'How To Train Your Dragon' krijgt opvallende nieuwe serie

'How To Train Your Dragon' krijgt nieuwe serie

Er komt nog een nieuwe serie rond How To Train Your Dragon aan!

Jim Pedd, 14 oktober 2021 om 11:54

De How to Train Your Dragon-franchise is een geliefd onderdeel van de animatiewereld en gaat nu richting een nieuwe era. DreamWorks Animation laat namelijk weten dat we een nieuwe serie kunnen verwachten: Dragons: The Nine Realms.
Die wordt gemaakt voor zowel Hulu als Peacock en komt later dit jaar uit. De serie haalt inspiratie uit de oorspronkelijke How to Train Your Dragon-films, en de games DreamWorks Dragons en DreamWorks Dragons: Rescue Riders. En het meest opvallende? De serie speelt zich af in het heden.

Draken als legenden
Dragons: The Nine Realms speelt zich 1300 jaar na de gebeurtenissen in How to Train Your Dragon af en draken zijn niet meer dan een legende.

Maar als een kilometersdiepe geologische anomalie een diepe scheur in het oppervlak van de Aarde opent, verzamelen wetenschappers van over heel de wereld zich daar om het mysterieuze fenomeen te onderzoeken. Al snel ontdekken hun kinderen de waarheid over draken en waar zij zich verschuild hebben. En moeten ze het geheim bewaren!

De stemmencast wordt aangevoerd door Jeremy Shada, en de serie wordt gemaakt door John Tellegen. Eerder al hoorden we bedenker Dean DeBlois na de release van de laatste film, How to Train Your Dragon: The Hidden World vertellen dat de franchise wel door kon, mits deze zich in een nieuwe era zou afspelen.

Hieronder de trailer voor Dragons: The Nine Realms.


Bron: ComicBook

Lees meer over: How To Train Your Dragon, DreamWorks, Netflix, Dragons The Nine Realms

Populair nieuws