search
Disney+ voegde deze series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde deze series nieuw toe

Het was weer een behoorlijk prima week op Disney+ met al deze nieuwe series.

We zetten alle nieuwe series die door Disney+ zijn toegevoegd vandaag voor je op een rij. Het was een heel prima week op de streamingdienst!

Y: The Last Man (S01E05): Een ramp roeit alle zoogdieren met een Y-chromosoom uit, behalve één man en een aap.

9/11: One Day in America: Geproduceerd in samenwerking met het 9/11 Memorial & Museum, biedt de zesdelige serie een uitgebreide verslaggeving van de dag door enkel gebruik te maken van archiefbeelden - waarvan sommige nooit eerder vertoond - en nieuwe, originele interviews met ooggetuigen die ondertussen bijna twee decennia hebben gehad om te reflecteren over de gebeurtenissen die ze overleefden. Het resultaat is een van de meest krachtige, meeslepende en emotioneel beladen verslagen ooit geproduceerd over deze onfortuinlijke dag.

Among the Stars: De serie is een vlieg op de muur in de wereld van NASA, vanuit zowel de lucht als op de grond. O.a. astronaut Chris Cassidy wordt gevolgd.

Empire: Een uniek familiedrama gesitueerd rond een hip-hop imperium. De serie gaat over Lucious Lyon (Oscar- genomineerde Terrence Howard), een charismatische superster die zich klaar maakt voor de beursgang van zijn bedrijf. Dat avontuur zal gepaard gaan met de nodige middelen, zij het eerlijk of oneerlijk.

Good Karma Hospital: In een kustplaats in het tropische Zuid-India komt de jonge dokter Ruby Walker aan bij het vervallen Good Karma Hospital om zich aan te sluiten bij een team van toegewijde maar overwerkte medici. Gerund door de lekker excentrieke Engelse Lydia Fonseca, is dit kleine, vindingrijke ziekenhuis met veel te weinig budget het hart van de lokale bevolking. Het is meer dan een medische post - het is een thuis.

Rel: Rel is een een succesvolle, hardwerkende vader en echtgenoot aan de West Side van Chicago, wiens leven perfect op schema ligt. Dat wil zeggen, totdat hij erachter komt dat zijn vrouw een affaire heeft met zijn eigen kapper - de ergste persoon voor je vrouw om mee te slapen, want hoe moeilijk het ook is om liefde te vinden, het is nog moeilijker om een goede kapper te vinden. Nu hij gescheiden is, en zijn zoon en dochter verhuisd zijn naar Cleveland met hun moeder, moet Rel beginnen aan de moeilijke taak om zijn leven opnieuw op te bouwen als een alleenstaande vader.

Aanbevolen artikelen