Ai! De kijkcijfers van 'Lucifer' vallen behoorlijk tegen

De kijkcijfers van Lucifer vallen behoorlijk tegen

Het zesde en laatste seizoen van Lucifer is minder bekeken dan je misschien zou verwachten.

Jim Pedd, 10 oktober 2021 om 12:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Lucifer is een van de populairste series uit het aanbod van Netflix. Maar uit nieuwe data blijkt dat het zesde en laatste seizoen van de serie niet per se het meest bekeken was.
FOX besloot na drie seizoenen al een punt te zetten achter de serie Lucifer. Netflix nam hem over en maakte nog eens drie seizoenen, al is de boel nu helemaal ten einde gekomen.

Lucifer seizoen 6
Elke week geeft Nielsen de streamingcijfers vrij van een maand eerder. Nu zijn de cijfers er voor de week van 6 tot en met 12 september en uit die cijfers blijkt opmerkelijk genoeg dat het zesde seizoen van Lucifer niet helemaal bovenaan staat.

Toegegeven, Lucifer had slechts drie dagen om bovenaan de toplijst te belanden, maar tegelijk hebben we wel meer series gezien die daar wel in wisten te slagen in die korte tijd.

Dat geldt dus niet voor de serie Lucifer. Dat terwijl Clickbait als miniserie die ook nog eens redelijk matig ontvangen is door de kijker en door critici, wel bovenaan het lijstje staat. Overigens waren die twee series (beiden van Netflix) de enigen die meer dan 1 miljard minuten gestreamed werden. De nummer drie was Manifest met 831 miljoen minuten bekeken.

Je kunt Lucifer in zijn geheel op Netflix zien en dat geldt ook voor Clickbait en Manifest binnenkort.
Bron: Deadline

Lees meer over: Lucifer, Netflix, seizoen 6

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws