'Armor Wars' van Disney+ wordt echt heel tof

'Armor Wars' van Disney+ wordt echt heel tof

De serie Armor Wars klinkt wel heel cool als we Don Cheadle zo horen.

Jim Pedd, 10-10-2021 12:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Don Cheadle is een vaste aanwezige in het Marvel Cinematic Universe sinds hij in 2010 met Iron Man 2 de acteur Terrence Howard verving als Rhodey. Het personage was altijd expliciet verbonden aan Tony Stark van Robert Downey Jr.
De geniale miljardair en filantroop kwam om het leven in de film Avengers: Endgame. Zijn beste vriend maakt zich nu op voor een heel eigen serie, waarin hij centraal komt te staan, en die straks op Disney+ te streamen is.

Armor Wars
We weten al dat de Armor Wars-serie losjes gebaseerd zal zijn op de gelijknamige comics, waarin de technologie van Stark Industries in de verkeerde handen terecht komt.

Veel meer informatie hebben we niet. Maar nu vertelt de acteur dat de serie heel interessant wordt, omdat deze duikt in het verleden, heden en de toekomst van James Rhodes, wat tot nu toe niet eerder gebeurde.

"Het meest opwindende deel moet nog komen. Ik denk dat we geen heel duidelijk beeld hebben van wie hij is tot nu toe, buiten die bubbel van de Avengers en zijn vriendschap met Tony Stark," begon Cheadle het interview.

"Dit is echt een kans om te ontdekken wie hij is. Die kans hadden we nog niet eerder, en deze focus lag nog niet zozeer op Rhodey en zijn reis. Hopelijk leren we meer over zijn verleden en zien we wat de toekomst hem brengt. Wie weet hoelang dit Marvel-gebeuren door zal gaan, maar het lijkt oneindig."
Bron: Angelique Roche

Lees meer over: Armor Wars, Don Cheadle, Disney Plus, MCU, Marvel Studios

Populair nieuws