'The Witcher: Blood Origin' komt met wel heel toffe onthulling

The Witcher Blood Origin komt met toffe onthulling

De serie The Witcher: Blood Origin zou een verteller hebben: Jaskier!

Jim Pedd, 17 oktober 2021 om 13:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tijdens het TUDUM-evenement onthulde Netflix maar liefst drie projecten in de The Witcher-franchise. Ook kregen we de eerste beelden op de prequelserie The Witcher: Blood Origin, waar we vandaag vrij opmerkelijk nieuws over hebben.
De serie The Witcher: Blood Origin duikt in de voorgeschiedenis van de wereld waarin The Witcher zich afspeelt. We zien hoe de Conjunction of the Spheres plaatsvindt, waarbij de realiteiten van elfen, mensen en monsters met elkaar botsen en samengevoegd worden tot een wereld vol verschrikkingen.

Een verteller
Hoewel we weten dat The Witcher: Blood Origin zich ruwweg 1.000 jaar voor de avonturen van Geralt of Rivia en z'n maatje Jaskier afspeelt, horen we nu dat er toch een link komt tussen de twee series.

Redanian Intelligence, dat eigenlijk altijd wel goed zit met verhalen rond de The Witcher-franchise, weet te melden dat Jaskier de verteller wordt van Blood Origin.

Daarmee zal er dus een duidelijke connectie komen tussen de verschillende series in de franchise. Je kunt The Witcher streamen op Netflix.
Bron: redanianintelligence

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The Witcher, Netflix, Jaskier

Populair nieuws