'The Crown'-setfoto's tonen Diana en meer

De nieuwe Diana van The Crown ziet er fantastisch uit!

Jim Pedd, 17-10-2021 09:14

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het vijfde seizoen van de serie The Crown laat nog tot zich wachten tot november 2022. Dat nieuws kwam vlak nadat de serie heel wat Emmy's mee naar huis mocht nemen, waaronder die voor de Outstanding Drama Series.
Het vijfde seizoen van The Crown heeft een nieuwe cast, die in de huid van de koninklijke familie duikt. Imelda Staunton kondigde als Queen Elizabeth II aan dat we pas in november 2022 het nieuwe seizoen krijgen. En nu zijn er beelden van andere hoofdpersonen, waaronder Princess Diana (gespeeld door Elizabeth Debicki) en Prince Charles (gespeeld door Dominic West).

The Crown seizoen 5
Setfoto's die nu online verschenen zijn, laten de personages zien. Een goed stel foto's werd door People geplaatst en zet de echte Diana en Charles naast hun fictieve Netflix-versies.

Die kan je zien via de volgende weblinks:

Check hier op Twitter de setfoto's | Hier nog meer | En tot slot hier.


Het aankomende vijfde seizoen van The Crown is op Netflix te zien. Het wordt het op een na laatste seizoen van de serie van Netflix, want volgens maker Peter Morgan moeten er minstens tien jaar zitten tussen gebeurtenissen in de serie en het echte leven.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Crown, Netflix, Elizabeth Debicki, Peter Morgan

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix