Prime Video voegde deze 5 series nieuw toe afgelopen week

Prime Video voegde deze 5 series nieuw toe

De serie Prime Video had weer een paar leuke nieuwe toevoegingen.

Jim Pedd, 24 oktober 2021 om 12:22

Elke zondag zetten we de nieuwe series van Prime Video op een rij. Vandaag gaat het om een vijftal nieuwe series. Laten we er meteen in duiken, beginnend met series die een nieuwe aflevering kregen.
The Walking Dead: World Beyond (S02E03): Een poging tot een overval leidt tot een hachelijke situatie. Terwijl Huck weer aan haar oude leven went, krijgt ze een ultimatum te horen.

I Know What You Did Last Summer (S01E05): De politie ondervraagt iedereen in het dorp die een connectie heeft met de slachtoffers. De crew denkt te weten wie achter hen aanzit en zoekt naar bewijs om een excentrieke dorpeling te kunnen beschuldigen.

Foyle's War (seizoen 1-7): Terwijl de Tweede Wereldoorlog om hem heen woedt, roept de plicht voor Christopher Foyle. Tot zijn grote frustratie liggen zijn verantwoordelijkheden bij het thuisfront en niet het slagveld.

Mr. Mayor: Ted Danson speelt een rijke zakenman die om de verkeerde redenen burgemeester van Los Angeles wil worden.

Wild at Heart: Danny is dierenarts en besluit een appje mee naar huis te nemen dat illegaal het land in gesmokkeld is. Zijn familie wil het diertje terug brengen naar zijn thuis en reizen naar Zuid-Afrika, waar ze een grote uitdaging aangaan.

Lees meer over: Prime Video, Weekoverzicht

Populair nieuws