysterieuze omstandigheden. Ze zijn getraind door Reginald en komen bij elkaar als hij dood gaat.

Aan het einde van het tweede seizoen bleek dat de tijdlijn veranderd was. En we weten dankzij de titels van het derde seizoen dat de serie Hotel Oblivion bevat.

In de comics is dat een schepping van Reginald Hargreeves. Van buiten ziet het eruit als een luxe hotel, maar in werkelijkheid verkeren daar een heleboel schurken die verslagen zijn door de Umbrella Academy. En eigenlijk is het meer een martelkamer, want het eten heeft geen smaak, er worden alleen maar surrealistische cartoons vertoond op televisie en buiten ziet het er apocalyptisch en wreed uit.

Dat de serie Hotel Oblivion laat zien, belooft heel wat voor het nieuwe seizoen! De eerste twee seizoenen van The Umbrella Academy staan al op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Hotel Oblivion

Populair nieuws