search
Wat je NOOIT tegen Joe uit 'You' van Netflix moet zeggen
Series / Nieuws

Wat je NOOIT tegen Joe uit 'You' van Netflix moet zeggen

De hitserie You krijgt van Netflix de video '7 Things You Should NEVER Say To Joe'.

Ben jij fan van de serie You van Netflix, dan ben je vast blij dat seizoen drie van de thriller eerder deze maand online verscheen en dat seizoen vier al is aangekondigd. Nu komt de streamingdienst met een opvallende video voor de serie.

En die video gaat over het personage Joe Goldberg, uiteraard de rol van acteur Penn Badgley. Hij is een boekwinkelmanager bij Mooney's en hij stakt Beck (Elizabeth Lail) in het eerste seizoen. In het tweede seizoen heet hij Will Bettelheim en dan richt hij zijn pijlen op Love (Victoria Pedretti).

Zeven dingen die je niet tegen Joe moet zeggen
Nu komt Netflix met de vermakelijke video 7 Things You Should NEVER Say To Joe en de titel geeft al aan dat je in de video ziet welke dingen bepaalde personages maar beter niet tegen de mafkees hadden kunnen zeggen.

"Joe Goldberg ziet er misschien uit als een doorsnee boekenwurm... maar achter zijn baseballpet schuilt een stalkermoordenaar die je absoluut niet wilt ontmoeten. Hier zijn 7 dingen die je NOOIT tegen Joe Goldberg moet zeggen (als je wilt blijven leven)," is de omschrijving van Netflix zelf.

De complete serie You vind je uiteraard gewoon op Netflix, met nu drie seizoenen en tien keer zoveel afleveringen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen