'The Flash' seizoen 8 brengt oude bekende terug

Seizoen 8 van de serie The Flash brengt Jay Garrick wel weer terug.

Jim Pedd, 7 oktober 2021 07:57

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Deze week bracht John Wesley Shipp Jay Garrick naar DC-serie Stargirl. Fans van de serie The Flash van The CW kunnen nu blij zijn, want hij is straks ook in het achtste seizoen van de show te zien.
"Ik zou het doen, en ze hebben het opgezet," zegt Shipp over een terugkeer naar The Flash. "Ik kan je zeggen dat ik over ongeveer een week terug ben, en meer Flash op ga nemen."

Een mentorfiguur
"ik weet niet precies wat het wordt, maar Eric Wallace en ik hebben het gehad over de kans om Jay Garrick te verkennen als een mentor die we gemist hebben met Wally", ging hij verder.

"Er was een kans met Wally, maar die hebben we gemist. Ik zou het geweldig vinden om de rol van Jay te blijven spelen. De band die ze opgebouwd hadden en Jordan Fisher die opgezet was en schrijvers die zo mooi gewerkt hadden daaraan in de laatste twee Flash-afleveringen."

Dat wordt dus een belangrijk punt in het aankomende nieuwe seizoen van The Flash. The Flash is te zien op Netflix met zeven seizoenen. Nieuwe afleveringen gaan op dinsdag 16 november van start, waarbij je in Nederland elke week een nieuwe kan verwachten op Netflix op de woensdag.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, Arrowverse, The CW, Marc Guggenheim

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws