Netflix voegde maar liefst 22 (!) series nieuw toe deze week

Netflix voegde maar liefst 22 (!) series nieuw toe

Topdrukte op Netflix met een wel heel hoog aantal nieuwe series deze week. Check hier de waslijst!

Jim Pedd, 9 oktober 2021 om 22:12

Het was misschien wel de drukste week op Netflix ooit sinds we begonnen zijn met deze wekelijkse terugblikken. Deze week zetten we maar liefst 22 nieuwe series voor je op een rij.
Chesapeake Shores (S05E08): Mick ontvangt een verrassend pakketje. Bree krijgt een onverwachte waarschuwing. Abby gaat op pad met Evan. Jess en David krijgen een verre van ideale review.

Supergirl (S06E14): Kara wil dat Lena haar ontluikende krachten gebruikt om een totem te stelen van Nyxly die erg emotioneel is. William begint zijn nieuwsuitzending met de Supervrienden.

On My Block (seizoen 4): In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.

The Five Juanas: Vijf vrouwen met dezelfde moedervlek proberen de waarheid over hun verleden boven tafel te krijgen en komen achter de leugens van een machtige politicus.

Baking Impossible: Topbakkers en -ingenieurs slaan de handen ineen om eetbare creaties te maken die heerlijk moeten smaken en intense stresstests moeten doorstaan om $ 100.000 te winnen.

Love Is Blind: Brazil (afleveringen 1-4): Dit dating experiment komt naar Brazilië, waarbij lokale singles zoeken naar echte liefde. Afleveringen 5-8 zijn vanaf 13 oktober te zien en afleveringen 9 en 10 vanaf 20 oktober.

Sexy Beasts (seizoen 2): Echte singles die oppervlakkige dates zat zijn, krijgen een make-over met behulp van veel make-up en protheses. Lukt het ze de ware te vinden op een echte blind date?

The Billion Dollar Code: In het Berlijn van de jaren negentig, bedachten een kunstenaar en een hacker een nieuwe manier om de wereld te zien. Jaren later klagen ze Google aan voor inbreuk op hun patenten.

Pretty Smart: Boekenwurm Chelsea ontdekt dat ze nog veel te leren heeft over geluk nadat ze bij haar energieke zus en drie huisgenoten moet gaan wonen.

Family Business (seizoen 3): Als een onsuccesvolle ondernemer ontdekt dat Frankrijk wiet gaat legaliseren, gaat hij samen met zijn familie aan de slag om zijn slagerij om te toveren tot coffeeshop.

Hometown Cha-Cha-Cha: Een stadse vrouw opent een tandartspraktijk in een afgelegen dorpje aan zee, de thuisbasis van een charmant manusje-van-alles, dat in alle opzichten haar tegenpool is.

Die Wahrheit über Franco: Aan de hand van diepgaand onderzoek biedt deze vijfdelige docuserie een uitgebreid overzicht van het turbulente, decennialange regime van Francisco Franco.

Scissor Seven (3 seizoenen): Een klungelige, met scharen zwaaiende kapper-annex-huurmoordenaar met geheugenverlies komt per ongeluk midden in een machtsstrijd tussen vijandige groeperingen terecht.

Blue's Clues & You!: Volg de pup Blue en al zijn puzzels en los ze samen met hem op in deze serie voor de jongsten!

Morten (1 seizoen): Morten Mathijsen staat op het punt om de nieuwe premier te worden, maar een duister geheim uit zijn verleden dreigt zijn reputatie te schaden.

Remember You (1 seizoen): Een geniale rechercheur duikt samen met een collega in een zaak die wel erg dichtbij komt. Het duo raakt echter verstrikt in een kat-en-muisspel.

Bad Sport (1 seizoen): In deze docuserie komen waargebeurde misdaad en sport samen. Wereldwijde controverses en schandalen worden onderzocht aan de hand van verslagen van betrokkenen.

La Venganza de las Juanas (1 seizoen): Vijf vrouwen met dezelfde moedervlek proberen de waarheid over hun verleden boven tafel te krijgen en komen achter de leugens van een machtige politicus.

The Way of the Houseband (1 seizoen): Nadat hij uit de onderwereld is verdwenen, duikt de legendarische yakuza Tatsu, 'de Onsterfelijke Draak', weer op als toegewijde huisman.

Riverdale (5 seizoenen): Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

House of Secrets: The Burari Deaths (1 seizoen): Zelfmoord, moord, of toch iets anders? In deze docuserie worden ijzingwekkende feiten en theorieën onderzocht rond de dood van elf leden van een familie in Delhi.

A Tale Dark & Grimm (1 seizoen): Volg Hans en Grietje terwijl ze uit hun eigen verhaal wandelen en in een warrig en griezelig grappig verhaal belanden vol bizarre en beangstigende verrassingen.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws