search

Ons nieuws van dinsdag 19 oktober 2021

3 enorme kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen
Series / Featured

3 enorme kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen

Gave series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie series die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Breaking Bad | Bing nu! | 5 seizoenen

Een terminaal zieke scheikundeleraar probeert samen met een oud-leerling de toekomst van zijn gezin veilig te stellen door de productie en verkoop van crystal meth. Deze succesvolle misdaadserie heeft sterke rollen voor onder meer Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn en Dean Norris.The Last Dance | Bing nu! | 1 seizoen

Deze docuserie geeft een verslag van de carrière van Michael Jordan en de Chicago Bulls in de jaren 90, vol met niet eerder vertoonde beelden uit het seizoen 1997-98. Uiteraard zijn ook helden als Scottie Pippen en Dennis Rodman te zien.Fargo | Bing nu! | 3 seizoenen

Deze serie, die is geïnspireerd op de film van de gebroeders Coen en het 'true crime'-genre, speelt zich af in Minnesota en draait om 'echte' misdrijven. De soort van anthologieserie heeft rollen voor onder meer Billy Bob Thornton, Allison Tolman, Colin Hanks, Martin Freeman, Bob Odenkirk, Keith Carradine, Joey King, Kirsten Dunst en Patrick Wilson.Nog meer kijkcijferkanonnen: Bridgerton, Stranger Things en Tiger King | The Witcher, Emily in Paris en You | Sweet Tooth, The Queen's Gambit en Lupin | Fate: The Winx Saga, Shadow and Bone en You | Squid Game, Sex/Life en La casa de papel | 13 Reasons Why, Ginny & Georgia en Bridgerton
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Officiële trailer voor 'Cowboy Bebop' van Netflix!
Series / Nieuws

Officiële trailer voor 'Cowboy Bebop' van Netflix!

Spike, Pineda en Jet Black in eerste teaser trailer voor de scifi-misdaadserie.

Netflix komt volgende maand met de live action-verfilming van de Japanse anime Cowboy Bebop van showrunner André Nemec en schrijver Christopher Yost. Nu hebben we de eerste teaser voor de serie.

Acteur John Cho zie je als het personage Spike Spiegel, Daniella Pineda debuteert als Faye Valentine en Mustafa Shakir stapt in de huid van Jet Black.

De serie richt zich op een ongeregelde groep premiejagers die criminelen binnen het zonnestelsel achtervolgen. Uiteraard is dit de start voor actierijke avonturen in de ruimte.

Gave trailer Cowboy Bebop
Op YouTube is nu de officiële teaser verschenen voor de serie waarin je naast Cho, Pineda en Valentine ook rollen zie van onder meer Mustafa Shakir, Elena Satine en Alex Hassell.

Vanaf 19 november kun je starten aan de tien afleveringen van Cowboy Bebop, vermoedelijk het eerste seizoen van Netflix. Surf via de link alvast naar Netflix om het handige herinneringsbelletje aan te zetten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mel Gibson tekent voor 'John Wick'-serie
Series / Nieuws

Mel Gibson tekent voor 'John Wick'-serie

John Wick-serie The Continental lijkt heel groots te gaan worden op deze manier.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Mel Gibson is gecast in de serie The Continental van Lionsgate TV en Starz. De acteur speelt een personage genaamd Cormac. Meer dan dat weten we niet over hem.

Het verhaal draait om het hotel uit de titel, The Continental, dat draaiende gehouden wordt door Winston Scott en een klantenschare bestaande uit huurmoordenaars heeft. Aan het einde van John Wick Chapter 2 pleegde John Wick een moord in zo'n hotel, waardoor hij uit de moordenaarsmaatschappij verworpen wordt.

De The Continental-serie
Noch Ian McShane (die de rol van Scott speelt in de films), noch Keanu Reeves (te zien als John Wick) zijn in de serie The Continental te zien, al is Reeves de uitvoerend producent en verzorgt McShane wat stemmenwerk.

Wie een jongere Winston speelt is ook nog niet bekendgemaakt.

De serie speelt zich af in de jaren zeventig en krijgt in totaal drie afleveringen. Die duren elk negentig minuten en zullen vermoedelijk nieuwe concepten introduceren die dan weer gebruikt kunnen worden voor spin-offs en nieuwe films.

Dat belooft ook meteen wat voor de franchise als geheel!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fanfavoriete Netflix-serie kan toch een derde seizoen krijgen
Series / Nieuws

Fanfavoriete Netflix-serie kan toch een derde seizoen krijgen

Maar daar moeten fans wel even voor helpen, anders is Mindhunter misschien toch klaar.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zou een derde seizoen kunnen komen van Netflix-serie Mindhunter, als fans er maar genoeg om vragen. Dat laat Asif Kapadia, een regisseur van de serie, weten.

Mindhunter ging in 2017 van start op Netflix en volgt een team FBI-agenten eind jaren zeventig, begin jaren tachtig. Hoofdpersoon is Holden Ford, gespeeld door Jonathan Groff. Hij interviewt samen met zijn collega's seriemoordenaars om openstaande zaken op te lossen en hen te leren begrijpen.

Derde seizoen
David Fincher is de uitvoerend producent en de facto ook showrunner van de serie. Mindhunter was een kritisch succes, en wat Fincher betreft zou men door kunnen gaan.

Alleen vielen de kijkcijfers enigszins tegen, waardoor de kosten niet gerechtvaardigd waren en men ermee besloot te stoppen. Januari 2020 liet Netflix dat weten, al zou de poort mogelijk open kunnen staan voor meer seizoenen.

Op Twitter zegt Kapadia nu dat als het publiek maar genoeg lawaai maakt, een derde seizoen mogelijk is:Je kunt de eerste twee seizoenen van Mindhunter op Netflix streamen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste recensies Netflix' 'Locke & Key' seizoen 2: De moeite waard?
Series / Featured

Eerste recensies Netflix' 'Locke & Key' seizoen 2: De moeite waard?

De serie Locke & Key lijkt nog beter te zijn met dit tweede seizoen op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vandaag hebben we de eerste recensies van het tweede seizoen van Locke & Key voor je. De Netflix-serie gaat vrijdag weer van start op de streamingdienst.

Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden om het leven komt, verhuizen de drie Locke-broers en -zussen en hun moeder hun grootouderlijk huis, Keyhouse. Eenmaal daar komen ze erachter dat het vol magische sleutels zit die verbonden lijken te zijn aan de dood van hun vader. Terwijl de Locke-kinderen verschillende sleutels en hun unieke krachten verkennen, ontwaakt een mysterieuze demon, die zich nergens door laat stoppen om het tegen hen op te nemen en de sleutels af te pakken.

De recensies
AV Club: "Locke & Key's tweede seizoen bewijst dat de serie grotere hoogtes kan bereiken, op het moment dat deze de focus houdt waar die moet liggen: bij de kinderen."

IGN: "Het tweede seizoen van Locke & Key begint duisterder en meer gefocust dan zijn voorganger, met meer horror en een angstaanjagend schurk. Tegelijk weet de serie ook de tijd te vinden voor een sterk verhaal over herinneringen en volwassen worden."

Joblo: "Locke & Key bewijst dat het ertoe in staat is af te wijken van het bronmateriaal en tegelijk de toon en thematiek consistent te houden. Ik wil nog steeds dat de serie enger is, maar het tweede seizoen is een verbetering."

Decider: "Locke & Key seizoen 2 voelt als een sneeuwbal die van een heuvel rolt. Hij begint klein, maar tegen het einde van het seizoen explodeert het qua formaat."

De serie Locke & Key is op Netflix te streamen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Originele held 'L.A. Law' terug voor vervolgserie
Series / Nieuws

Originele held 'L.A. Law' terug voor vervolgserie

Corbin Bernsen keert terug voor de pilot voor een nieuwe L.A. Law-serie van ABC.

De Amerikaanse televisieserie L.A. Law was een zeer redelijk succes in de jaren 80 en 90. u blijkt dat de serie dier draait om een advocatenkantoor in Los Angeles een vervolg krijgt op de zender ABC.

Via Variety wordt duidelijk dat acteur Corbin Bernsen terugkeert voor minimaal de pilot voor de vervolgserie. De acteur speelde in de originele reeks het personage Arnie Becker, een Partner van het kantoor.

De orginele serie won uiteindelijk vijftien Emmy Awards, waarvan vier voor de belangrijke categorie Primetime Emmy Award for Outstanding Drama Series.

In de serie waren er bijrollen voor later veel bekendere acteurs als Don Cheadle, Kathy Bates, David Schwimmer, Bryan Cranston, Kevin Spacey, Carrie-Anne Moss, William H. Macy, Christian Slater, Steve Buscemi en Lucy Liu.

Corbin Bernsen terug voor pilot L.A. Law
Eerder werd als duidelijk dat Blair Underwood ook terugkeert als het personage Jonathan Rollins. De serie wordt een "heruitvinding van het origineel met bekende personages die naast nieuwe werken aan de meest actuele dagelijkse problemen."

"Ik heb in de loop der jaren vaak nagedacht over om LA Law en Arnie Becker opnieuw te verkennen," zei Bernsen. "Dit lijkt het perfecte moment om onze snel veranderende wereld door de ogen van Becker te bekijken. Doe je veiligheidsgordels alvast maar om."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hawkeye' maakt het leven van de superheld zuur
Series / Trailer

'Hawkeye' maakt het leven van de superheld zuur

Vanaf 24 november kijk je deze vierde live action-MCU serie op Disney+.

Gisteren werd bekend dat een groot aantal toekomstige films in het Marvel Cinematic Universe met maanden is uitgesteld. De impact op de verschillende series in de franchise is nog onduidelijk. Gelukkig krijgen we in november wel gewoon Hawkeye.

Net als in de voorgaande drie live action-series van Disney+ en Marvel Studios verkennen we meer over een bestaand personage, uiteraard familieman Clint Barton a.k.a. superheld Hawkeye van acteur Jeremy Renner.

Nieuwe beelden Hawkeye
De serie gaat laten zien dat de haviksogen van Barton niet meer zo scherp zijn als deze ooit waren. Het is tijd voor een opvolger, want het Marvel-universum kan uiteraard niet zonder een Hawkeye. Die opvolger moet Kate Bishop van actrice Hailee Steinfeld worden.

Hawkeye gaat een soort van kerstserie worden, zoals Iron Man 3 (2013) een soort van kerstfilm was. Ook is het interessant om te zien dat de status van Captain America ondertussen zo groot is dat er een musical over hem bestaat, met de titel Rogers.

Op woensdag 24 november verschijnen de eerste twee afleveringen van Hawkeye op Disney+ en andere vier afleveringen zet Disney op de woensdagen daarna online.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor een opvallende nieuwe animatieserie van Netflix
Series / Trailer

Trailer voor een opvallende nieuwe animatieserie van Netflix

De bekende Italiaanse graphic novel van Zerocalcare komt tot leven op Netflix.

Netflix heeft weer een nieuw opvallend project op stapel staan. Ze zijn namelijk in zee gegaan met de bekende Italiaanse cartoonist Zerocalcare, die eigenlijk Michele Rech heet. Samen maakten ze de animatieserie Strappare lungo i bordi, met als Engelstalige titel Tear Along The Dotted Line. We hebben hieronder de eerste trailer.

De creatief Zerocalcare schreef en regisseerde de serie en sprak de stem in van de hoofdpersoon in deze animatieserie gebaseerd op zijn eigen strips.

Eerste trailer Tearing Along The Dotted Line
De opvallende animatieserie verschijnt op 17 november op de streamingdienst. Zet alvast het belletje aan mocht je Tearing Along The Dotted Line binnenkort willen gaan kijken.Tearing Along The Dotted Line is het verhaal van een gecompliceerde reis die Zerocalcare maakt met zijn vrienden Sarah en Secco. Onderweg krijgt hij te maken met momenten die slechts schijnbaar los van elkaar staan, maar die uiteindelijk een diepe betekenis zullen onthullen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead: World Beyond' hintte al in seizoen 1 naar zombiegeneesmiddel
Series / Featured

'The Walking Dead: World Beyond' hintte al in seizoen 1 naar zombiegeneesmiddel

Toch wel een interessant detail over de serie The Walking Dead van AMC.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead: World Beyond hint naar een geneesmiddel voor de zombie-apocalypse dat we in het tweede seizoen te zien krijgen. Maar zou de oplossing al sinds het begin van de franchise voor onze ogen gepresenteerd zijn?

Dr. Bennett kijkt vooral naar schimmels, die zouden moeten groeien in rottend vlees en moeten helpen om het proces van oplossen van de Walkers te versnellen. Als die zich verspreiden en snel te werk gaan, zouden de zombies in een korte periode van tijd kunnen wegsmelten.

De zombies dumpen
De mensheid hoeft de doden vervolgens alleen maar op een goede manier weg te werken, en het probleem is opgelost.

Hope heeft nu de theorie dat gist, ook een schimmelsoort, misschien kan helpen om de boel op te lossen. En dat besluit Dr. Bennett te gaan onderzoeken.

Interessant is dat hier al snel naar gehint werd. In het eerste seizoen van The Walking Dead: World Beyond zien we Hope alcohol brouwen, iets wat je natuurlijk doet met behulp van gist. Wellicht dat dit een voorloper was naar Hope, die begreep hoe machtig gist als wapen zou kunnen zijn.

En daarmee zou de serie The Walking Dead: World Beyond, die je op Prime Video kan streamen, wellicht eindelijk het grootste probleem in de franchise (Walkers) kunnen oplossen!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Unieke 'Hawkeye'-heldin klinkt wel heel tof
Series / Nieuws

Unieke 'Hawkeye'-heldin klinkt wel heel tof

Echo klinkt steeds beter in de serie Hawkeye van Marvel Studios en Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heel was casual fans zullen nooit gehoord hebben van Echo, een personage dat in Hawkeye te zien is. Die nieuwe serie van Disney+ begint op 24 november met zijn zes afleveringen tellend eerste seizoen.

In Hawkeye speelt Alaqua Cox de rol van Maya Lopez. Dat is haar acteerdebuut, en blijkbaar gaat dat gelijk heel erg goed. Marvel Studios wil namelijk een spin-off maken rond de actrice en haar personage, eveneens voor streamingdienst Disney+, waarmee de debuterend actrice meteen haar eigen serie krijgt.

Echo-serie
De spin-off rond Echo werd nog aangekondigd voordat de opnames van Hawkeye afgerond waren.

Interessant is dat volgens actrice Cox haar personage heel erg comic-accurate krachten krijgt. Ze zal elke vechtstijl na kunnen bootsen die ze maar ziet, wat kan door haar fotografische spiergeheugen.

Dat klinkt een beetje als de krachten van haar tegenhanger Taskmaster uit de film Black Widow. Marvel Studios zal die overeenkomsten natuurlijk zelf ook wel gezien hebben.
Maya, zoals Echo heet, is ook een gymnast, pianiste en ballerina, dus daar zal vermoedelijk wel een manier liggen om haar te onderscheiden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' seizoen 3 komt er snel!
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 3 komt er snel!

We hoeven geen twee jaar te wachten op The Witcher seizoen 3.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als je fan bent van The Witcher dan weet je dat je goed zit bij Netflix. De streamingdienst werkt aan een hele rits projecten in de populaire fantasyfranchise.

Zo kregen we deze zomer de animatiefilm Nightmare of the Wolf te zien, is in december het tweede seizoen van The Witcher met Henry Cavill te zien en brengt volgend jaar ons de serie The Witcher: Blood Origin. En dan is er nog een drietal nieuwe projecten in de maak!

The Witcher seizoen 3
Waar we twee jaar moesten wachten op het tweede seizoen van The Witcher, lijkt het er nu op dat dit lange wachten niet het geval gaat zijn bij het derde seizoen.

De betrouwbare site Redanian Intelligence weet te melden dat het derde seizoen van The Witcher in de loop van het derde kwartaal van 2022 begint met de opnames. Dat onder de naam 'Mysterious Monsters'.

De opnames vinden plaats in de Longcross Studios, wat vlakbij de Aborfield Studios is waar het eerste seizoen opgenomen werd. Daarmee valt het te hopen dat de serie dan ergens in 2023 weer door kan.

Je kunt The Witcher zien op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon' verandert dit aan 'Game of Thrones'
Series / Featured

'House of the Dragon' verandert dit aan 'Game of Thrones'

De Iron Throne ziet er heel anders uit in House of the Dragon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO-serie House of the Dragon verandert de look van de Iron Throne. Een zin in het tweede seizoen van Game of Thrones kan uitleggen waarom de twee zo erg verschillen.

House of the Dragon duikt tweehonderd jaar terug in de tijd en laat zien hoe de burgeroorlog bij de familie Targaryen van start gegaan is en hoe de familie grotendeels ten onder ging aan hebzucht en machtswellust.

House of the Dragon-troon
In de oorspronkelijke serie had de Iron Throne gemaakt moeten zijn van 1.000 zwaarden van de vijanden van Aegon the Conquerer, maar Littlefinger merkt in seizoen 3 op dat er nog geen 200 in de metalen stoel zitten.

House of the Dragon verandert de boel voegt tientallen zwaarden toe rond het geheel, waarmee de grote stoel van macht van Westeros wat meer lijkt op hoe hij eruit ziet in de boeken van George R.R. martin.

Geinig is dat we in het tweede seizoen via Joffrey leren dat elke koning de troonzaal weer flink verandert. De Great Hall wordt door Joffrey meer gemaakt als een plek voor een veroveraar, niet een troonzaal voor mensen die vreedzaam willen zijn. En dus voegde hij weer meer zwaarden toe.

Terwijl zijn voorganger, King Robert, uiteindelijk besloot de drakenschedels weg te halen, evenals de zwaarden. Kortom: elke koning zo z'n eigen ding!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eigenlijk had een groter acteur Hopper moeten spelen in 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Eigenlijk had een groter acteur Hopper moeten spelen in 'Stranger Things'

Stranger Things castte David Harbour perfect als Hopper, maar bijna liep het anders.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
David Harbour grapte in het verleden wel vaker dat hij niet de eerste keuze was voor de rol van Hopper in Stranger Things. En nu onthulde hij dat een grote filmster oorspronkelijk beoogd werd voor de rol.

De Netflix-serie is op een twee jaar durende pauze door de coronapandemie, maar moet in 2022 eindelijk verder gaan met zijn vierde seizoen. Het publiek ziet dan meer over het verleden van Hopper, waar we al hints van zagen maar nog niet echt iets concreets.

Grote acteur
Harbour speelt de rol van Hopper, de geliefde politiechef, wiens rol in de serie centraal werd op het moment dat hij Eleven besloot te adopteren. Dat nadat het publiek er eerder achter kwam dat Hopper zijn dochter aan kanker verloor.

Tijdens een interview vertelde Harbour niet de eerste te zijn voor de rol.

"Ik grap altijd met de Duffer Brothers, dat er een persoon was die de rol van Hopper voor mij aangeboden kreeg. Die was naar het schijnt een grote filmster. En elke keer als ik in een enorme zelfhaat-modus zit, dan Google ik mijzelf en heeft Screen Rant allemaal van die artikelen waarin ze soms zoiets schrijven als 'Ewan McGregor kreeg de rol aangeboden'. Maar eerlijk gezegd weet ik nog altijd niet aan wie ze 't hebben aangeboden. Als iemand het weet, laat het even weten, zodat ik 'm kan bedanken voor het afwijzen van de rol."

De eerste drie seizoenen van Stranger Things staan op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaaf: 'The Last of Us' is een van de grootste series ooit
Series / Nieuws

Gaaf: 'The Last of Us' is een van de grootste series ooit

Bella Ramsey noemt The Last of Us een giga-serie, nadat ze ook aan Game of Thrones werkte.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO werkt druk aan een verfilming van de populaire game The Last of Us. De druk is groot, want de game is een van de best ontvangen uit de geschiedenis.

En nu gooit actrice Bella Ramsey, die als hoofdpersoon Ellie te zien is (naast Pedro Pascal als Joel) er een schepje bovenop. Volgens haar is het de grootste serie waar ze ooit aan heeft meegewerkt, groter nog dan Game of Thrones van HBO waar ze ook een kleine maar significante en fanfavoriete rol in had.

The Last of Us is gigantisch
"The Last of Us voelt absoluut als het grootste dat ik gedaan heb. Daar probeer ik maar niet teveel over na te denken, want daar word ik een beetje bang van", aldus Ramsey.

"Toen ik hierheen ging, moest ik twee weken in quarantaine en zat ik dus alleen met mijn gedachten. En moest ik echt niet denken aan hoe grootschalig dit allemaal is."

Grootschalig is het zeker, want HBO werkt aan de serie als een van zijn meest prestigieuze projecten. The Last of Us heeft enorme sets, grote locaties en een briljante cast. De druk is dus groot, maar men doet alles om er wat van te maken.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mogelijk tegenslag voor 'Ms. Marvel' van Disney+
Series / Nieuws

Mogelijk tegenslag voor 'Ms. Marvel' van Disney+

Disney+ lijkt de serie Ms. Marvel pas later online te zetten dan we dachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel-fans kijken natuurlijk enorm uit naar wat de toekomst van het Marvel Cinematic Universe hen brengt. Ms. Marvel is een van de series die volgend jaar uit moet komen en zorgt ervoor dat de franchise snel verder kan met een nieuwe helden.

Maar oorspronkelijk zou Ms. Marvel eind dit jaar al op Disney+ te streamen zijn. Dat feestje ging al niet door en nu lijkt het erop dat we de serie ook niet begin volgend jaar kunnen verwachten, zoals we eigenlijk wel gehoopt hadden.

Ms. Marvel-uitstel?
Een van de castleden, Mohan Kapur, die in Ms. Marvel te zien is als de vader van hoofdpersoon Kamala Khan (Iman Vellani), stelt namelijk dat de serie ver uitgesteld is,

Een fan vroeg hem op Twitter wanneer Ms. Marvel te zien zou zijn. Waarna hij liet weten dat het pas ergens in juni of juli 2022 het geval zal zijn.

Daarmee is de serie dus flink uitgesteld, en ligt de release wat dichter bij de release van de film The Marvels, die expliciet verbonden zal zijn aan de televisieserie.

Hieronder het bericht op Twitter.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelijke moord in 'Fear the Walking Dead'
Series / Featured

Gruwelijke moord in 'Fear the Walking Dead'

Victor Strand gaat eigenlijk veel te ver in de serie Fear the Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fear the Walking Dead kent een behoorlijk gruwelijk moment in de eerste aflevering van zijn zevende seizoen. Daarmee schokt de serie weer behoorlijk.

Deze week was de aflevering The Beacon te zien. Victor Strand gaat weer lekker ver in de nieuwe aflevering van de hitserie van AMC. Ditmaal met een moord die hem eigenlijk niet vergeven zou moeten worden. Waarmee Strand weer een stapje dichter bij de afgrond staat.

Fear the Walking Dead-moord
Fear the Walking Dead pikt de draad op na afloop van de gigantische conclusie van het zesde seizoen. Daarin wist Teddy te slagen in zijn opzet en maar liefst tien kernbommen af te laten gaan boven Texas.

De staat werd daardoor grotendeels onbewoonbaar, waarmee onze personages in een nog zwaarder terrein moeten zien te overleven.

En dat gaat levens eisen, waaronder dat van Will, die deze aflevering op gruwelijke wijze door Strand vermoord werd.

Aan het einde van de aflevering besluit Strand Will van het dak van een gebouw te duwen, waar ze samen op Alicia aan het wachten waren. Hij vermoordt Will willens en wetens, ervoor zorgend dat Alicia niks met hem te maken wil hebben en Strand daarmee ook meteen geen gevoelens voor haar hoeft te hebben, die hij natuurlijk juist wel heeft. "Dat is zijn Darth Vader moment, waarin hij kiest die connectie in zijn hart af te snijden voor zijn macht en om te beschermen wat hij opgebouwd heeft", aldus Ian Goldberg.

Fear the Walking Dead stream je via Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Duidelijke connectie tussen 'The Walking Dead'-series
Series / Featured

Duidelijke connectie tussen 'The Walking Dead'-series

The Walking Dead is duidelijk een universum met een toenemende mate van samenhang.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Walking Dead: World Beyond komt met een personage dat voor het eerst genoemd werd in de serie The Walking Dead. Zo legt AMC dus weer een expliciete connectie tussen verschillende series in de franchise.

In een onderzoeksfaciliteit van de Civic Republic werkt Hope Bennett nu aan een geneesmiddel om de zombie-apocalypse tot een einde te brengen. Dat hoopt men te doen met bepaalde schimmels, die het rottingsproces van de doden zouden moeten versnellen.

Dr. T. Brooks Ellis
In The Walking Dead horen we Eugene Porter praten over een geheime missie die hij zou ondernemen naar Washington D.C., om een wetenschapper te zoeken die zou moeten helpen met het uitroeien van de Walkers.

Het zou gaan om de man Dr. Ellis, de 'slimste man' die Eugene ooit ontmoet had. En de man die zou moeten helpen met het oplossen van de problemen van de wereld.

Hoewel Eugene gelogen had en hij helemaal geen wetenschapper is, blijkt hij een verdomd goede leugenaar. Eentje die Dr. Ellis niet verzonnen heeft, want in The Walking Dead: World Beyond ontmoeten we nu precies die Dr. Ellis.

The Walking Dead: World Beyond is op Prime Video te streamen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.