'The Resident'-ster over haar plotselinge vertrek

'The Resident'-ster over haar plotselinge vertrek

Emily VanCamp vertelt over haar plotselinge en onverwachte vertrek bij The Resident.

Jim Pedd, 7 oktober 2021 08:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vijfde seizoen van The Resident gaat komende herfst van start. We weten al dat actrice Emily VanCamp de serie zal verlaten.
Zij diende de eerste vier seizoenen als een van de hoofdrolspeelsters van de serie. Ze speelde die rol naast Matt Czuchry, maar koos ervoor aan het begin van seizoen vijf te vertrekken. Er was geen enkele reden bekend waarom VanCamp om te vertrekken, maar nu legt ze uit waarom.

Weg van The Resident
Het blijkt te maken te hebben met de familie van VanCamp. De actrice kreeg recent haar eerste dochter Iris, en haar personage Nic kreeg eind seizoen 4 een baby.

Door de geboorte van haar kind en de beperkingen van de pandemie, besloot VanCamp dat het tijd was om te minderen en meer tijd met haar familie door te brengen. Ze noemde het tijdens een interview met Deadline een bitterzoet moment, waarbij ze hield van haar tijd in de serie.

"We begonnen het een tijd geleden over mijn vertrek te hebben. Ik bracht zoveel jaren door op netwerktelevisie, maar ineens verschoven mijn prioriteiten", vertelde ze.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Resident, Emily VanCamp, ABC

Populair nieuws