search
Dit 'Black Panther'-personage krijgt ook een Disney+-serie
Series / Nieuws

Dit 'Black Panther'-personage krijgt ook een Disney+-serie

Okoye van Danai Gurira lijkt ook een Black Panther-serie te gaan krijgen.

Marvel Studios werkt aan een spin-off rond Danai Gurira's Okoye. Dat personage kennen we uit de Black Panther-films van Marvel Studios en maakte in 2018 haar debuut in de filmfranchise.

Gurira speelde de rol van Okoye nu viermaal. Ze debuteerde in Black Panther als echtgenote van W'Kabi en de bondgenoot van de titelheld in die film. Ook was ze te zien in de films Avengers: Infinity War en Endgame. Bovendien hoorde je haar stem in de serie What If...?. En nu krijgt ze naar verluidt een eigen serie.

Okoye-serie
Gurira neemt op dit moment haar nieuwste werk als Okoye op voor de film Black Panther: Wakanda Forever. De ontwikkelingen van die film liepen tegen een tegenslag vanwege het verlies van acteur Chadwick Boseman.

De opnames van die film duren naar verluidt tot eind november. En nu lijkt de toekomst van Danai Gurira in de filmfranchise ook al enigszins duidelijk te worden.

Okoye schijnt een geheel eigen serie te krijgen. Dat stelt The GWW in een bericht over de Marvel-projecten van de toekomst. Het zou onder meer gaan om een streamingserie voor op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen