Check hier de eerste beelden van 'The Witcher: Blood Origin'

Eerste beelden van 'The Witcher: Blood Origin'

Netflix heeft de eerste beelden van The Witcher: Blood Origin onthuld.

Jim Pedd, 27 september 2021 om 06:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft een behind-the-scenes blik vrijgegeven op de aankomende serie The Witcher: Blood Origin. Die laat belangrijke delen van het achtergrondverhaal van de serie zien.
The Witcher: Blood Origin speelt zich af in de wereld van elfen, een kleine duizend jaar voor de gebeurtenissen in The Witcher. We zien hoe de eerste Witcher ontstaat, en wat de Conjunction of the Spheres is. Daarin botsten de werelden van mensen, monsters en elfen.

The Witcher: Blood Origin
De hoofdrollen zijn voor Laurence O’Fuarain, Sophia Brown en Michelle Yeoh. O’Fuarain is te zien als de krijger Fjall. Zij werkt samen met een rits bondgenoten, op zoek naar wraak.

Brown speelt Eile, een vrouw die een nomadisch muzikant wil worden. En Yeoh heeft de rol van Scian, een elf die zoekt naar een gestolen heilig zwaard. De rest van de cast wordt afgerond door Jacob Collins-Levy, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, Amy Murray, Zach Wyatt, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis en Dylan Moran.

De prequel-serie is gemaakt in samenwerking met schrijver Andrzej Sapkowski, die als creatief consultant meewerkt. Verder is Lauren Schmidt Hissrich betrokken als uitvoerend producent van de zes afleveringen.


The Witcher: Blood Origin heeft nog geen releasedatum. Wel kan je al genieten van het eerste seizoen van The Witcher. Het tweede komt in december online.
Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The Witcher, Netflix

Populair nieuws