search
Nieuw op Netflix: 'Luis Miguel - La Serie' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Luis Miguel - La Serie' seizoen 3

Het derde seizoen van de reeks is ook meteen de zwanenzang voor de serie...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van Luis Miguel - La Serie hebben weer een nieuw seizoen om mee aan de slag te gaan! Het derde en tevens ook laatste seizoen is vanaf vandaag, donderdag 28 oktober 2021 te bekijken bij Netflix.

Het laatste seizoen van de reeks vertelt onder meer het verhaal van de relatie tussen Luis en de populaire zangeres Mariah Carey. De twee hadden een relatie met elkaar tussen het jaar 1999 en 2001. In die tijd waren ze beiden ook echte paparazzi magneten.

Het is niet helemaal duidelijk waarom de relatie op de klippen is gelopen. Toch waren er sterke aanwijzingen dat dit het gevolg was van het feit dat Mariah kinderen wilde en Luis niet.

Mexicaanse serie
Luis Miguel - La Serie is een Mexicaanse serie. Voor deze series geldt dat ze het tegenwoordig ronduit uitstekend doen op Netflix. Eerder verscheen bijvoorbeeld ook reeds ¿Quién Mató a Sara? in het aanbod van de streamingdienst. Ondertussen werd van deze serie alvast een derde seizoen aangekondigd.

Het derde en laatste seizoen van Luis Miguel - La Serie is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf vandaag, donderdag 28 oktober 2021.

Kan je het derde seizoen nog niet meteen kijken, maar zou je wel alvast graag een voorsmaakje willen krijgen? Dat is mogelijk door middel van de onderstaande trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen