Geralt en zijn vrouwen op poster 'The Witcher' seizoen 2

Geralt en zijn vrouwen op poster 'The Witcher'

Vanaf 17 december staat de nieuwe aflevering van de fantasyserie op Netflix.

Bram de Groot, 30-10-2021 15:56

"Het lot is beestachtig," valt er te lezen op YouTube bij de gisteren verschenen nieuwe trailer voor seizoen twee van The Witcher, dat twee jaar na het eerste seizoen verschijnt. In de beelden uiteraard de belangrijkste hoofdfiguren, met Geralt of Rivia van Man of Steel-held Henry Cavill voorop.
In het nieuwe seizoen spelen twee vrouwen een belangrijke rol, namelijk Yennefer van Vengerberg van Anya Chalotra en prinses Cirilla a.k.a. Ciri van Freya Allan. Waar Geralt denkt dat Yennefer is overleden ontfermt hij zich over Ciri in zijn ouderlijk huis in Kaer Morhen.

Nieuwe poster voor seizoen 2 van The Witcher
Hieronder zie je de drie belangrijkste peronages bij elkaar op de poster voor het tweede seizoen van de serie gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van de Poolse fantasyschrijver Andrzej Sapkowski.Seizoen twee van The Witcher staat vanaf 17 december in zijn geheel op Netflix. Je hebt dus nog wel even tijd om het eerste seizoen (nogmaals) te bekijken voordat de nieuwe afleveringen online staan. Hieronder de nieuwe trailer voor het seizoen.
Bron: Netflix

Lees meer over: The Witcher, Seizoen 2, Henry Cavill, Geralt van Rivia, Rebecca Hanssen, Ciri, Freya Allan

Populair nieuws