search
Showrunner: 'LOST' keert terug

Showrunner: 'LOST' keert terug

Hij weet niet in welke vorm of wanneer, maar gelooft er wel in.

Jim Pedd

Begin dit jaar vertelde LOST-bedenker Damon Lindeloff nog dat een terugkeer van de serie praktisch zeker is. Dit wordt in een nieuw interview bevestigd door showrunner Carlton Cuse. Hij maakte duidelijk dat hij zelf klaar is met het vertellen van het verhaal, maar dat het volgens hem "onvermijdelijk" is dat de serie terugkeert.


"Disney heeft de franchise in bezit," vertelde Cuse. "Het heeft hen veel geld opgebracht. Het is moeilijk je voor te stellen dat het bedrijf daar niets mee gaat doen. Damon (Lindelof) en ik hebben ons verhaal in die wereld verteld en ik neem aan dat er iemand zal komen die, hopelijk geïnspireerd door ons verhaal, of onze versie van het verhaal, zijn eigen verhaal wil vertellen."

"Het is een beetje als de Narnia Chronicles. Dat zijn zeven boeken, allemaal geschreven door C.S. Lewis," ging Cuse verder. "Maar ze bezoeken Narnia op verschillende momenten in tijd en verschillende vormen en op verschillende manieren. Er komt ooit iemand die een nieuwe manier bedenkt om een LOST verhaal te vertellen. Ik denk dat het onvermijdelijk is. Ik weet niet hoe, of wat zal werken, maar ik kan me niet voorstellen dat Disney klaar is met de franchise."

De hoofdrollen in de serie werden gespeeld door Matthew Fox, Jorge Garcia, Naveen Andrews, Josh Holloway, Daniel Dae Kim, Yunjin Kim, Evangeline Lilly, Terry O'Quinn en Michael Emerson. De serie liep van 2004 tot 2010.

Aanbevolen artikelen