'The Witcher: Blood Origin' onthult nieuw personage

The Witcher: Blood Origin onthult nieuw personage

De serie The Witcher: Blood Origin onthult een van zijn nieuwe personages.

Jim Pedd, 22 september 2021 om 10:17

Netflix kondigde vrij snel na het debuut van de serie The Witcher aan dat er een spin-off zou komen: The Witcher: Blood Origin. En hoewel de drie centrale personages zo'n beetje in nevelen omhuld zijn, krijgen we nu een blik op een van de hoofdpersonen.
Een foto vanaf de set van The Witcher: Blood Origin heeft zijn weg naar het internet gevonden. De opnames vinden nu plaats in het Verenigd Koninkrijk en op de set zien we Sir Lenny Henry als de mysterieuze Chief Druid Balor. Hij is een van de vele originele personages die zijn debuut maakt in het universum. Hij lijkt gekleed in een blauw gewaad.

The Witcher: Blood Origin
Eerder hoorden we dat Netflix een gevestigd acteur zocht voor de rol van Balor. Zo werden Pierce Brosnan, Djimon Hounsou en Hiroyuki Sanada allemaal benaderd. Zij wilden echter niet.

Het personage komt niet voor in de boeken van schrijver Andrzej Sapkowski of in de games van CD Projekt Red. Hoe dan ook dient het personage om de wereld van The Witcher flink uit te diepen.

Bekijk de foto's hier op Twitter.


The Witcher: Blood Origin is een miniserie die zes afleveringen krijgt en zich twaalfhonderd jaar voor de moederserie afspeelt. We zien de nasleep van de Conjunction of the Spheres, waarbij de mensen en monsters naar de wereld van de elfen kwamen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich

Populair nieuws