search

Ons nieuws van zondag 10 oktober 2021

Eerste trailer 'Outlander' seizoen 6 is aangrijpend
Series / Trailer

Eerste trailer 'Outlander' seizoen 6 is aangrijpend

De eerste trailer voor het zesde seizoen van Outlander kun je hieronder zien.

De Amerikaans-Britse serie Outlander, gebaseerd op de boeken van schrijver Diana Gabaldon, krijgt in 2022 een kort zesde seizoen. Er verschijnen namelijk slechts acht afleveringen, maar die zullen de tijd doden tot de komst van een uitgebreid zevende seizoen.

Nu hebben we de eerste trailer voor Outlander, die serie van de Amerikaanse zender Starz, die in 2014 debuteerde met het eerste seizoen.

Eerste trailer Outlander Seizoen 6
"Welcome back to the Ridge," valt er op YouTube te lezen bij de teaser van één minuut. We zien in het eerste gelijk de gezichten van Caitrí­ona Balfe als Claire Beauchamp Randall/Fraser en Sam Heughan als James "Jamie" MacKenzie Fraser.



Het nieuwe seizoen moet begin 2022 op Starz verschijnen en in Nederland verschijnt deze op Netflix. De eerste vijf seizoenen vind je dan ook terug op de streamingdienst.

De serie laat de epische reis van de getrouwde WOII verpleegster Claire Randall zien, die per ongeluk terug in de tijd gaat naar het jaar 1743. Door omstandigheden wordt ze gedwongen te trouwen met de vogelvrij verklaarde Highlander, Jamie Fraser. Ze wordt verliefd op hem en ziet zichzelf verscheurd tussen twee mannen in totaal verschillende tijdperiodes.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Als 'The Punisher' kei en keihard is, wil Jon Bernthal wel terugkeren
Series / Nieuws

Als 'The Punisher' kei en keihard is, wil Jon Bernthal wel terugkeren

Marvel Studios zou iets kunnen doen met The Punisher, maar met of zonder Jon Bernthal?

Daredevil en The Punisher-acteur Jon Bernthal vertelde over de mogelijkheid dat hij nogmaals in de huid van Frank Castle kruipt, maar ditmaal voor het Marvel Cinematic Universe.

Marvel Television bestaat niet meer en is nu opgeheven. Daardoor is niet helemaal duidelijk wat de status van series als Agents of SHIELD en Daredevil is. Zo zou er sprake zijn van 'zachte' reboots, die de acteurs terug brengen als nieuwe Varianten van henzelf. Maar de vraag is of Marvel dat wel wil doen.

The Punisher terugbrengen
Forbes sprak met de acteur uit The Punisher, die blijkbaar graag terug wil keren. Maar op een belangrijke voorwaarde.

"Als het kan in de toekomst, dan wel. Het is een personage dat ik voor mijn gevoel een beetje in mijn botten en in mijn hart heb. Ik ben echt dankbaar dat ik de kans heb gekregen en wat in de toekomst ligt gaat niet over de vraag of zij dat willen doen."

Hij stelt zich wel wat vragen voordat hij tekent. "Wordt het duister genoeg? Wordt het hard genoeg? En geven we de fans, de mensen voor wie dit personage zoveel betekent genoeg? Krijgen zij wel wat ze verdienen? Als het antwoord ja is, man oh man, dan zou ik het echt geweldig vinden."

Je kunt The Punisher in z'n geheel op Netflix streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' verandert een klassiek design
Series / Foto's

'Star Trek: Discovery' verandert een klassiek design

We hebben ook meteen een beeld van het nieuwe design in Star Trek: Discovery

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tijdens het panel van de serie Star Trek: Discovery tijdens de New York Comic-Con, werd ook meteen een nieuwe trailer voor het aankomende vierde seizoen van de serie vrijgegeven. En daarin zien we iets heel interessants.

Star Trek: Discovery seizoen 4 laat zien hoe Captain Michael Burnham een anomalie moet oplossen die het hele universum bedreigt. Gek is het niet dat verschillende aliens zich bij die strijd voegen. Eentje daarvan zal vooral bekend zijn voor fans van Star Trek: The Next Generation en Star Trek: Deep Space Nine, want het gaat om een Ferengi die ook nog eens een Starfleet-officier is!

Nieuw ontwerp
In Star Trek: Deep Space Nine is Nog de eerste Ferengi die zich bij Starfleet voegt, maar hij is niet de laatste.

De mensen achter fanblog TrekCore weten te onthullen dat de nieuwe designs van Ferengi's lijken op concept art die in 1987 voor The Next Generation door Andy Probert gemaakt is. Het gaat dus om oorspronkelijke ontwerpen.

Overigens zie je in de teaser ook een alien voorbij komen: een vrouw die de president van de Federation blijkt te zijn. En zij heeft een behoorlijk gemengde achtergrond als mix van een Cardassian, Bajoran en mens. Hieronder het nieuwe design van de Ferengi:



Star Trek: Discovery staat op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Topdrukte op Prime Video met veel nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Topdrukte op Prime Video met veel nieuwe series

Deze week had Prime Video toch behoorlijk wat nieuwe series in z'n aanbod.

Elke zondag zetten we de nieuwe series van Prime Video voor je op een rij. Deze week waren dat er maar liefst vier, aangevuld met drie series die een nieuwe aflevering kregen. We duiken er meteen in.

The Walking Dead: World Beyond (S02E02): Terwijl sommige leden van de groep een plan uitvoeren om hun sporen uit te wissen, proberen anderen te wennen aan hun nieuwe omgeving.

Star Trek: Lower Decks (S02E09): Boimler zoekt een brugbuddy als de crew van de USS Cerritos tijd over heeft op een lange warpreis.

Pan y Circo (S02E01): De eerste in een reeks gesprekken met acteur en filmmaker Diego Luna. Geen onderwerp is onbespreekbaar, zolang je maar de juiste ingrediënten op tafel hebt, van geweld tegen bepaalde genders, milieuschade tot abortus en racisme.

Lethal Weapon (3 seizoenen): De serie, gebaseerd op de film LETHAL WEAPON, gaat over het politieduo Riggs en Murtaugh en hun gevecht tegen de misdaad in Los Angeles. Riggs zoekt graag gevaarlijke situaties op, terwijl Murtaugh liever volgens de regels leeft. Vanaf het moment dat zij elkaar ontmoeten, is deze partnerschap duidelijk gedoemd te mislukken. Maar misschien werkt het toch. Als Riggs hen niet meteen de dood in jaagt.

Paw Patrol (3 seizoenen): Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye - die worden geleid door de 10-jarige Ryder.

Person of Interest (5 seizoenen): In de eerste aflevering van de serie verschijnt het sociale zekerheidsnummer van een jonge procureur. Nu moeten Reese en Finch achterhalen of hun 'person of interest' het slachtoffer of de dader is.

The Originals (5 seizoenen): Van de producent van The Vampire Diaries, richt deze nieuwe serie zich op de Original vampierenfamilie, nu de gevaarlijke vampier/weerwolf hybrid Klaus (Joseph Morgan), terugkeert naar New Orleans. Klaus ziet dat zijn duivelse voormalige protégé, Marcel (Charles Michael Davis), een charismatische vampier, de boel onder controle heeft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Déjí  vu in clip Amazon-serie 'I Know What You Did Last Summer'
Series / Video/clip/featurette

Déjí  vu in clip Amazon-serie 'I Know What You Did Last Summer'

Deze serie doet de eerdere film nog een keer dunnetjes over.

Na het succes van de film Scream in 1996 kwamen andere filmstudio's al snel met vergelijkbare films. Een daarvan was I Know What You Did Last Summer die volop profiteerde van de terugkeer van het slashergenre.

Uiteraard kreeg ook I Know What You Did Last Summer enkele (mindere) vervolgen en nu verschijnt binnenkort een serie die grotendeels gebaseerd is op het gelijknamige boek van Lois Duncan (1973) en logischerwijs losstaat van de films.

Eerste clip uit I Know What You Did Last Summer
Nu hebben we hieronder een eerste clip uit de serie van producenten Neal H. Moritz en James Wan. In de serie zijn er rollen voor onder meer Madison Iseman, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, Brooke Bloom en Bill Heck.

Op 15 oktober start I Know What You Did Last Summer op Prime Video en de eerste aflevering heet "It's Thursday". Hieronder zie je de clip die de aanrijding uit de eerste film dunnetjes overdoet.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who' onthult teaser en releasedatum seizoen 13
Series / Trailer

'Doctor Who' onthult teaser en releasedatum seizoen 13

De serie Doctor Who gaat heel erg snel weer verder op de BBC!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eindelijk weten we wanneer Doctor Who verder zal gaan op de BBC. Dat blijkt sneller te zijn dan je misschien zou denken: met Halloween, op 31 oktober dit jaar. Bovendien zijn er nieuwe details onthuld en is er een teaser voor het dertiende seizoen.

De nieuwe rits afleveringen heeft de titel Doctor Who: Flux gekregen en is vooral een referentie naar het feit dat de serie in transitie verkeert. De speciale serie is de laatste van Jodie Whittaker als de dertiende Doctor en van Chris Chibnall als de showrunner.

Einde verhaal
Beide vertrekken ze in 2022, nadat ze bijgedragen hebben aan een drietal speciale afleveringen die onder meer de honderdste verjaardag van de BBC moeten vieren. Daarna keert Russell T. Davies, die de eerste vier seizoenen van de rebootreeks maakte, terug als showrunner in 2023.

In de nieuwe teaser waarschuwt de Doctor voor iets dat bekend staat als 'de Flux'. Ze zegt ook dat er verschillende bekende vijanden achter haar aan zitten, waaronder de Weeping Angels en de Sontarans.

De Doctor keert dus terug in een opwindend en groots avontuur dat zes afleveringen in beslag neemt en ook door heel het universum reist. Ze krijgt daarbij onder meer de hulp van Vinder, een personage dat gespeeld wordt door acteur Jacob Anderson.

Hieronder kan je de promo zien. Je kunt de eerste tien seizoenen van de rebootreeks van Doctor Who streamen op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is hoe 'Vikings: Valhalla' gaat verschillen van 'Vikings'
Series / Featured

Dit is hoe 'Vikings: Valhalla' gaat verschillen van 'Vikings'

De serie Vikings: Valhalla gaat behoorlijk verschillen van Vikings en wel zo.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Vikings: Valhalla is een vervolg op Vikings. Maar gaat heel duidelijk verschillen van de oorspronkelijke serie.

Waar Vikings ooit begon als een miniserie in 2013 op History Channel, kreeg deze uiteindelijk zes seizoenen van de televisiezender. En Netflix bestelde de serie Vikings: Valhalla. De show speelt zich vele jaren na de verhalen van Ragnar, Björn en Ivar af.

Heel anders
Vikings: Valhalla toont enkele van de meest bekende noormannen in de geschiedenis, waaronder Leif Erikson (Sam Corlett), Freydí­s Eirí­ksdóttir (Frida Gustavsson), Harald Hardrada (Leo Suter) en William the Conqueror.

Waar Vikings het verhaal was van de eerste jaren van de Vikingtijd, is deze vervolgserie juist het einde van die tijd. Er zijn meerdere momenten aangewezen door historici als het einde van de tijd van de Vikingen, maar het moment dat past binnen deze serie is de mislukte invasie van Harald Hardrada, die verslagen werd door de Saksische koning Harold Godwinson tijdens de Battle of Stamford Bridge in 1066.

Vikings ging vooral over de vele pogingen van Ragnar en zijn bondgenoten om grote delen van Engeland en daarbuiten te leren kennen en te veroveren. Maar Vikings: Valhalla draait om de Vikingen die moeten omgaan met het nalatenschap van hun voorgangers.

De krijgers zullen vermoedelijk meedogenlozer zijn dan Ragnar, omdat ze vooral afstammen van bekende verkenners en krijgers. Zo stammen Leif en Freydis af van Erik de Rode, de oprichter van de eerste Noorse nederzetting in Groenland.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoeveel is het 'Squid Game'-prijzengeld nou eigenlijk in euro's?
Series / Featured

Hoeveel is het 'Squid Game'-prijzengeld nou eigenlijk in euro's?

Hoeveel is het geld nou eigenlijk waar de spelers om strijden in Squid Game?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de serie Squid Game is de hoofdprijs waar iedereen voor meedingt een grote 45,6 miljard Koreaanse won. Maar om hoeveel geld gaat het nou eigenlijk?

In Squid Game worden 456 spelers tegenover elkaar gezet in een dodelijk spel. Elk van hen is enorm wanhopig en heeft echt enorme schulden. In de tweede aflevering van Squid Game blijkt dat de dood van elke speler voor 100.000.000 won aan de grote prijzenpot zorgt.

Heel veel geld
Bij elke speler die sneuvelt in de serie Squid Game, wordt weer een flink geldbedrag aan de prijzenpot toegevoegd, tot men bij de 45,6 miljard won komt. Aan het einde wordt het geld overgeboekt naar de rekening van de enige persoon die overleeft.

Het bedrag is omgerekend zo'n 32,9 miljoen euro. Dat is in de serie genoeg voor Gi-hun om al zijn schulden af te betalen en om de voogdij over zijn dochter te krijgen, voor Kang Sae-byok om haar familie uit Noord-Korea te halen en een mooi leven te leiden in Seoel. Of voor Cho Sang-woo om terug te geven wat hij gestolen heeft en niet naar de gevangenis te hoeven gaan.

Met die 32,9 miljoen euro zou je dus heel wat moeten kunnen. De serie Squid Game is in zijn geheel op Netflix te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bijzondere nieuwe castleden voor 'The Wheel of Time'
Series / Nieuws

Bijzondere nieuwe castleden voor 'The Wheel of Time'

De serie The Wheel of Time is in november te zien op Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn drie nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast van Prime Video-serie The Wheel of Time. Ceara Coveney speelt vooral een interessante rol, namelijk hoofdpersoon Elayne Trakand.

De casting werd aangekondigd tijdens het New York Comic-Con panel van The Wheel of Time. Naast Coveney zijn ook Natasha O'Keeffe en Meera Syal toegevoegd aan de cast van het tweede seizoen. Welke rollen die laatste twee gaan spelen is niet bekend gemaakt.

Bekende personages
Coveney is een Britse actrice die te zien is als Elayne. Zij behoort tot de koninklijke familie van Andor, een natie die heel belangrijk wordt naarmate de omvang van de high fantasy-serie groter wordt.

Elayne is de dochter-erfgename of kroonprinses en bouwt een aantal wel heel significante relaties op in de serie. Zo krijgt Elayne een grote band met onder meer Rand en Egwene.

Het is niet duidelijk welke rollen O'Keeffe en Syal gaan spelen in The Wheel of Time, maar beiden worden series regulars. Mogelijk gaat het om de rol van Elayne's moeder Morgase en de Aes Sedai Verin of Alaida.

Op 19 november gaat The Wheel of Time van start op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is hoe Howard en Bernadette de pandemie zouden doorstaan in 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Dit is hoe Howard en Bernadette de pandemie zouden doorstaan in 'The Big Bang Theory'

De cast van The Big Bang Theory heeft zo een eigen manier om om te gaan met virus.

Actrice Melissa Rauch vertelde hoe zij denkt dat haar The Big Bang Theory-personage Bernadette en haar echtgenoot Howard (Simon Helberg) het allemaal volhouden in deze tijden van het coronavirus.

De sitcom van CBS rondde na twaalf seizoenen in 2019 af. Dankzij de grote en voortdurende populariteit van The Big Bang Theory blijven de castleden en personages onder de aandacht.

Omgaan met corona
Toen The Big Bang Theory in 2007 gelanceerd werd, waren er slechts vijf hoofdpersonen: Sheldon (Parsons), Leonard (Johnny Galecki), Penny (Cuoco), Raj (Kunal Nayyar) en Howard. Tegen seizoen 4 voegden de makers Amy Farrah Fowler (Mayim Bialik) en Bernadette toe.

"Ik zeg altijd dat Bernadette in zekere zin een grote zus was voor mij," begon actrice Rauch over haar personage.

"Ze liep in het echte leven altijd een paar stappen op mij vooruit. Ik hoop dat zij en Howard ergens met hun kinderen zijn en deze pandemie weten te overleven."

Je kunt The Big Bang Theory streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ai! De kijkcijfers van 'Lucifer' vallen behoorlijk tegen
Series / Nieuws

Ai! De kijkcijfers van 'Lucifer' vallen behoorlijk tegen

Het zesde en laatste seizoen van Lucifer is minder bekeken dan je misschien zou verwachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lucifer is een van de populairste series uit het aanbod van Netflix. Maar uit nieuwe data blijkt dat het zesde en laatste seizoen van de serie niet per se het meest bekeken was.

FOX besloot na drie seizoenen al een punt te zetten achter de serie Lucifer. Netflix nam hem over en maakte nog eens drie seizoenen, al is de boel nu helemaal ten einde gekomen.

Lucifer seizoen 6
Elke week geeft Nielsen de streamingcijfers vrij van een maand eerder. Nu zijn de cijfers er voor de week van 6 tot en met 12 september en uit die cijfers blijkt opmerkelijk genoeg dat het zesde seizoen van Lucifer niet helemaal bovenaan staat.

Toegegeven, Lucifer had slechts drie dagen om bovenaan de toplijst te belanden, maar tegelijk hebben we wel meer series gezien die daar wel in wisten te slagen in die korte tijd.

Dat geldt dus niet voor de serie Lucifer. Dat terwijl Clickbait als miniserie die ook nog eens redelijk matig ontvangen is door de kijker en door critici, wel bovenaan het lijstje staat. Overigens waren die twee series (beiden van Netflix) de enigen die meer dan 1 miljard minuten gestreamed werden. De nummer drie was Manifest met 831 miljoen minuten bekeken.

Je kunt Lucifer in zijn geheel op Netflix zien en dat geldt ook voor Clickbait en Manifest binnenkort.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Armor Wars' van Disney+ wordt echt heel tof
Series / Nieuws

'Armor Wars' van Disney+ wordt echt heel tof

De serie Armor Wars klinkt wel heel cool als we Don Cheadle zo horen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Don Cheadle is een vaste aanwezige in het Marvel Cinematic Universe sinds hij in 2010 met Iron Man 2 de acteur Terrence Howard verving als Rhodey. Het personage was altijd expliciet verbonden aan Tony Stark van Robert Downey Jr.

De geniale miljardair en filantroop kwam om het leven in de film Avengers: Endgame. Zijn beste vriend maakt zich nu op voor een heel eigen serie, waarin hij centraal komt te staan, en die straks op Disney+ te streamen is.

Armor Wars
We weten al dat de Armor Wars-serie losjes gebaseerd zal zijn op de gelijknamige comics, waarin de technologie van Stark Industries in de verkeerde handen terecht komt.

Veel meer informatie hebben we niet. Maar nu vertelt de acteur dat de serie heel interessant wordt, omdat deze duikt in het verleden, heden en de toekomst van James Rhodes, wat tot nu toe niet eerder gebeurde.

"Het meest opwindende deel moet nog komen. Ik denk dat we geen heel duidelijk beeld hebben van wie hij is tot nu toe, buiten die bubbel van de Avengers en zijn vriendschap met Tony Stark," begon Cheadle het interview.

"Dit is echt een kans om te ontdekken wie hij is. Die kans hadden we nog niet eerder, en deze focus lag nog niet zozeer op Rhodey en zijn reis. Hopelijk leren we meer over zijn verleden en zien we wat de toekomst hem brengt. Wie weet hoelang dit Marvel-gebeuren door zal gaan, maar het lijkt oneindig."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Wheel of Time' krijgt wel heel vette soundtrack
Series / Nieuws

'The Wheel of Time' krijgt wel heel vette soundtrack

De serie The Wheel of Time gaat in november van start op Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op 19 november lanceert Prime Video de serie The Wheel of Time. Vandaag is het eerste lied van de soundtrack vrijgegeven, waardoor we meteen een beter idee hebben van wat we kunnen verwachten van het eerste seizoen.

De verfilming van de epische boekenreeks van schrijver Robert Jordan rondde in mei 2021 de opnames van zijn eerste seizoen af. Na een paar trailers en foto's, is vandaag de 'eerste single' vrijgegeven via het Twitter-account van The Wheel of Time.

The Wheel of Time
De muziek klinkt niet-westers en dat lijkt eigenlijk ook wel een beetje op de soundtrack van andere moderne televisieseries die in het fantasygenre zitten, zoals The Witcher en Game of Thrones.

Fans van de boekenreeks zullen ook blij zijn hiermee, want de boeken The Wheel of Time leunen sterk op de Aziatische mythologie.

De hoofdrol in The Wheel of Time wordt gespeeld door Rosamund Pike. Het is de eerste van meerdere grote fantasyseries die Prime Video lanceert. Volgend jaar september kunnen we bijvoorbeeld een Lord of the Rings-serie verwachten van de streamingdienst.

Hieronder kan je de muziek beluisteren:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' seizoen 18 wordt heel speciaal
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' seizoen 18 wordt heel speciaal

Het achttiende seizoen van de serie Grey's Anatomy belooft heel wat gaafs.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ellen Pompeo hint naar het aankomende achttiende seizoen van Grey's Anatomy. Volgens de hoofdrolspeelster zit het boordevol met easer eggs van voorgaande seizoenen van de serie van ABC en maker Shonda Rhimes.

Recent tackelde het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy de coronapandemie en zagen we meerdere originele personages terugkeren in de serie, waaronder Patrick Dempsey als Derek Shepherd, T.R. Knight als George O'Malley en Chyler Leigh als Lexie Grey.

Achttiende seizoen Grey's Anatomy
Het achttiende seizoen heeft een interessante cast, waaronder Scott Speedman als nieuwe series regular, en de terugkeer van Kate Burton als Ellis Grey en Kate Walsh als Dr. Addison Montgomery.

Nu onthult Pompeo dat er meer throwbacks in de pijplijn zitten.

Dat vertelde de actrice tegenover Jimmy Kimmel Live. Het nieuwe seizoen eerst heel wat andere seizoenen van de franchise. Zo is het shirt dat Meredith draagt terwijl ze in Minnesota is, hetzelfde dat het personage in de pilot droeg. En het hele seizoen zit vol met hints en verwijzingen naar eerdere seizoenen.

"Ik had het idee om vele dingen en vele verschillende seizoenen te eren en het publiek iets te geven met easter eggs," vertelde Pompeo.

Je kunt Grey's Anatomy zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Sopranos' is weer een enorme hit voor HBO
Series / Nieuws

'The Sopranos' is weer een enorme hit voor HBO

De misdaadserie is weer enorm populair naar de komst van The Many Saints of Newark.

Op 1 oktober verscheen de misdaadfilm The Many Saints of Newark van regisseur Alan Taylor (Boardwalk Empire, Game of Thrones) in de Amerikaanse bioscopen en op HBO Max. De The Sopranos-prequelfilm blijkt de originele serie veel aandacht te geven.

Via Variety wordt duidelijk dat de film het goed doet op de streamingdienst. Het gevolg was ook dat The Sopranos - vijftien jaar geleden afgerond na het zesde seizoen - afspeelrecords boekte voor HBO Max.

Records voor The Sopranos
Volgens Variety zou de serie de best bekeken tv-serie op een enkele dag zijn op HBO Max. Maar liefst 65% meer kijkers zouden de serie hebben gezien ten opzichte van een week eerder.

"We wisten dat er een wisselwerking zou zijn, maar we waren verrast. The Sopranos is zo'n populaire serie. Deze springt van tijd tot tijd in en uit de Top 10, en het is geen juggernaut zoals Friends in termen van breedte, maar de serie doet het heel goed," aldus een woordvoerder van HBO Max.

Er zouden ondertussen gesprekken zijn om een vervolg te maken op The Many Saints of Newark. De serie The Sporanos kijk je in Nederland op Ziggo.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash'-cast faalt volledig in deze video van seizoen 7
Series / Video/clip/featurette

'The Flash'-cast faalt volledig in deze video van seizoen 7

De cast van The Flash worstelt behoorlijk met zichzelf tijdens de opnames en dat is heel geinig.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Dvd en Blu-ray release van The Flash: The Complete Seventh Season komt eraan. En die brengt weer wat nieuwe verhalen rond de snelste man op Aarde tot leven.

Warner Bros. Home Entertainment kwam met een geinige gag reel die toegevoegd is aan het materiaal op de thuismedia-uitgave van de serie The Flash. En die laat zien dat de cast het bijna niet bij elkaar houdt tijdens sommige momenten op de filmset.

Zevende seizoen
Iedereen, van Jay Garrick tot Bart Allen, heeft te dealen met deze issues. Het is dus zeker niet iets dat bij een bepaalde generatie hoort of iets dergelijks.

Duidelijk is dat de hele The Flash-familie zo nu en dan even een reset nodig heeft om helemaal klaar te zijn voor de opnames. In een van de eerste shots in de video hoor je een van de acteurs zeggen: "Ik wil een reel van ons allemaal waarin we de afgelopen zeven jaar telkens wel goed zaten".

Het is maar de vraag of ze dat moment zo gemakkelijk gaan vinden als je zo kijkt naar deze video. Hieronder kan je de toch behoorlijk hilarische beelden zien.



The Flash is in z'n geheel op Netflix te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' seizoen 4 is net... 'LOST'!?
Series / Nieuws

'Stranger Things' seizoen 4 is net... 'LOST'!?

Het nieuwe seizoen van Stranger Things wordt gek genoeg vergeleken met LOST.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorige maand kwam Netflix met een nieuwe teaser voor het aankomende vierde seizoen van Stranger Things. De verwachting is dat het seizoen volgend jaar ergens te zien zal zijn.

Acteur David Harbour vertelde tijdens een interview dat het vierde seizoen in de achtergrond van Chief Jim Hopper duikt. Daar werd al naar gehint in het tweede seizoen, met dozen uit het verleden van Hopper als 'Dad', 'New York' en 'Vietnam'.

Niet als LOST
"Wat we proberen te doen, terwijl we dit opbouwen, is het goed op te zetten en ervoor te zorgen dat we geen eindspel hebben zoals de serie LOST. Daarbij bleven we met zoveel vragen achter, zoals 'hoe zat het nou met die ijsbeer?'," begint Harbour.

"We proberen de elementen van het verhaal die we opgebouwd hebben uiteen te zetten en ervoor te zorgen dat alles een compleet verhaal vertelt. Seizoen 4 bouwt dat heel goed op."

En dus is het volgens Harbour het meest diepgaande seizoen tot nu toe. Ook hintte hij naar de kartonnen dozen op zolder. "We gaan die waarheden waar we tot nu toe slechts naar gehint hebben bekijken."

De eerste drie seizoenen van Stranger Things kan je al op Netflix streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe serie 'Chucky' bijna flink verpest
Series / Trailer

Nieuwe serie 'Chucky' bijna flink verpest

Child's Play uit 2019 had zomaar roet in het eten kunnen gooien voor de originele reeks.

Je zult maar de bedenker zijn van de geliefde en langlopende Child's Play-franchise en moeten constateren dat zonder jouw medewerking en goedkeuren een reboot wordt gemaakt. Het overkwam Don Mancini. Hij sprak erover met ComicBook.com en hij maakte zich zeker zorgen over de film.

"Dat deed ik zeker. Er was geen manier om te weten hoe dat van invloed zou kunnen zijn op wat we al tientallen jaren bij Universal doen. En er waren zorgen over, niet alleen bij mij," aldus Don Mancini. "Het waren ook krachten binnen de studio, zoals hoeveel trek er zal zijn naar dit personage? En als die film een succes was geweest, dan had het onze plannen kunnen schaden. Gelukkig is dat niet gebeurd."

Dankbaarheid en enige wraakgevoelens
"Eerlijk gezegd ben ik op een punt in mijn leven waar op zulke momenten de belangrijkste emoties alleen maar opluchting en dankbaarheid zijn. Het lijkt erop dat mensen het leuk vinden. Heel blij mee. Ik heb geen wraakgevoelens naar de mensen die bij die film betrokken waren. Ze deden hun werk. Al geldt dat niet helemaal voor de producenten," aldus Mancini.

Chucky start op 12 oktober op Syfy en USA Network. Hoe je de serie in Nederland kunt volgen lijkt nog niet bekend.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft duidelijkheid over einde 'Midnight Mass'
Series / Nieuws

Netflix geeft duidelijkheid over einde 'Midnight Mass'

De succesvolle serie staat in de spotlight in een nieuwe video van de streamingdienst.

Op 24 september verscheen op Netflix de zevendelige miniserie Midnight Mass en deze werd er goed ontvangen. De bovennatuurlijke horrorserie mag op zijn minst opmerkelijk genoemd worden en nu geeft Netflix zelf een blik op het einde van de serie.

Een paar dagen geleden beantwoordden we op SerieTotaal al wat de serie daadwerkelijk betekent. Nu is het dus Netflix zelf die een uitgebreidere blik werpt op de uitkomst van de gebeurtenissen op de eilandgemeenschap.

Blik op einde Midnight Mass
De zeven afleveringen van Midnight Mass van bedenker en regisseur Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor) gaan over een kleine, geïsoleerde eilandgemeenschap waarvan de bestaande verdeeldheid wordt versterkt door de terugkeer van een in ongenade gevallen jongeman en de komst van een charismatische priester.

Ben je dol op bovennatuurlijke horrorserie dan zit je goed bij deze serie die op 91% staat op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Aleen kijken als je de serie al hebt gezien of als je SPOILERS niet erg vindt. De miniserie vind je dus op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.