search
'The Blacklist' seizoen 9 onthult eerste beelden
Series / Foto's

'The Blacklist' seizoen 9 onthult eerste beelden

De beelden van The Blacklist seizoen 9 laten een heel ander seizoen zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Blacklist gaat een nieuw tijdperk tegemoet. En daarbij hoort een opvallend nieuw seizoen, waarvan we nu de eerste beelden zien.

De serie van NBC springt twee jaar vooruit in de tijd. De levens van de onconventionele gekozen familie van Elizabeth Keen is behoorlijk anders nu zij na het achtste seizoen verdween. Raymond 'Red' Reddington is spoorloos en de FBI-taskforce is uit elkaar gevallen.

The Blacklist
"De dood van Liz heeft een groot effect gehad op onze personages, dat was onvermijdelijk," aldus uitvoerend producent John Eisendrath. "Maar waar ze terecht zijn gekomen is verrassend en uiteenlopend."

Een gezamenlijk doel brengt onze vrienden, de Blacklisters, weer bij elkaar. Maar nu moeten ze opnieuw hun ritme zien te vinden, wat helemaal niet zo gemakkelijk is zonder Liz die als lijm van de operatie diende.

Elk lid dat weer terugkeert staat op een soort kruispunt in zijn of haar leven, "terwijl ze dodelijke vijanden, onvoorstelbare samenzweringen en verrassend verraad ontdekken dat allianties bedreigt en wraak aanmoedigt".

Dat wordt wat als de serie terugkeert! Hieronder kan je de foto's zien. The Blacklist staat op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen