search
'Squid Game' vestigt een nog indrukwekkender record
Series / Nieuws

'Squid Game' vestigt een nog indrukwekkender record

De serie Squid Game doet het nog veel beter op Netflix horen we weer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Squid Game heeft kijkcijferrecords weten te vestigen. Al in twee weken tijd wist de Zuid-Koreaanse Netflix Original meer dan 3 miljard minuten gestreamed te worden. Daarmee voegt de serie zich bij de '3 billion club' van Nielsen.

De goed ontvangen serie van Netflix is sinds 17 september 2021 te zien op Netflix en werd geschreven, bedacht en geregisseerd door Hwang Dong-hyuk. Bovendien is het nu de meest bekeken serie ooit op Netflix.

Squid Game-kijkcijferrecords
De serie vertelt het verhaal van 465 spelers die strijden om een hoge geldprijs. Maar dan wel ten koste van de dood van eenieder die niet wint. De serie blijft maar records breken.

The Wrap meldt op basis van de kijkcijfers die Nielsen vrijgeeft dat de serie 3,26 miljard minuten gestreamed is in de tweede week. Dat is meer dan de serie in zijn eerste week trok, met 1,9 miljard minuten aan streams.

Daarmee is Squid Game de eerst een enige serie dit jaar die meer dan 3 miljard minuten bekeken werd in 1 week tijd. De serie voegt zich bij een illuster rijtje dat enkel uit Netflix-content bestaat: The Crown, Ozark, You, Tiger King en The Umbrella Academy.

Squid Game stream je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen