search

Ons nieuws van vrijdag 29 oktober 2021

Stralende foto van Hailee Steinfeld in 'Hawkeye'
Series / Foto's

Stralende foto van Hailee Steinfeld in 'Hawkeye'

De actrice uit Bumblebee maakt binnenkort haar debuut als Kate Bishop.

Hoe zal het Marvel Cinematic Universe er over een paar jaar uitzien? Zal actrice Hailee Steinfeld dan een van de grote namen in de franchise zijn of blijft haar rol als Kate Bishop beperkt tot alleen de aankomende Disney+ serie Hawkeye?

Wat het ook zal worden, we krijgen haar dus eerst te zien in de zesdelige soloserie rond het personage Hawkeye. De show zal naast de nodige actie vooral gericht zijn op de overdracht van de pijl en boog van de ene naar de andere scherpschutter.

Foto blije Kate Bishop van Hailee Steinfeld
Hieronder zie je een nieuwe foto van de actrice die je ook kent uit de film Bumblebee en de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. Op de foto ziet haar personage er bijzonder gelukkig uit. Waarom? Je weet het vanaf 24 november als de serie met een dubbele aflevering aftrapt op Disney+.Hawkeye is voor Marvel Studios de vijfde en laatste serie binnen het MCU in één jaar tijd. Ook volgend jaar zie er weer een aantal. Hieronder een nieuwe tv-spot.26-10-2021: Disney+ komt mogelijk met serie rond bekend X-Men personage (1159 views)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Squid Game'-kostuums verboden op Amerikaanse scholen
Series / Nieuws

'Squid Game'-kostuums verboden op Amerikaanse scholen

Een overdreven beslissing? Of is het eigenlijk wel logisch in het schietgrage land?

Een schooldistrict in de Verenigde Staten heeft Squid Game-kostuums voor de viering van Halloween dit jaar verboden.

Volgens CBS New York heeft het district Fayetteville-Manlius een verbod gelegd op het dragen van de bekende groene en roze pakjes uit de serie. Sommige ouders vinden het verbod zwaar overdreven, zeker omdat er nog veel meer kostuums bestaan die een gewelddadige connotatie hebben.

Het New Yorkse schooldistrict is echter niet de enige plek op de wereld waar de serie momenteel voor ophef zorgt. In het Communal d'Erquelinnes Centre in België wordt het spelen van 'squid games' namelijk zwaar ontmoedigd.

Aldus een Facebookpost van het centrum:

"Sommige kinderen spelen scenes uit de serie na op het schoolplein. En dat klinkt op zich onschuldig, maar we zien dat kinderen elkaar daadwerkelijk pijn doen om getrouw te zijn aan de serie. Wees je als ouders dan ook bewust van wat kinderen online kijken en dring erop aan dat ze geen gewelddadige spelletjes spelen op school... We willen niet dat er gewonden vallen of vergaande maatregelen opleggen voor leerlingen die niet eens begrijpen wat ze naspelen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave 'What If...?'-poster toont de Guardians of the Multiverse
Series / Posters

Gave 'What If...?'-poster toont de Guardians of the Multiverse

Een prachtige poster om het succesvolle eerste seizoen van de Marvel-animatieserie te vieren.

Het eerste seizoen van What If...? kwam eerder deze maand tot een einde en beantwoorde de vraag: 'What If... The Watcher Broke His Oath?'.

The Watcher (Jeffrey Wright) bracht aan het einde van het seizoen namelijk meerdere helden uit verschillende tijdlijnen bij elkaar, die allen zichtbaar zijn op de gave 'Guardians of the Multiverse' poster. Opvallend is dat we ook een alternatieve versie van Gamora zien, die nog niet in de serie is komen opdraven.

Tweede seizoen op komst!
Daar is echter een goede reden voor, want de aflevering waarin Gamora centraal staat was niet op tijd klaar door al het coronagedoe. Daarom zal deze nu onderdeel uitmaken van het reeds aangekondigde tweede seizoen van What If...?.

Naast Gamora zien we op de poster Black Widow, T'Challa/Star-Lord, Killmonger, Captain Carter, Doctor Strange en Thor. Je kunt de poster uiteraard hieronder.

Het eerste seizoen van What If...? is nú te streamen via Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft interessant nieuws over 'Tomb Raider'-serie met Hayley Atwell
Series / Nieuws

Netflix heeft interessant nieuws over 'Tomb Raider'-serie met Hayley Atwell

De animatieserie van Netflix heeft de belangrijkste rol voor de stem van Hayley Atwell.

Even geleden werd duidelijk dat Netflix ook een animatieserie gaar maken binnen de Tomb Raider-franchise die ondertussen bestaat uit de games, bioscoopfilms en nog veel meer. Nu hebben we een update over de plannen van Netflix.

Animatiestudio Powerhouse Animation, de partij achter onder meer Masters of the Universe: Revelation, heeft details over het verhaal onthuld. De serie speelt zich af na de Survivor Trilogy.

Actrice Hayley Atwell, bekend uit Agent Carter en Mission: Impossible 7, zal de stem inspreken van Lara Craft. Het bericht onthulde dat Allen Maldonado en Earl Baylon te zien zullen zijn als respectievelijk Zip en Jonah Maiava.

Netflix heeft grote plannen met animatieseries over games en andere bestaande merken. Eerder verscheen al Castlevania en er wordt ook gewerkt aan animatieseries over Far Cry, League of Legends en Devil May Cry.

Wanneer de animatieserie over Lara Craft verschijnt is nog niet bekend en het is aan te nemen dat de animatiereeks een aangevulde titel krijgt, aangezien er ook wordt gewerkt aan een tweede bioscoopfilm met actrice Alicia Vikander.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'National Treasure' vindt vervanger Nicolas Cage
Series / Nieuws

Nieuwe 'National Treasure' vindt vervanger Nicolas Cage

Disney+ komt volgend jaar met een tv-serie die voortborduurt op de films met Cage.

Met de avonturenfilm National Treasure uit 2004 en het vervolg National Treasure: Book of Secrets uit 2007 had Disney een groot succes. Al jaren wordt er gepraat over een derde deel, maar even geleden werd duidelijk dat er eerst een serie komt.

En die serie zal geen ruimte hebben voor hoofdrolspeler Nicolas Cage. Volgens Deadline is Disney uitgekomen bij actrice Lisette Alexis. Ze zal te zien zijn als de jonge vrouw Jess, een DREAMer op zoek naar antwoorden over de geschiedenis van haar familie en een geheime Pan-Amerikaanse schat.

National Treasure naar Disney+
Een bekende naam mag de actrice niet genoemd worden. Ze was eerder te zien in de film We Need to Do Something uit 2021 en de serie Total Eclipse uit 2019.

Er werd ook iets meer bekend over het verhaal. Jess wordt beschreven als een "briljante en vindingrijke geest" die van mysteries houdt en een "natuurlijk talent heeft voor het oplossen van puzzels". Ze begint de serie met het ontdekken van de waarheid over haar ouders en hun familiegeschiedenis, maar vindt uiteindelijk connecties met een lang verloren gewaande schat.

Jerry Bruckheimer is terug als uitvoerend producent en Cage zou ergens daarna moeten terugkeren in een derde film. De regie ligt in handen van Jon Turteltaub en de opnames starten begin 2022.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Undercover' seizoen 3 krijgt brute trailer met Ferry en Bob
Series / Trailer

'Undercover' seizoen 3 krijgt brute trailer met Ferry en Bob

Netflix komt met de volledige trailer voor het volgende Undercover avontuur.

De fans van Undercover, de Vlaams-Nederlandse serie die ook te zien is op VRT, worden op hun wenken bediend door Netflix. Na de eerste twee seizoenen verscheen er namelijk ook een prequelfilm. Nu is het tijd voor seizoen drie.

Met de komst van het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut worden de aartsrivalen Ferry Bouman (Frank Lammers) en undercoveragent Bob (Tom Waes) gedwongen om hun rancune opzij te zetten en zichzelf daarmee te verzekeren van een nieuwe toekomst. Hierdoor krijgt het leven van Ferry een onverwachte wending.

Trailer seizoen 3 voor Undercover
"Ik werk alleen met mensen die ik kan vertrouwen…" is er te horen in de volledige trailer die je hieronder kunt zien. De eerdere seizoenen en de film Ferry staan uiteraard gewoon op Netflix.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Undercover gaat op zondag 21 november op Netflix in première. Daarna verschijnt iedere week een nieuwe aflevering.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde deze 12 series nieuw toe afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze 12 series nieuw toe afgelopen week

Het was een behoorlijk prima week op Netflix met 12 nieuwe toevoegingen aan het aanbod. Check ze hier!

Elke vrijdag zetten we alle releases op Netflix van de week op een rij. Deze week waren het maar liefst twaalf nieuwe toevoegingen.

DC's Legends of Tomorrow (S07E03): Nadat de nieuwe Gideon is gecrasht, reizen Spooner en Astra in haar brein om haar beschadigde herinneringen terug te halen en dit met hulp van een paar originele Legends.

Hometown Cha-Cha-Cha (6 afleveringen): Een stadse vrouw opent een tandartspraktijk in een afgelegen dorpje aan zee, de thuisbasis van een charmant manusje-van-alles, dat in alle opzichten haar tegenpool is.

Blue Period (3 afleveringen): De populaire middelbarescholier Yatora Yaguchi verveelt zich. Als ze op een inspirerend schilderij stuit, duikt ze in de prachtige, maar meedogenloze wereld van de kunst.

Japan Sinks: People of Hope (3 afleveringen): In 2023 dreigt in de Kanto-regio de zeespiegel op catastrofale wijze te stijgen en zitten de bureaucraten en journalisten klem tussen corruptie, paniek en de waarheid.

The Motive (1 seizoen): In 1986 schiet een 14-jarige jongen in Jeruzalem zijn familieleden dood in bed. Er blijven vragen rondzingen. In deze docuserie komen insiders aan het woord.

Takki (3 seizoenen): In Djedda, Saoedi-Arabië worstelen een jonge filmmaker en zijn vriendengroep met verwachtingen van families, rolpatronen, romantiek en rivaliteit.

Sex: Unzipped: De leuke cast van 'sex positives' leert je het ABC van SEX. Sprekers zijn Dominique Jackson, Ian Karmel, Joel Kim Booster, Katherine Ryan, London Hughes, Mae Martin, Michelle Buteau, Nikki Glaser, Romesh Ranganathan, Sam Jay, Trixie Mattel.

Sintonia (seizoen 2): Drie tieners uit dezelfde favela van São Paulo jagen hun dromen na en blijven vrienden, in een wereld vol muziek, drugs en religie.

Luis Miguel - The Series (seizoen 3): Deze serie vertelt het levensverhaal van de populaire zanger Luis Miguel uit Mexico, die al meer dan vier decennia zijn Latijns-Amerikaanse publiek weet te bekoren.

Colin in Black & White: Deze dramaserie van Colin Kaepernick en Ava DuVernay laat Kaepernicks tijd op de middelbare school zien en de ervaringen die van hem een activist maakten.

The Time it Takes: Lina verhuist, zoekt een nieuwe baan en probeert nieuwe dingen uit ... in een poging haar eerste liefde te vergeten. Met Nadia de Santiago en ílvaro Cervantes.

Mythomanic (seizoen 2): Een ondergewaardeerde werkende moeder met een burn-out denkt dat haar partner vreemdgaat. Om hem terug te winnen, doet ze alsof ze een medische diagnose heeft gekregen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridgerton'-finale wordt wel bijzonder dramatisch
Series / Nieuws

'Bridgerton'-finale wordt wel bijzonder dramatisch

Bovendien ga je heel emotioneel zijn na het einde van de serie Bridgerton.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Nicola Coughlan teaset dat de serie Bridgerton een behoorlijk dramatische finale tegemoet gaat. Bridgerton is een van de meest succesvolle series van streamingdienst Netflix.

Coughlan is daarin te zien als Penelope Featherington, een van de meest geliefde hoofdpersonen van Bridgerton. De Ierse actrice is ook in het volgende seizoen te zien en vertelt nu al over de finale.

Bridgerton-finale
In gesprek met Radio Times onthulde Coughlan een kleine update over het aankomende tweede seizoen van Bridgerton.

Ze is nu "druk bezig met alles recht te zetten", onthulde ze. Om vervolgens toe te voegen: "ik neem nu allemaal grote, zware en dramatische dingen op voor de finale".

Meer details onthulde ze uiteraard niet, maar het moge duidelijk zijn dat de schrijvers van Bridgerton grootse plannen hebben met het tweede seizoen.

Aan het einde van Bridgerton seizoen 1 bleek al dat Featherington in het geheim Lady Whistledown was, de dame die de serie in feite drijft.

Het eerste seizoen van Bridgerton is op Netflix te zien.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Doctor Who'-castleden willen terugkeren in seizoen 14
Series / Nieuws

Deze 'Doctor Who'-castleden willen terugkeren in seizoen 14

Ondanks het vertrek van Jodie Whittaker, willen sommigen graag terugkeren.

John Bishop en Mandip Gill staan ervoor open om onderdeel te blijven van Doctor Who, ook na het vertrek van actrice Jodie Whittaker bij de serie van de BBC.

Whittaker was in 2018 de eerste vrouw in de geschiedenis van de serie om de rol van de Doctor op zich te nemen. Maar na drie seizoenen besloot ze op te stappen, wat betekent dat ze nog zes afleveringen te gaan heeft dit jaar (beginnende met Halloween), en daarna drie speciale afleveringen die tot eind volgend jaar te zien zijn.

Doctor Who-rollen
Hoewel Whittaker stopt na drie seizoenen, willen Bishop en Gill eventueel wel blijven als de personages Dan en Yaz.

Bishop: "Ik denk dat ik officieel moet zeggen dat ik het niet weet, maar oprecht: ik heb geen idee. Als iemand belt en zegt dat Dan Lewis een plekje krijgt bij de nieuwe Doctor, dan denk ik: dat is een gesprek dat we moeten voeren."

Gill: "Zeg nooit nooit. Iedereen is enthousiast over Russell [T. Davies]. Ik vind het zo opwindend en een opluchting om te weten dat het in veilige handen terecht komt. Toen ik begon was ik mij er niet bewust van hoe significant het is om de serie over te nemen van andere mensen, maar nu overkomt het me."

Doctor Who is te streamen op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'South Park' komt al supersnel met een nieuwe film
Series / Nieuws

'South Park' komt al supersnel met een nieuwe film

De serie South Park moet op korte termijn een nieuwe film uitgeven, komende maand al!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
South Park komt op korte termijn met een nieuwe film. Die moet in november in de Verenigde Staten te zien zijn op Paramount+ en is de eerste nieuwe South Park-content sinds we de South ParQ Vaccination Special konden zien.

Die speciale aflevering was samen met The Pandemic Special in september 2020 een van de best bekeken South Park-toevoegingen in jaren. Op dit moment is South Park de langst lopende scripted series van kabeltelevisie en viert de show in augustus 2022 zijn vijfentwintigste verjaardag.

South Park-film
De nieuwe South Park-film maakt onderdeel uit van een uitgebreide deal tussen Paramount en MTV Entertainment Studios (beiden eigendom van ViacomCBS) en bedenkers Trey Parker en Matt Stone.

Onder die deal maken ze tot 2027 in elk geval nieuwe toevoegingen in de franchise. Daardoor zal de serie in elk geval bestaan tot en met zijn dertigste seizoen.

Onderdeel van de deal was bovendien een veertiental nieuwe films die op Paramount+ te zien moeten zijn. En de serie blijft immens populair, want in 2021 keken fans tot nu toe 2,2 miljard afleveringen.

South Park: Post Covied is op 25 november te zien. Je kunt South Park op Netflix streamen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy' doet weer iets unieks
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' doet weer iets unieks

Voor het eerst heeft Grey's Anatomy een non-binaire dokter in zijn cast zitten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
ABC-serie Grey's Anatomy heeft officieel voor het eerst een non-binaire dokter. De serie is nu bezig met zijn achttiende seizoen, en omvat al heel wat toffe terugkerende acteurs en actrices. Maar er zijn ook belangrijke nieuwe toevoegingen.

Grey's Anatomy seizoen 18 bracht al de overleden moeder van Meredith, Ellis Grey (Kate Burton) terug en haalde zelfs Addison Montgomery (Kate Walsh) terug naar de serie. En we zagen wat nieuwe twists. Een nieuwe toevoeging is verder Dr. Kai Bradley, een briljante non-binaire dokter die gespeeld wordt door E.R. Fightmaster.

Non-binaire dokter
Hen is tot nu toe in twee afleveringen te zien geweest, en zal voorlopig in Grey's Anatomy te zien blijven.

Variety meldt op basis van bericht van ABC dat Fightmaster een terugkerende rol in het achttiende seizoen van Grey's Anatomy heeft. Hen is het eerste non-binaire castlid van de serie en is onder meer in de aflevering van 11 november te zien.

Bovendien is Fightmaster wel meer te zien, tot ergens in de loop van december als de serie op zijn midseason break gaat.

Je kunt Grey's Anatomy streamen op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gigantische 'Game of Thrones'-fout was niet de schuld van Kit Harington
Series / Nieuws

Gigantische 'Game of Thrones'-fout was niet de schuld van Kit Harington

Kit Harington zegt dat de koffiemok in Game of Thrones niet van hem was.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kit Harington zegt dat de beruchte fout met de koffiemok in het achtste seizoen van Game Of Thrones niet zijn schuld is. De acteur speelde Jon Snow in de serie.

Het achtste seizoen kreeg in totaal zes afleveringen, allemaal wat langer dan bij eerdere seizoenen het geval was. Maar de afleveringen kwamen nogal overhaast over qua plot en staken niet zo heel goed in elkaar.

Een Starbuck-kop
Een van de meest beruchte zaken uit het achtste seizoen van Game Of Thrones was een Starbuck-kop die in beeld te zien was in aflevering 4, The Last of the Starks.

De beelden gingen viral en in latere versies van de aflevering werd de boel eruit gehaald. Tijdens een interview met Uproxx stelt Harington dat hij de schuld kreeg van Sophie Turner dat hij de kop had laten staan. Hij zou daar lui genoeg voor zijn. Maar Harington weigert de schuld te accepteren:

"Ik kreeg op een gegeven moment de schuld voor de koffiekop in het shot. Maar ik was het niet. Sophie Turner gaf mij daar de schuld van, maar ik zweer dat ik het niet was!" begon Harington.

"Los daarvan, zat het volgens mij best goed wat spoilers betreft. Ik weet zeker dat ik niets verpest heb!"Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Crown' komt met controversieel moment
Series / Nieuws

'The Crown' komt met controversieel moment

Het vijfde seizoen van Netflix-serie The Crown voegt een controversieel moment toe.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het aankomende vijfde seizoen van Netflix-serie The Crown zou het beruchte BBC-interview van Princess Diana met journalist Martin Bashir bevatten.

De opnames van het vijfde seizoen van de televisieserie zijn op dit moment in volle gang. We volgen de Britse koninklijke familie in de jaren negentig, een decennium dat de moderne Britse koninklijke familie gevormd heeft.

Controversieel moment
Waar The Crown begon in 1953 met de kroning van Queen Elizabeth, is de boel nu gesitueerd in de jaren negentig. Het vijfde seizoen draait onder meer om het uiteen vallen van het huwelijk van Diana en Charles.

Nu horen we via The Sun en Variety dat het vijfde seizoen ook het interview van Diana met de BBC liet zien. Daarin vertelt Princess Diana over haar mentale gezondheid en over de huwelijksproblemen die ze had, vooral door de beruchte affaire van Prince Charles en Camilla Parker Bowles.

De serie The Crown zou daar zelfs een complete aflevering aan wijden. Recent kwam dat interview weer in de spotlight, toen we hoorden dat Bashir de prinses misleid had door documenten te vervalsen.

The Crown is op Netflix te zien. Het vijfde seizoen wordt in november volgend jaar verwacht.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-ster leert nog altijd van de serie
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster leert nog altijd van de serie

Dat Kit Harington ooit in Game of Thrones speelde, heeft nog altijd positief effect op 'm.

De ervaring die Kit Harington opdeed bij de serie Game of Thrones blijkt hem behoorlijk geholpen te hebben. Hij speelt nu een van de rollen in Marvel-film Eternals.

Harington brak in de film- en televisiewereld door met zijn rol als Jon Snow in de HBO-serie Game of Thrones. Dat werd een van de meest bekeken series in de geschiedenis van de televisiezender en maakte van Harington een wereldberoemd acteur. En hij heeft er veel baat bij.

Game of Thrones-lessen
Een castlid in Game of Thrones moet heel wat geheimen houden. Tijdens een interview met Insider vertelde Harington dat de HBO-serie hem heel erg geholpen heeft met Eternals.

"Het ding is, ik denk dat ik [het geheim houden] geleerd heb met Thrones, begrijp je? Thrones werd groot toen ik erin zat en gaandeweg leerde ik geheimen houden. Met Marvel betrad ik het universum en kreeg ik te horen wat ik wel en niet zou moeten zeggen, en dat leer ik nu weer," aldus Harington.

De acteur voelt zich dus geholpen door zijn rol in Game of Thrones met zijn werk voor Marvel Studios.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'Black Panther'-personage krijgt ook een Disney+-serie
Series / Nieuws

Dit 'Black Panther'-personage krijgt ook een Disney+-serie

Okoye van Danai Gurira lijkt ook een Black Panther-serie te gaan krijgen.

Marvel Studios werkt aan een spin-off rond Danai Gurira's Okoye. Dat personage kennen we uit de Black Panther-films van Marvel Studios en maakte in 2018 haar debuut in de filmfranchise.

Gurira speelde de rol van Okoye nu viermaal. Ze debuteerde in Black Panther als echtgenote van W'Kabi en de bondgenoot van de titelheld in die film. Ook was ze te zien in de films Avengers: Infinity War en Endgame. Bovendien hoorde je haar stem in de serie What If...?. En nu krijgt ze naar verluidt een eigen serie.

Okoye-serie
Gurira neemt op dit moment haar nieuwste werk als Okoye op voor de film Black Panther: Wakanda Forever. De ontwikkelingen van die film liepen tegen een tegenslag vanwege het verlies van acteur Chadwick Boseman.

De opnames van die film duren naar verluidt tot eind november. En nu lijkt de toekomst van Danai Gurira in de filmfranchise ook al enigszins duidelijk te worden.

Okoye schijnt een geheel eigen serie te krijgen. Dat stelt The GWW in een bericht over de Marvel-projecten van de toekomst. Het zou onder meer gaan om een streamingserie voor op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.