search

Ons nieuws van zaterdag 9 oktober 2021

Netflix voegde maar liefst 22 (!) series nieuw toe deze week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde maar liefst 22 (!) series nieuw toe deze week

Topdrukte op Netflix met een wel heel hoog aantal nieuwe series deze week. Check hier de waslijst!

Het was misschien wel de drukste week op Netflix ooit sinds we begonnen zijn met deze wekelijkse terugblikken. Deze week zetten we maar liefst 22 nieuwe series voor je op een rij.

Chesapeake Shores (S05E08): Mick ontvangt een verrassend pakketje. Bree krijgt een onverwachte waarschuwing. Abby gaat op pad met Evan. Jess en David krijgen een verre van ideale review.

Supergirl (S06E14): Kara wil dat Lena haar ontluikende krachten gebruikt om een totem te stelen van Nyxly die erg emotioneel is. William begint zijn nieuwsuitzending met de Supervrienden.

On My Block (seizoen 4): In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.

The Five Juanas: Vijf vrouwen met dezelfde moedervlek proberen de waarheid over hun verleden boven tafel te krijgen en komen achter de leugens van een machtige politicus.

Baking Impossible: Topbakkers en -ingenieurs slaan de handen ineen om eetbare creaties te maken die heerlijk moeten smaken en intense stresstests moeten doorstaan om $ 100.000 te winnen.

Love Is Blind: Brazil (afleveringen 1-4): Dit dating experiment komt naar Brazilië, waarbij lokale singles zoeken naar echte liefde. Afleveringen 5-8 zijn vanaf 13 oktober te zien en afleveringen 9 en 10 vanaf 20 oktober.

Sexy Beasts (seizoen 2): Echte singles die oppervlakkige dates zat zijn, krijgen een make-over met behulp van veel make-up en protheses. Lukt het ze de ware te vinden op een echte blind date?

The Billion Dollar Code: In het Berlijn van de jaren negentig, bedachten een kunstenaar en een hacker een nieuwe manier om de wereld te zien. Jaren later klagen ze Google aan voor inbreuk op hun patenten.

Pretty Smart: Boekenwurm Chelsea ontdekt dat ze nog veel te leren heeft over geluk nadat ze bij haar energieke zus en drie huisgenoten moet gaan wonen.

Family Business (seizoen 3): Als een onsuccesvolle ondernemer ontdekt dat Frankrijk wiet gaat legaliseren, gaat hij samen met zijn familie aan de slag om zijn slagerij om te toveren tot coffeeshop.

Hometown Cha-Cha-Cha: Een stadse vrouw opent een tandartspraktijk in een afgelegen dorpje aan zee, de thuisbasis van een charmant manusje-van-alles, dat in alle opzichten haar tegenpool is.

Die Wahrheit über Franco: Aan de hand van diepgaand onderzoek biedt deze vijfdelige docuserie een uitgebreid overzicht van het turbulente, decennialange regime van Francisco Franco.

Scissor Seven (3 seizoenen): Een klungelige, met scharen zwaaiende kapper-annex-huurmoordenaar met geheugenverlies komt per ongeluk midden in een machtsstrijd tussen vijandige groeperingen terecht.

Blue's Clues & You!: Volg de pup Blue en al zijn puzzels en los ze samen met hem op in deze serie voor de jongsten!

Morten (1 seizoen): Morten Mathijsen staat op het punt om de nieuwe premier te worden, maar een duister geheim uit zijn verleden dreigt zijn reputatie te schaden.

Remember You (1 seizoen): Een geniale rechercheur duikt samen met een collega in een zaak die wel erg dichtbij komt. Het duo raakt echter verstrikt in een kat-en-muisspel.

Bad Sport (1 seizoen): In deze docuserie komen waargebeurde misdaad en sport samen. Wereldwijde controverses en schandalen worden onderzocht aan de hand van verslagen van betrokkenen.

La Venganza de las Juanas (1 seizoen): Vijf vrouwen met dezelfde moedervlek proberen de waarheid over hun verleden boven tafel te krijgen en komen achter de leugens van een machtige politicus.

The Way of the Houseband (1 seizoen): Nadat hij uit de onderwereld is verdwenen, duikt de legendarische yakuza Tatsu, 'de Onsterfelijke Draak', weer op als toegewijde huisman.

Riverdale (5 seizoenen): Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

House of Secrets: The Burari Deaths (1 seizoen): Zelfmoord, moord, of toch iets anders? In deze docuserie worden ijzingwekkende feiten en theorieën onderzocht rond de dood van elf leden van een familie in Delhi.

A Tale Dark & Grimm (1 seizoen): Volg Hans en Grietje terwijl ze uit hun eigen verhaal wandelen en in een warrig en griezelig grappig verhaal belanden vol bizarre en beangstigende verrassingen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Star Trek: Discovery' seizoen 4 is een dikke aanrader
Series / Trailer

Trailer 'Star Trek: Discovery' seizoen 4 is een dikke aanrader

Het vierde seizoen van Star Trek: Discovery start op 18 november, waarschijnlijk ook op Netflix.

In de States start midden november het vierde seizoen van Star Trek: Discovery op de streamingdienst Paramount+. Even geleden kregen we al een blik op het nieuwe seizoen en nu hebben we de eerste volledige trailer.

Volgens de officiële synopsis die via een persbericht is onthuld, worden Captain Burnham en de bemanning van de USS Discovery in seizoen vier geconfronteerd met een bedreiging die ze nog nooit zijn tegengekomen.

Nu zowel Federatie- als niet-Federale werelden de impact voelen, moeten ze het onbekende onder ogen zien en samenwerken om een hoopvolle toekomst voor iedereen te verzekeren.

Trailer seizoen vier Star Trek: Discovery
Op donderdag 18 november vangt het volgende seizoen van Star Trek: Discovery aan op Paramount+, en waarschijnlijk een dag later op Netflix in Nederland. Hieronder de trailer via Olatunde Osunsanmi, uitvoerend producent en regisseur van de serie.

De eerste drie seizoenen vind je overigens gewoon op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'All Rise' krijgt dan toch nog een derde seizoen
Series / Nieuws

'All Rise' krijgt dan toch nog een derde seizoen

De serie werd nu toch verlengd met een derde seizoen nadat het even toch best spannend werd...

Fans van de serie All Rise opgelet! De reeks krijgt met zekerheid nog een derde seizoen. Daarmee komt een einde aan het bange afwachten dat de fans van de reeks de voorbije tijd toch hebben moeten doen.

OWN: The Oprah Winfrey Network heeft aangekondigd dat ze een overeenkomst heeft gesloten met Warner Bros TV voor het terugbrengen van het geproduceerde juridische drama All Rise. Het leek er heel even slecht uit te zien voor de reeks. Dit niet in het minst omdat CBS in mei van dit jaar bekend maakte dat er geen vervolg meer zou verschijnen. Dat vervolg komt er nu dus toch.

Cast blijft behouden
Wanneer een serie toch nog door een nieuwe partij wordt opgepikt is het altijd een beetje afwachten of de cast er nog (grotendeels) hetzelfde uit zal zien of niet. Dat blijkt wel degelijk het geval te zijn. Enkele grote namen die deel uitmaken van de cast waaronder bijvoorbeeld Missick, Wilson Bethel, Jessica Camacho, J. Alex Brinson en Ruthie Ann Miles keren allemaal terug.

De contracten van de acteurs die deel uitmaakten van de cast verliepen in juni en werden uiteraard door CBS niet verlengd. Zij hebben inmiddels dan ook een nieuwe overeenkomst moeten ondertekenen.

Wie we niet terug zullen zien in het derde seizoen van All Rise is natuurlijk Marg Helgenberger. Zij werd in juli nog gecast voor de nieuwe NBC reeks Getaway. Ook Matt Long (bekend van onder meer Manifest) keert niet terug. Wel werd bekend gemaakt dat de deur voor Helgenberger nog steeds openstaat voor een mogelijke terugkeer.

Het derde seizoen van All Rise moet ergens in de loop van het jaar 2022 verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Expanse' seizoen 6 onthult z'n premièredatum
Series / Trailer

'The Expanse' seizoen 6 onthult z'n premièredatum

De trailer en releasedatum van het laatste seizoen van The Expanse zijn vrijgegeven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vandaag kondigde Amazon Prime Video aan dat het langverwachte zesde en laatste seizoen van The Expanse vrijdag 10 december in première zal gaan. De aankondiging werd gedaan door de cast en executive producers tijdens het panel van de serie op New York Comic Con's Metaverse, die nu beschikbaar is om te streamen op de website van NYCC.

De eerste aflevering van seizoen zes zal op 10 december in première gaan, met daarna elke vrijdag nieuwe afleveringen, met als hoogtepunt een legendarische slotaflevering op 14 januari 2022. Het seizoen van zes afleveringen zal wereldwijd exclusief beschikbaar zijn op Prime Video, en wordt geproduceerd door Alcon Television Group.

Laatste seizoen
Het zesde en laatste seizoen van The Expanse begint met het zonnestelsel in oorlog, als Marco Inaros en zijn Free Navy doorgaan met het lanceren van verwoestende asteroïde aanvallen op Aarde en Mars. Terwijl de spanningen van oorlog en verlies de bemanning van de Rocinante uit elkaar dreigen te trekken, doet Chrisjen Avasarala een gewaagde zet en stuurt voormalig marinier Bobbie Draper op een geheime missie die het tij van het conflict zou kunnen keren.

Ondertussen, in de Belt, zijn Drummer en wat er over is van haar familie op de vlucht na het verraden van Marco. En op een verre planeet voorbij de Ringen, begint een nieuwe macht te rijzen.

De sterren van de serie zijn Steven Strait, Dominique Tipper, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo, Cara Gee, Frankie Adams, Keon Alexander, Nadine Nicole, en Jasai Chase Owens.



Alle seizoenen van The Expanse zijn te zien op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We weten nu wanneer 'The Walking Dead' weer doorgaat
Series / Nieuws

We weten nu wanneer 'The Walking Dead' weer doorgaat

The Walking Dead seizoen 11 deel 2 gaat in februari 2022 van start.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead keert met acht afleveringen terug in de loop van februari.

Komende zondag is in de Verenigde Staten de finale van het eerste deel van het laatste seizoen te zien. En nu laat AMC alvast weten wanneer de tweede reeks te zien is.

Februari 2022
AMC laat weten dat het tweede deel van seizoen 11 van The Walking Dead op 20 februari 2022 te zien is. Wederom gaat het om acht afleveringen die elke zondag te zien zijn op AMC en een week eerder op de streamingdienst AMC+.

The Walking Dead krijgt nog een derde batch nieuwe afleveringen van het seizoen, dat ergens in oktober te zien zal zijn op de streamingdienst.

Met deze nieuwe batch afleveringen keert The Walking Dead terug met opmerkelijke afleveringen. De helden hebben te maken met aanvallen uitgevoerd door de Reapers, en strijden tegen de wraak van moeder natuur. De wereld valt om hen heen compleet uit elkaar. En het leven in de Commonwealth blijkt ook al zeker niet ideaal te zijn.



Je kunt The Walking Dead streamen op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde deze series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde deze series nieuw toe

Het was weer een behoorlijk prima week op Disney+ met al deze nieuwe series.

We zetten alle nieuwe series die door Disney+ zijn toegevoegd vandaag voor je op een rij. Het was een heel prima week op de streamingdienst!

Y: The Last Man (S01E05): Een ramp roeit alle zoogdieren met een Y-chromosoom uit, behalve één man en een aap.

9/11: One Day in America: Geproduceerd in samenwerking met het 9/11 Memorial & Museum, biedt de zesdelige serie een uitgebreide verslaggeving van de dag door enkel gebruik te maken van archiefbeelden - waarvan sommige nooit eerder vertoond - en nieuwe, originele interviews met ooggetuigen die ondertussen bijna twee decennia hebben gehad om te reflecteren over de gebeurtenissen die ze overleefden. Het resultaat is een van de meest krachtige, meeslepende en emotioneel beladen verslagen ooit geproduceerd over deze onfortuinlijke dag.

Among the Stars: De serie is een vlieg op de muur in de wereld van NASA, vanuit zowel de lucht als op de grond. O.a. astronaut Chris Cassidy wordt gevolgd.

Empire: Een uniek familiedrama gesitueerd rond een hip-hop imperium. De serie gaat over Lucious Lyon (Oscar- genomineerde Terrence Howard), een charismatische superster die zich klaar maakt voor de beursgang van zijn bedrijf. Dat avontuur zal gepaard gaan met de nodige middelen, zij het eerlijk of oneerlijk.

Good Karma Hospital: In een kustplaats in het tropische Zuid-India komt de jonge dokter Ruby Walker aan bij het vervallen Good Karma Hospital om zich aan te sluiten bij een team van toegewijde maar overwerkte medici. Gerund door de lekker excentrieke Engelse Lydia Fonseca, is dit kleine, vindingrijke ziekenhuis met veel te weinig budget het hart van de lokale bevolking. Het is meer dan een medische post - het is een thuis.

Rel: Rel is een een succesvolle, hardwerkende vader en echtgenoot aan de West Side van Chicago, wiens leven perfect op schema ligt. Dat wil zeggen, totdat hij erachter komt dat zijn vrouw een affaire heeft met zijn eigen kapper - de ergste persoon voor je vrouw om mee te slapen, want hoe moeilijk het ook is om liefde te vinden, het is nog moeilijker om een goede kapper te vinden. Nu hij gescheiden is, en zijn zoon en dochter verhuisd zijn naar Cleveland met hun moeder, moet Rel beginnen aan de moeilijke taak om zijn leven opnieuw op te bouwen als een alleenstaande vader.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk krijgt de scifi-hit 'The Expanse' de eerste trailer
Series / Nieuws

Eindelijk krijgt de scifi-hit 'The Expanse' de eerste trailer

Het zesde en laatste seizoen verschijnt binnenkort op Amazon Prime Video.

Alweer even geleden nam Amazon Prime Video de serie The Expanse over nadat deze was gecanceld door de zender Syfy. Op de streamingdienst verscheen in 2019 seizoen vier en eind verleden jaar seizoen vijf.

Nu werken we toe naar seizoen zes van de science fiction-serie, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van James S. A. Corey. Prime Video heeft nu de eerste trailer online gezet voor het afrondende seizoen.

Teaser voor seizoen 6 van The Expanse
De serie rond vooral rond het personage James Holden van Steven Strait startte in seizoen één start met de verdwijning van politiek-activist Julia Mao. De gebeurtenis verbindt de levens van Ceres detective Joe Miller (Thomas Jane), schipkapitein James Holden (Strait) en VN politicus Chrisjen Avasrala (Shohreh Aghdashloo). Tijdens de politieke spanning tussen Aarde, Mars en de Gordel, brengen zij het grootste complot aan het licht.

Het afrondende seizoen van The Expanse start op 10 december op Amazon Prime Video. Hieronder de teaser voor de show.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
John Cena op poster bikkelharde DC-actieserie 'Peacemaker'
Series / Posters

John Cena op poster bikkelharde DC-actieserie 'Peacemaker'

Dit wordt een spin-off van de DC-film The Suicide Squad die afgelopen zomer in de bioscoop verscheen.

Acteur John Cena is een groot man in Hollywood en het lijkt erop dat hij een vergelijkbare status zal krijgen als Dwayne Johnson, net als Cena een bekend WWE-gezicht. Cena zagen we recent in een belangrijke rol in The Suicide Squad en zijn personage krijgt binnenkort een spin-off op HBO Max.

En dat personage heet Peacemaker, een spierbundel die geen enkele vorm van geweld schuwt om vrede op aarde te herstellen. De serie komt van James Gunn, de schrijver en regisseur van The Suicide Squad, dus verwacht dezelfde humor en stevige actie.

Eerste poster voor Peacemaker
Recent werd bekend dat HBO Max ergens in 2022 naar Nederland komt. Het lijkt er niet op dat dit op tijd zal zijn om Peacemaker te gaan volgen. De serie start namelijk al in januari volgend jaar.

Hieronder zie je de eerste poster met Cena's Peacemaker en de ondertitel "Give Peace a f#ucking change.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Machtig personage arriveert in eerste clip 'The Wheel of Time'
Series / Video/clip/featurette

Machtig personage arriveert in eerste clip 'The Wheel of Time'

Prime Video komt volgende maanden met de nieuwe fantasyserie The Wheel of Time.

Amazon Prime Video werkte al even aan de verfilming van The Wheel of Time a.k.a. Het Rad des Tijds van schrijver James Oliver Rigney, Jr. onder het pseudoniem Robert Jordan. Nu heeft de streamingdienst de eerste clip uit een van hun grote nieuwe series online gezet.

Nu komt de aftrap van de prijzige fantasyserie dichterbij en dat heeft Amazon Prime Video doen besluiten om een eerste clip online te zetten met de titel Winespring Inn. Hierin zien we twee belangrijke personage verschijnen.

Clip met Rosamund Pike
Hieronder zie je de clip waarin de personages krachtige Moraine (Rosamund Pike) en haar compagnon Lan Mondragoran (Daniel Henney) arriveren in een gelegenheid in het dorpje Two Rivers.

In de clip zie je onder meer ook Josha Stradowski als Rand al'Thor, Madeleine Madden als Egwene al'Vere, Marcus Rutherford als Perrin Aybara, en Zoë Robins als Nynaeve al'Meara.



Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat waar alleen bepaalde vrouwen toegang toe hebben. Het verhaal volgt Moiraine (Pike), een lid van de ongelooflijk krachtige, volledig vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, terwijl ze arriveert in het kleine stadje Two Rivers. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldse reis met vijf jonge mannen en vrouwen, van wie er een de Herrezen Draak zal zijn die de mensheid zal redden of vernietigen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Steve Carell versus een seriemoordenaar in nieuwe serie
Series / Nieuws

Steve Carell versus een seriemoordenaar in nieuwe serie

De serie The Patient met Steve Carell erin lijkt best wel tof te worden.

FX heeft een nieuwe serie aangekondigd die nog best interessant kan worden. Het gaat om een dramaserie van de makers van The Americans, waarin Steve Carell een van de hoofdrollen speelt.

Carell wordt gezien als een van de grootste sterren als het op komedie aankomt. Maar hij liet met Beautiful Boy (2018) zien dat hij ook duistere rollen kan spelen. FX komt met de miniserie The Patient, die bedacht is door Joel Fields en Joe Weisberg.

The Patient
In de serie The Patient speelt Carell een psychiater, Alexander Strauss genaamd. Hij wordt gevangen door een seriemoordenaar en kan niet ontsnappen.

En dus werkt Alexander om de moorddadige neigingen van de man te onderdrukken. Aanvullend moet Strauss omgaan met de dood van zijn vrouw, en zijn trauma proberen te verwerken terwijl hij in gevangenschap verkeert.

Carell is een van de uitvoerend producenten en doet dat samen met Caroline Moore en Victor Hsu. De serie krijgt tien afleveringen van elk dertig minuten. Wanneer 'ie te zien is, weten we nog niet.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wordt tweede seizoen 'Tiger King' uitgesteld?
Series / Nieuws

Wordt tweede seizoen 'Tiger King' uitgesteld?

Het zou zomaar kunnen dat Netflix de lancering van het tweede seizoen (even) moet uitstellen...

Het eerste seizoen van de serie Tiger King deed het meteen uitstekend op streamingdienst Netflix. Veel mensen waren dan ook tevreden dat er een tweede seizoen werd aangekondigd. De lancering van dat tweede seizoen komt nu echter in het gedrang.

Het lijkt er naar uit te zien dat elk bedrijf dat zich bezig houdt met iets Tiger King gerelateerd vroeg of laat wel te maken krijgt met een rechtszaak. De BBC werd bijvoorbeeld eerder door Joe Exotic voor de rechter gedaagd omdat ze zonder zijn toestemming het liedje Here Kitty Kitty zou hebben gebruikt.

Bovenstaande vormt op zich geen probleem voor de lancering van het tweede seizoen van de reeks, maar er is meer.

Carole Baskin
Ondertussen bereikte ons het nieuws dat niemand minder dan Carole Baskin heeft laten optekenen dat ze niet wil dat er in het tweede seizoen van de reeks beelden van haar worden vertoond. Dat bleek nochtans wel de bedoeling te zijn.

Baskin is van mening dat ze in het eerste seizoen van de reeks zeer negatief werd afgeschilderd. Ze geeft dan ook te kennen dat dit een grote impact heeft gehad op haar leven. Een vervolg ziet ze omwille van die reden niet zitten.

Of bovenstaande ervoor zal zorgen dat de lancering van het tweede seizoen zal worden uitgesteld is nog niet bekend. Er zal wellicht wel rekening mee worden gehouden door Netflix. In principe zou het tweede seizoen te zien moeten zijn bij de streamingdienst vanaf 17 november 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brengt 'The Boys' dit dode personage terug?
Series / Nieuws

Brengt 'The Boys' dit dode personage terug?

Stormfront lijkt zomaar terug te gaan keren in de serie The Boys van Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste video voor het derde seizoen van The Boys hint ernaar dat het verhaal van Stormfront voorgezet wordt.

Stormfront was voor het eerst in het tweede seizoen van The Boys te zien. Zij was echt extreem gevaarlijk, een van de eerste Supes en ook meteen een die wortels in de Nazipartij bleek te hebben.

Een nieuwe rol?
Interessant is dat Stormfront misschien terugkeert, ondanks haar vrij specifieke en keiharde einde in het tweede seizoen.

Seven on 7 with Cameron Coleman is een videoreeks die Amazon op YouTube zet, die het gat tussen seizoen 2 en 3 moeten overbruggen. En nu lijkt het erop dat Stormfront nog terug kan keren.

We zien in de video dat supporters van Stormfront zich verzameld hebben en dat ze proberen Vought over te halen om te onthullen wat er met haar gebeurd is. Het lijkt er daarmee op dat het verhaal van Stormfront nog niet afgeron dis.

Hieronder de video:



De eerste twee seizoenen van The Boys staan nu op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hier komt de enge pop uit 'Squid Game' vandaan
Series / Nieuws

Hier komt de enge pop uit 'Squid Game' vandaan

De pop uit Squid Game van Netflix heeft een oorsprong en daarover vertellen we je nu.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste hitserie van Netflix, Squid Game, heeft een opvallende en behoorlijk enge pop in een van zijn eerste afleveringen.

Maar waar komt die pop nou eigenlijk vandaan? De sterren van de Zuid-Koreaanse megahit laten weten waar precies.

Sadistische serie
Squid Game is bij vlagen behoorlijk sadistisch. Centraal staan 456 Koreanen die er helemaal doorheen zitten als het op geld aankomt. Ze doen dus mee met een spel waar ze miljoenen kunnen winnen. Maar dan moeten ze wel een hele rits kinderspelletjes overleven.

En dat doe je natuurlijk niet zomaar, vooral als verliezen betekent dat je dood gaat. De dystopische serie heeft ook het spelletje Red light, Green light. Deze versie heeft een gigantische killer-robot-pop, die iedereen neerschiet die nog beweegt op het moment dat het licht rood wordt.

Daarmee is de serie meteen een heel stuk intenser dan een typische versie van Squid Game.

De cast laat nu weten dat de pop een typisch personage uit Zuid-Koreaans schoolboekmateriaal is. In de boeken heet de pop Youngshee en heeft deze een mannelijke tegenhanger genaamd Chulsoo.

Het hele eerste seizoen van Squid Game staat op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze man lijkt bizar veel op Peter Griffin uit 'Family Guy'
Series / Nieuws

Deze man lijkt bizar veel op Peter Griffin uit 'Family Guy'

Deze man lijkt echt heel erg veel op Peter Griffin uit de serie Family Guy.

Dit weekend vindt de New York Comic-Con plaats. Onder de cosplay-foto's die je kan verwachten zit ook materiaal van Robert Franzese.

Hij is een Family Guy-superfan die bekend staat als de 'Real Life Peter Griffin'. Hij komt uit New York City en begon tien jaar geleden met zich te verkleden op conventies. Franzese neemt het uiterst serieus, wan tzijn impressie van de stem en lach van het personage kloppen ook. En nu wordt hij geëerd.

Family Guy-referentie
Met de conventies begon de lange carrière van Franzese als man die zich als Peter Griffin verkleedde. En nu is er op een Family Guy-dvd een referentie naar hem te vinden.

De clip komt niet uit een aflevering, maar was te zien op een Dvd die uitgebracht werd in 2019 voor het zeventiende seizoen. Daarin vertellen meerdere castleden over de man en horen we duidelijk dat iedereen dol op hem is.

De makers vertellen in de video hoe het is om een aflevering te maken en vertellen over easter eggs. Dat niet alleen, want Peter Griffin zegt: "Als ik niet echt ben, waarom is er dan een dikke nerd die elk jaar doet alsof hij mij is op de Comic-Con?" Waarop maker Seth MacFarlane zegt: "Noem hem alsjeblieft niet. Dan voelt hij zich alleen maar aangemoedigd."

Hieronder de video:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oogstrelende nieuwe trailer 'Blade Runner: Black Lotus'
Series / Trailer

Oogstrelende nieuwe trailer 'Blade Runner: Black Lotus'

Na Blade Runner 2049 keren we opnieuw terug naar het post-apocalyptische Los Angeles.

Adult Swim heeft een gloednieuwe trailer én de releasedatum onthuld van de nieuwe anime-serie Blade Runner: Black Lotus.

De serie, die gemaakt wordt in samenwerking met Crunchyroll wordt gemaakt, speelt zich af in 2032, dus tussen de gebeurtenissen van Ridley Scotts oorspronkelijke film en het vervolg Blade Runner 2049. In 2032 vindt de zogenaamde Black Out plaats, waarbij de productie van replicanten werd verbannen en alle elektronische data erover werd gewist.

Anime met een topcast
Black Lotus richt zich op een vrouwelijke replicant genaamd Elle, wier stem wordt verzorgd door Jessica Henwick, en haar missie om haar identiteit en verloren herinneringen te herwinnen. Andere noemenswaardige castleden zijn Stephen Root, Peyton List, Brian Cox en Wes Bentley.

De serie werd in 2018 aangekondigd en werd geregisseerd door Shinji Aramaki en Kenji Kamiyama. De Engelstalige versie van de serie zal worden uitgezonden door Adult Swim, en Crunchyroll doet dit voor de Japanse versie.

De eerste twee afleveringen van Blade Runner: Black Lotus verschijnen op 13 november a.s.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision' brengt oude schurkin terug
Series / Nieuws

'WandaVision' brengt oude schurkin terug

Agatha Harkness keert terug voor meer afleveringen van de serie WandaVision.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kathryn Hahn heeft een nieuwe deal getekend met Marvel Studios om haar rol als WandaVision-schurk Agatha Harkness opnieuw te spelen in zowel films als series van Disney+.

Hahn bracht het personage tot leven in de Marvel-serie WandaVision. Daarin deed ze alsof ze een nieuwsgierige buurvrouw was van de titelhelden van Elizabeth Olsen en Paul Bettany. In de laatste drie afleveringen kwamen we erachter wie zij echt was: een oeroude heks die de Chaos Magic van Wanda probeerde te stelen.

Agatha Harkness
Hahn's werk als Agatha werd uiterst goed ontvangen door zowel critici als het publiek. Ze wist briljant de overgang te maken van sitcom naar een angstaanjagende schurk.

Ze kreeg er zelfs een Emmy-nominatie voor (al verzilverde ze de prijs niet). Hoewel Hahn eerder aangaf niet zeker te zijn van een terugkeer, horen we nu dus dat ze zeker meer afleveringen en films maakt als Agatha.

Er is een spin-off serie in de maak rond het personage. En dat is niet het enige, volgens Deadline heeft ze in elk geval getekend voor veel nieuw materiaal!

De serie WandaVision is op Disney+ te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-medewerkers stappen boos op
Series / Nieuws

Netflix-medewerkers stappen boos op

Netflix verliest boze medewerkers door de nieuwe en racistische show van Dave Chapelle.

Komiek Dave Chappelle trekt heel wat commentaar door zijn opmerkingen over de LHBTIQA+ gemeenschap. Zo erg zelfs dat medewerkers van Netflix ontevreden opstappen.

De opmerkingen werden door Chappelle gemaakt in zijn nieuwste Netflix stand-up special, The Closer. Zowel Chappelle als Netflix kwamen onder vuur te liggen en nu blijkt dat sommige medewerkers van Netflix zelfs ontslag hebben genomen.

Ontslag nemen
Deadline meldt dat de transgender uitvoerend producent Jaclyn Moore van Netflix "klaar" is met Netflix. Dat komt echt door de special en wat haar betreft werkt ze niet meer met de streamingdienst samen door de opmerkingen van Chappelle.

Dat heeft vooral te maken met de transfobe opmerkingen die hij maakt. Ze noemt die opmerkingen zelfs gevaarlijk. Andere Netflix-medewerkers spreken zich ook uit tegen het bedrijf en bekritiseren Netflix voor de samenwerking met Chappelle.

Eerder werd de komiek al eens flink bekritiseerd toen hij het opnam voor onder meer J.K. Rowling, die ook transfobe opmerkingen maakte.

Mocht je willen zien waar het om te doen is: The Closer staat op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix cancelde al deze Original Series dit jaar
Series / Featured

Netflix cancelde al deze Original Series dit jaar

Het was geen heel sterk jaar voor Originals als je zo kijkt naar dit lijstje.

Deze week kondigde Netflix weer het stoppen van een Original Series aan. Ditmaal was het de komedie Dash & Lily van producent Shawn Levy.

Vandaag zetten we alle Originals voor je op een rij die de afgelopen tien maanden door Netflix beëindigd zijn. Zet je maar schrap, want het zijn zestien series:

Dash & Lily (1 seizoen): Tegenpolen trekken elkaar aan als de cynische Dash en vrolijke Lily elkaar berichten en uitdagingen sturen via een rood boekje dat ze in New York voor elkaar achterlaten.

Hit & Run (1 seizoen): Een man die zoekt naar de ware toedracht van de dood van zijn vrouw, raakt verstrikt in een gevaarlijk web van geheimen en intriges, dat reikt van New York tot Tel Aviv.

Grand Army (1 seizoen): Vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn proberen in een chaotische wereld te presteren, te overleven, los te breken en de toekomst vorm te geven.

Cursed: Gewapend met mysterieuze krachten en een legendarisch zwaard begint de jonge rebel Nimue samen met de charmante huurling Arthur aan een missie om haar volk te redden.

Emily's Wonder Lab (1 seizoen): Wetenschapsfan en presentatrice Emily Calandrelli maakt STEAM superleuk met verbluffende activiteiten, demonstraties en thuisexperimenten die je aan het denken zetten.

Bonding (2 seizoenen): Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.

The Crew (1 seizoen): Het leven in de garage vliegt uit de bocht voor een NASCAR-teamleider en zijn hechte racecrew wanneer er een nieuwe baas aantreedt die alles anders wil doen.

Mr. Iglesias (3 seizoenen): De hilarische middelbareschooldocent Gabriel Iglesias probeert een verschil te maken in het leven van slimme maar onder de maat presterende leerlingen op zijn school.

Country Comfort (1 seizoen): Nadat haar carrière in het slop is geraakt, vindt een ambitieuze countryzangeres een nieuw begin als nanny voor een knappe weduwnaar en zijn vijf charmante kinderen.

Dad Stop Embarrassing Me! (1 seizoen): Wanneer zijn koppige dochter bij hem intrekt, ontdekt een alleenstaande vader en eigenaar van een cosmeticabedrijf al improviserend wat het betekent om een vader te zijn.

#blackAF (1 seizoen): In deze comedyserie krijgen Kenya Barris en zijn familie te maken met relationele, raciale en culturele uitdagingen terwijl ze proberen om te gaan met hun nieuwe succes.

Jupiter's Legacy (1 seizoen): Ze zijn de eerste generatie superhelden. Maar als ze de fakkel doorgeven aan hun kinderen, neemt de spanning toe en gelden de oude regels niet meer.

La Révolution (1 seizoen): In een alternatieve geschiedenis wordt het 18e-eeuwse Frankrijk getroffen door een geheimzinnige ziekte, die leidt tot een wrede strijd tussen rebellen en de adel.

Monarca (1 seizoen): Ana Marí­a keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen.

The Duchess (1 seizoen): Alleenstaande moeder Katherine zoekt balans tussen haar carrière, haar tienerdochter en haar relatie met haar vriend. En ze overweegt om zwanger te worden van haar ex.

The Irregulars (1 seizoen): Een groep buitenbeentjes onderzoekt een reeks bovennatuurlijke misdaden in Victoriaans Londen voor dr. Watson en zijn schimmige partner, Sherlock Holmes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Westworld' onthult echt bizarre voertuigen in seizoen 4
Series / Foto's

'Westworld' onthult echt bizarre voertuigen in seizoen 4

De serie Westworld van HBO is druk bezig met de opnames van seizoen 4.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het vierde seizoen van Westworld zijn in de volle gang. Een nieuwe foto vanaf de set onthult weer wat bizarre technologie die er stiekem heel tof uit ziet. Hadden we dat maar!

In het derde seizoen zagen we al een zelfrijdende automatische auto met een halve cirkel aan stoelen als interieur. Zo'n variant zagen we al in het zwart in seizoen 3 en nu is er op de set eentje in het wit gespot. Dat belooft wat voor de nieuwe rits afleveringen.

Seizoen 4
Er is echt heel weinig bekend over het verhaal van het vierde seizoen van de uiterst ambitieuze televisieserie.

We weten dat Charlotte Hale (nu de host voor Dolores) haar eigen leger heeft en achter Delos aan gaat. We kunnen ook verwachten dat Aaron Paul's Caleb en Thompsons personage elkaar gaan ontmoeten. Sowieso zagen we een scène na de aftiteling van het derde seizoen, waarin we Bernard ogenschijnlijk honderden jaren nadat hij zichzelf uitgeschakeld had, ontwaakt.

Daarmee is duidelijk dat het nieuwe seizoen van Westworld heel opvallend wordt. We krijgen vermoedelijk weer nieuwe werelden te zien; naast Westworld zagen we al Shogun World, War World en The Raj. Bovendien werd er gehint naar een fantasiewereld met draken.

Check hier de foto.


De eerste drie seizoenen van Westworld zijn te zien op Ziggo Movies & Series XL.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De duurste Apple-serie ooit, 'Foundation' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

De duurste Apple-serie ooit, 'Foundation' krijgt tweede seizoen

Goed nieuws voor fans van Foundation en van Isaac Asimov met Apple TV+.

Apple TV+ geeft de serie Foundation een tweede seizoen. Dat is vandaag bekend gemaakt door de streamingdienst.

Het is een van de duurste producties in de geschiedenis van televisie en een grote van Apple TV+. David S. Goyer en Josh Friedman maken de serie op basis van de boeken van Isaac Asimov. Op dit moment is de serie bezig met de uitzendingen van zijn eerste seizoen.

Foundation seizoen 2
De serie Foundation speelt zich af in de verre toekomst in het melkwegstelsel dat beheerst wordt door een Galactic Empire.

Het uitgangspunt is dat een wiskundige genaamd Hari Seldon een discipline genaamd psychohistory ontwikkelt. Dat is een algoritme dat op grote populaties de toekomst kan voorspellen. Hij doet de alarmerende ontdekking dat het Empire richting verval gaat, onvermijdelijk verval zelfs.

Ook blijkt dat het melkwegstelsel richting een Dark Age duikelt, die maar liefst 30.000 jaar kan duren. Maar met de juist ekeuzes denkt Seldon dat dit slechts 1.000 jaar hoeft te duren. Zodoende begint een soort schaakspel tussen Seldon en de keizer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.