Serie 'The Last Kingdom' krijgt opvallend slot van Netflix

The Last Kingdom krijgt van de streamingdienst de eenmalige film Seven Kings Must Die.

Bram de Groot, 25-10-2021 11:47

Het gebeurt tegenwoordig vaker dat een serie wordt afgerond of aangevuld met een film. Nu is het de beurt aan de serie The Last Kingdom die in 2015 startte op BBC Two en later werd overgenomen door de streamingdienst Netflix.
Netflix en acteur Alexander Dreymon (Horizon Line) hebben aangekondigd dat de serie na seizoen vijf een film krijgt met de titel Seven Kings Must Die, meldt Deadline. Dreymon speelt in de serie de rol van het belangrijkste personage Uhtred.

Een ander verhaal na seizoen vijf
"Maar er was altijd nog een verhaal dat we wilden vertellen," zei Dreymon over de film tijdens London MCM Comic Con. De film van Carnival Films gaat twee uur duren en de opnames moeten begin volgend jaar gaan starten Boedapest. Er keren ook heel wat andere bekende gezichten terug.

Het vijfde seizoen verschijnt in 2022 en zal de serie definitief afronden. Wat de film gaat toevoegen is nog niet exact bekend. Duidelijk wel iets over zeven koningen.


In The Last Kingdom verdedigt Alfred de Grote zijn koninkrijk tegen Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen. Hieronder de trailer voor seizoen één.Bron: Deadline

Lees meer over: The Last Kingdom, BBC, Netflix, Debbie Horsfield, Alexander Dreymon, Tobias Santelmann

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'Who Killed Jill Dando?'

Recensie Netflix-serie 'Who Killed Jill Dando?'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie