search
'Hawkeye' maakt het leven van de superheld zuur
Series / Trailer

'Hawkeye' maakt het leven van de superheld zuur

Vanaf 24 november kijk je deze vierde live action-MCU serie op Disney+.

Gisteren werd bekend dat een groot aantal toekomstige films in het Marvel Cinematic Universe met maanden is uitgesteld. De impact op de verschillende series in de franchise is nog onduidelijk. Gelukkig krijgen we in november wel gewoon Hawkeye.

Net als in de voorgaande drie live action-series van Disney+ en Marvel Studios verkennen we meer over een bestaand personage, uiteraard familieman Clint Barton a.k.a. superheld Hawkeye van acteur Jeremy Renner.

Nieuwe beelden Hawkeye
De serie gaat laten zien dat de haviksogen van Barton niet meer zo scherp zijn als deze ooit waren. Het is tijd voor een opvolger, want het Marvel-universum kan uiteraard niet zonder een Hawkeye. Die opvolger moet Kate Bishop van actrice Hailee Steinfeld worden.

Hawkeye gaat een soort van kerstserie worden, zoals Iron Man 3 (2013) een soort van kerstfilm was. Ook is het interessant om te zien dat de status van Captain America ondertussen zo groot is dat er een musical over hem bestaat, met de titel Rogers.

Op woensdag 24 november verschijnen de eerste twee afleveringen van Hawkeye op Disney+ en andere vier afleveringen zet Disney op de woensdagen daarna online.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen