'The Walking Dead: World Beyond' hintte al in seizoen 1 naar zombiegeneesmiddel

The Walking Dead hintte al naar zombiegeneesmiddel

Toch wel een interessant detail over de serie The Walking Dead van AMC.

Jim Pedd, 19 oktober 2021 10:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead: World Beyond hint naar een geneesmiddel voor de zombie-apocalypse dat we in het tweede seizoen te zien krijgen. Maar zou de oplossing al sinds het begin van de franchise voor onze ogen gepresenteerd zijn?
Dr. Bennett kijkt vooral naar schimmels, die zouden moeten groeien in rottend vlees en moeten helpen om het proces van oplossen van de Walkers te versnellen. Als die zich verspreiden en snel te werk gaan, zouden de zombies in een korte periode van tijd kunnen wegsmelten.

De zombies dumpen
De mensheid hoeft de doden vervolgens alleen maar op een goede manier weg te werken, en het probleem is opgelost.

Hope heeft nu de theorie dat gist, ook een schimmelsoort, misschien kan helpen om de boel op te lossen. En dat besluit Dr. Bennett te gaan onderzoeken.

Interessant is dat hier al snel naar gehint werd. In het eerste seizoen van The Walking Dead: World Beyond zien we Hope alcohol brouwen, iets wat je natuurlijk doet met behulp van gist. Wellicht dat dit een voorloper was naar Hope, die begreep hoe machtig gist als wapen zou kunnen zijn.

En daarmee zou de serie The Walking Dead: World Beyond, die je op Prime Video kan streamen, wellicht eindelijk het grootste probleem in de franchise (Walkers) kunnen oplossen!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Robert Kirkman, Scott Gimple, Angela Kang

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws