Seizoen 2 'Raised by Wolves' komt er snel aan

Seizoen 2 'Raised by Wolves' komt er snel aan

Het tweede seizoen van het behoorlijk briljante Raised by Wolves laat niet eens zo heel lang op zich wachten.

Jim Pedd, 24 oktober 2021 13:46

"Het is zoals Sol het bedoeld had". Raised by Wolves, de bijzondere science fiction serie van HBO Max, keert begin 2022 terug op de streamingdienst.
Dat werd gisteren onthuld door HBO Max in een aankondiging die enkel te zien is voor de film Dune in de Verenigde Staten. Hier in Nederland kan je de serie dan ook nog niet streamen, al komt HBO Max volgend jaar naar ons land en komt er dan verandering in.

Raised by Wolves
De serie Raised by Wolves draait om twee androids - Mother en Father - die de taak hebben om voor mensenkinderen te zorgen op Kepler-22b. Dat nadat de Aarde grotendeels onbewoonbaar is geworden door een oorlog tussen de religieuze Mithraic en de atheïsten van de wereld.

In het tweede seizoen voegen Mother en Father zich samen met hun zes menselijke kinderen bij een nieuw gevormde atheïstenkolonie in de mysterieuze tropische zone van Kepler 22b. Terwijl ze in die vreemde maatschappij proberen tot wasdom te komen, dreigt het 'natuurlijke kind' van Mother dat wat over is van de mensheid voor altijd te vernietigen.

Details over het tweede seizoen zijn nog nauwelijks bekend.
Bron: Collider

Lees meer over: Raised By Wolves, Ridley Scott, HBO

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws