Nieuwe Koreaanse Netflix-serie 'Hellbound' onthult duistere trailer

De serie Hellbound ziet er behoorlijk tof uit en vandaag krijgen we nieuwe beelden.

Jim Pedd, 28-10-2021 10:27

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Netflix heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven voor de Zuid-Koreaanse bovennatuurlijke thrillerserie Hellbound. Kijkers zullen nu al op het puntje van hun stoel zitten in afwachting van de serie.
De teaser laat zien dat we een heel opvallende nieuwe serie te zien krijgen. En het zal er een zijn waarvan Netflix hoopt dat deze kan voortborduren op het succes dat men boekte met Squid Game.

Hellbound-trailer
De anderhalve minuut durende teaser begint ermee dat Park Jung-ja (gespeeld door kim Shin-rok) haar verjaardag viert, samen met haar twee jonge kinderen.

Maar dan doemt ineens een duistere, schaduwachtige figuur op. Die geeft te kennen dat ze naar de hel zal gaan, en over vijf dagen sterft.

Vervolgens zien we een montage van de wereld in chaos. Mensen die eraan herinnerd worden dat ze eervoller moeten zijn, want "zondaars worden in de hel gestraft". Mensen vallen elkaar aan en zondaars worden door grote bovennatuurlijke wezens naar de hel gesleept.

"Welkom in de nieuwe wereld", horen we Yoo Ah-in's personage Jung Jin-su zeggen. Hellbound is geregisseerd door Yeon Sang-ho en draait om een religieuze groep genaamd The New Truth, die wereldwijd aan invloed wint als die wezens opdoemen.

Hellbound is vanaf 19 november te streamen.

Lees meer over: Hellbound, Netflix, Jiok

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie