Unieke 'Hawkeye'-heldin klinkt wel heel tof

Unieke 'Hawkeye'-heldin klinkt wel heel tof

Echo klinkt steeds beter in de serie Hawkeye van Marvel Studios en Disney+.

Jim Pedd, 19 oktober 2021 om 10:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Heel was casual fans zullen nooit gehoord hebben van Echo, een personage dat in Hawkeye te zien is. Die nieuwe serie van Disney+ begint op 24 november met zijn zes afleveringen tellend eerste seizoen.
In Hawkeye speelt Alaqua Cox de rol van Maya Lopez. Dat is haar acteerdebuut, en blijkbaar gaat dat gelijk heel erg goed. Marvel Studios wil namelijk een spin-off maken rond de actrice en haar personage, eveneens voor streamingdienst Disney+, waarmee de debuterend actrice meteen haar eigen serie krijgt.

Echo-serie
De spin-off rond Echo werd nog aangekondigd voordat de opnames van Hawkeye afgerond waren.

Interessant is dat volgens actrice Cox haar personage heel erg comic-accurate krachten krijgt. Ze zal elke vechtstijl na kunnen bootsen die ze maar ziet, wat kan door haar fotografische spiergeheugen.

Dat klinkt een beetje als de krachten van haar tegenhanger Taskmaster uit de film Black Widow. Marvel Studios zal die overeenkomsten natuurlijk zelf ook wel gezien hebben.
Maya, zoals Echo heet, is ook een gymnast, pianiste en ballerina, dus daar zal vermoedelijk wel een manier liggen om haar te onderscheiden.

Bron: PEOPLE

Lees meer over: Hawkeye, Alaqua Cox, Echo, MCU, Disney Plus

Populair nieuws