Netflix geeft duidelijkheid over einde 'Midnight Mass'

Netflix bekijkt het einde van 'Midnight Mass'

De succesvolle serie staat in de spotlight in een nieuwe video van de streamingdienst.

Bram de Groot, 10 oktober 2021 om 08:00

Op 24 september verscheen op Netflix de zevendelige miniserie Midnight Mass en deze werd er goed ontvangen. De bovennatuurlijke horrorserie mag op zijn minst opmerkelijk genoemd worden en nu geeft Netflix zelf een blik op het einde van de serie.
Een paar dagen geleden beantwoordden we op SerieTotaal al wat de serie daadwerkelijk betekent. Nu is het dus Netflix zelf die een uitgebreidere blik werpt op de uitkomst van de gebeurtenissen op de eilandgemeenschap.

Blik op einde Midnight Mass
De zeven afleveringen van Midnight Mass van bedenker en regisseur Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor) gaan over een kleine, geïsoleerde eilandgemeenschap waarvan de bestaande verdeeldheid wordt versterkt door de terugkeer van een in ongenade gevallen jongeman en de komst van een charismatische priester.

Ben je dol op bovennatuurlijke horrorserie dan zit je goed bij deze serie die op 91% staat op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Aleen kijken als je de serie al hebt gezien of als je SPOILERS niet erg vindt. De miniserie vind je dus op Netflix.


Bron: Netflix

Lees meer over: Midnight Mass, Netflix, Mike Flanagan

Populair nieuws