search
Netflix onthult nieuwe series voor de feestdagen
Series / Featured

Netflix onthult nieuwe series voor de feestdagen

Heb je al zin in de kerstdagen? Dan kan je deze Netflix-series verwachten.

Netflix voegt de komende weken weer heel wat series toe in het kader van de feestdagen. We zetten op een rij welke series je kan verwachten.

Christmas Flow (17 november): Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen samen redden?

Blown Away: Christmas (19 november): Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. De winnaar gaat met een bedrag van $10,000 naar huis, en mag daarnaast nog eens $10,000 doneren aan een goed doel naar keuze. Blown Away: Christmas wordt gepresenteerd door Bobby Berk met als vast jurylid Katherine Gray.

Elves (28 november): In de hoop om hun band te herstellen tijdens Kerst, reist een familie van vier naar een afgelegen Deens eiland. Het eiland wordt bestuurd door een streng religieuze gemeenschap die samen leven met woeste wezens in de bossen dieā€¦ elven blijken te zijn. Wanneer de familie een baby elf vindt en mee naar huis neemt, wordt het evenwicht op het eiland verstoord en raakt de familie verwikkeld in een strijd om leven of dood.

The Great British Baking Show: Holidays seizoen 4 (3 december): Amateurbakkers strijden met elkaar in een reeks aan de feestdagen gerelateerde bak-uitdagingen.

Verwacht in december
How To Ruin Christmas seizoen 2: Het tweede seizoen van deze Netflix original komt eraan en duikt dieper in Tumi en de pogingen van het meisje om het huwelijk van haar zus te verpesten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen