Originele held 'L.A. Law' terug voor vervolgserie

Originele held 'L.A. Law' terug voor vervolgserie

Corbin Bernsen keert terug voor de pilot voor een nieuwe L.A. Law-serie van ABC.

Bram de Groot, 19 oktober 2021 om 12:46

De Amerikaanse televisieserie L.A. Law was een zeer redelijk succes in de jaren 80 en 90. u blijkt dat de serie dier draait om een advocatenkantoor in Los Angeles een vervolg krijgt op de zender ABC.
Via Variety wordt duidelijk dat acteur Corbin Bernsen terugkeert voor minimaal de pilot voor de vervolgserie. De acteur speelde in de originele reeks het personage Arnie Becker, een Partner van het kantoor.

De orginele serie won uiteindelijk vijftien Emmy Awards, waarvan vier voor de belangrijke categorie Primetime Emmy Award for Outstanding Drama Series.

In de serie waren er bijrollen voor later veel bekendere acteurs als Don Cheadle, Kathy Bates, David Schwimmer, Bryan Cranston, Kevin Spacey, Carrie-Anne Moss, William H. Macy, Christian Slater, Steve Buscemi en Lucy Liu.

Corbin Bernsen terug voor pilot L.A. Law
Eerder werd als duidelijk dat Blair Underwood ook terugkeert als het personage Jonathan Rollins. De serie wordt een "heruitvinding van het origineel met bekende personages die naast nieuwe werken aan de meest actuele dagelijkse problemen."

"Ik heb in de loop der jaren vaak nagedacht over om LA Law en Arnie Becker opnieuw te verkennen," zei Bernsen. "Dit lijkt het perfecte moment om onze snel veranderende wereld door de ogen van Becker te bekijken. Doe je veiligheidsgordels alvast maar om."

Bron: Variety

Lees meer over: Corbin Bernsen, LA Law, Blair Underwood

Populair nieuws